Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 8
violeta29 spune:
M-am intors de piata, ceva mai calma parca, si afara e ceva mai bine, adie putin vantul, incet , incet, ies eu din starea asta!
CRISTINA, exact asa imi imaginam si eu treaba cu ruptul membranelor, da am tot auzit atatea variante , ca m-am zapacit de tot!
DIARUXULE, stai calma ca nu te las, suntem colege de suferinta pina la capat! Azi cred ca imi asez si eu bagajelul, am cumparat tot ce trebuie doar ca nu am pregatit gentuta(cred ca iese ditamai gentoiu pina la urma![]()
DMA, bafta la doctor astazi!
MADA, harnicuta ca de obicei!
Ma duc sa-mi fac cartofi prajiti cu cascaval si sa pap niste piersicute si sa ma relaxez putin la tv
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
37+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 3 SAPTAMANI

Caprioara spune:
Cristina, vazut bb Mihaita! E asa de dulce
!
Dma, bafta la doctor! Ma duc sa vaz si io siteul ala din Ungaria. Merci de pont.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Carmenela spune:
Buna fetele,
ce faceti?
eu am reusit performanta sa nu mai dorm deloc... Mi-e somn de mor...dar nu dorm ca na! nu vrea muschii mei! Ma "doare" toate alea, fetelor....ma mai linistesc numai cand ma gandesc ca ma dor de la bebelina si ca or sa-mi treaca...
Aseara am reusit sa ma cert cu barbacmiu.. NU, sor-mia...nu pentru ca nu a vrut sa ma 'des-nevrozeze"..desi cred ca si de aia (daca ma intrebati in fata lui, voi nega aceasta afirmatiune!)...dar...m-am certat tot pentru ca asa a vrut muschii mei! Muschii mei astia are o vointa proprie, dupa cum vedeti...
Narcisa, no.....io cu sor-mia ne radem una de cealalta pe mess mare parte din zi. Noroc ca o am, ca mai linistesc muschii astia certareti... Mai facem si noi haz de necaz, tze sa fatzem... Dar, va invitam pe toatilii sa ne radem impreuna....ca altfel o luam razna...
In alta ordine de idei..una serioasa...ce a zis sor-mia, mi se pare o idee foate buna, adicatelea, discutiile astea importante, cu link-uri despre sanatate, comportament, alea-alea....nu se poate face o modalitate prin care sa fie accesate la inceputul fiecarui capitol? Ceva de genul "linkuri folositoare"... As face eu...dar cum este manifestatie in randul neuronilor mei...nu prea stiu (read..deloc). Va marturisec ca eu nu fui atat de dashteapta ca sor-mia, si nu notai capitolele cu link-uri....ase ca sunt destroyed... Pliiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz, hielp!
Dma, super bun site-ul....desi am un stres cu comenzile de peste hotare...cred ca il voi utiliza. Pretul este normal...peste tot fisher 3 in 1 este 120E.....si aici tot cam asa.... Eu am pus o intrebare la 'parintii intreaba, parintii raspund" in legatura cu leaganul pentru bebei si absolut toate mamicile mi-au zis ca e super folositor.... Cum insa am un moment mai.....sa ii zicem....arid in buzunare.....mai astept....
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnn.............
Deci, asadar si prin urmare....raportez ca am intrat in saptamana 38, sunt ca la discoteaca, cant bebelinei toata ziua (de fug si cainii de mine, saracii..- cred ca bebelina mea o sa iasa deja stresata de mine),
ma doare, asa cum va spusei la inceput, toate oasilii...dar sunt ok...mai se umfla muschii si ma cert cu barbacmiu (apoi ii zic ca toate gravidele sunt nebune, asa ca sa ma suporte)....si trece...si tot asa...
Hai ca v-am zapacit....
Va pup, mei!
Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...
37+ am intrat in 38+...cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela
anaxena spune:
cristina ai un bb scump si frumooosss!!!
m-am lamurit si acum sa nu se supere nimeni,dar am ajuns la concluzia ca bb baieti sunt mai frumoshi decat bb fete..sunt mai conturatzi ,mai expresivi(la nou-nascutzi ma refer)...asta e parerea mea,sa nu se supere careva!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
mi se pare mie sau SUN e disparuta azi??
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
adelais spune:
ADELAISMultumesc mult pentru raspuns. m-as bucura sa te prind pe aici si sa te mai intreb. Crezi ca e posibil ca si bebe sa fie mai somnoros? dimineata m-am trezit ingrozita ca nu l-am simtit deloc si am dat fuga la spital la doctorita. inimioara ii bate normal, dar nu vrea sa miste deloc. ce l-o fi apucat??? am bocit iar de dimineata. ultima doza am facut-o aseara la 9. 4 fiole la 12 ore in total. dar a doua doza am facut-o la 8 ore. si azi noapte chiar am dormit bine, m-am trezit doar la 4 sa merg la baie. dar am adormit la loc rapid.Cred ca eram si obosita dupa agitatia si noapeta trecuta.
of...acum imi doresc sa nasc mai repede si sa fie bine!
Diarux, uite ce am gasit:#56256;#56377;
Betamethasone (medicament similar dexametazonei , folosit in alte tari si considerat mai bun dar care este tot un corticosteroid): This medicine is a steroid used to help the fetal lungs
develop more quickly. It is also called Celestone and is given as an
injection into muscle tissue. The use of betamethasone can decrease the
chance that the baby will have respiratory distress syndrome when born. It
is usually used if preterm delivery is a concern. Sometimes doctors use
dexamethasone, which is a very similar medicine. Side effects may include
sleeplessness and higher blood sugar levels for the mother and decreased
fetal movement for the baby.
Imi amintesc ca si eu am remarcat o scadere a intensitatii miscarilor bebelului. Oricum nu te sfatuiesc sa stai linistita daca bb nu misca. Sper ca intre timp s-a trezit. Deci ai facut 4*8 ml in 12 ore? Eu am facut 2*8ml/12 ore si am repetat 3 sapt (repetare care in SUA este considerata periculoasa pt bb in viitor). Am nascut la aproape 36 sapt iar bb nu a avut nici o probl. cu respiratia. Daca te mai pot ajuta cu ceva, imi face placere. Sper sa ma lase bb sa intru mai des. Success
ps. nu stiu daca te descurci cu traducerea. daca nu , te rog sa-mi spui . a ... si poeziile tale sunt tare simpatice. esti talentata
pup toate fetele si bebeii
dma2007 spune:
ana nu ti se pare, chiara disparut
daca nu apare pana ma intorc ii dau sms
diarux ce faci?
M.A.
37s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 9 zile 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
anaxena spune:
aaa, am uitat sa ma laud
i-am facut shooting Mariei pt invitatzia de botez poze Maria da-tzi open nu save
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
sursula spune:
MARINA-FELCIITARI pt MINUNE!!!!

CRISTINA-nu stiu daca ai pucat sa citesti,dar iti spusesem ca am fost in aceeasi perioada internate,iar flacaii nostri au fost camarazi de salon.Tudor s-a nascut pe 29.Mi-a parut tare rau ca am aflat abia cand am ajuns acasa.Sa-ti traiasca Mihaita cel frumos!Eu,am fost suparata pe neonatologie.Cand mi l-au adus pe bebe la san prima oara m-au intrebat dupa 1 min:va descurcati,da?Eu:....nu stiu.Neo:Las' ca va descurcati!Si au revenit abia peste 50 min,timp in care bebele mi-a facut o rana de toata frumusetea.Neo:vai,dar de ce l-ati lasat atat?PAI DE UNDE SA STIU!!!!!

Oricum,vreau sa pastrez doar ce a fost frumos si ma bucur in fiecare secunda de ingerasul meu.
Sursula+ bebe Tudor Milan