Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 7
violeta29 spune:
Gata , plec la piata , ca deja ma simt prost de cat v-am stresat cu aiurelile mele, cand voi majoritatea sunteti deja mamici si aveti probleme cu adevarat importante.Am fugit pina nu reusesc sa o iau razna de tot!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
37+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 3 SAPTAMANI

MissJJ spune:
Neatza fetele!
Marina felicitari 

sa va traiasca printesa sa creasca mare frumoasa si sanatoasa si tie refacere rapida.

Dana mai bagam o majoreta daca nu a venit bebe pana acuma.
Pfiuu eu de dimineata am reusit sa scot usa de la sufragerie noroc ca are barbatu' scule si am reusit sa scot din sufragerie canapeaua si fotoliile ca azi vin canapelele noi am aspirat si numai bine s-a trezit si asta mica si acuma sta jos cu noi dar in carucior, Ari are fotoliul ei ala mic.
Le-am stivuit pe toate frumos pe hol si cum nu se putea mai bine m-a sunat tipul cu tirul/camionul ce o fi ala ca in seara asta e aici sa le ia.
Deci scapam si de astea de pe hol le trimit la ai mei ca is canapele bune de piele numai ca noi aveam nevoie de alea care se fac pat. Deci s-au nimerit la fix toate. Sa speram ca vin astia cu alea noi cat de rapid ca altfel tre sa stau in casa toata ziua ca cica vin intre 8 jumate si 5 jumate.
Merg sa imi pun ceva sa pap si apoi sa lecturez ce ati mai scris.
Mami de printese
Ari si
Ami
diarux spune:
VIO nu ma lasa aici singura si depresata!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma apuc si eu sa imi revizuiesc bagajul. cine stie ca ne mai asteapta. da doamne sa fie bine!
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
dma2007 spune:
dia sa stii ca si eu sunt f atenta la BB, oricum a mea a fost mai cuminte
eu stau pe stanga in pat linistita si ma uit la ceas, sau stau ghemuita ca ei nu-i convine si protesteaza!
cred ca pana la urma sunt normale temerile astea, pt ca ne dorim din tot sufletul sa fie totul bine!
si stai linistita!
am +15 kg pana acum! ma asteptam la cel putin +20
M.A.
37s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 9 zile 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
arde2010 spune:
Fetelor, scuze ca ma bag intre voi...
Pentru cele care ma stiti dupa nume (dar si pentru oricine interesat), am deschis la Asteptand un ingeras... un subiect numit Unde sunt aspirantele cu vechime "medie", unde fetele din vechea gasca sa se poata intalni din nou. Va asteptam si acolo...
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
dma2007 spune:
plec prin piata ca nu mai am rabdare pana la 14!
M.A.
37s+!
AMR 9 zile 
surpriza

M&M spune:
Ma scuzati ca mai sar anumite raspunsuri,,,sa nu va suparati, dar uneori chiar nu am timp, cu toate ca este mami cu mine si ma ajuta, si mai este si husband-ul..
Adelais, multumesc mult...
Vio, poate e de la caldura starea ta.Ai grija..
Multumim...
La mine pur si simplu s-au rupt membranele...la 7.30 dimineata dormeam dusa, cand am auzit un poc ; am sarit ca arsa din pat fiindca mi-am dat seama ca mi s-au rupt membranele si, cum m-am ridicat din pat a inceput sa curga lichidul si nu se mai oprea,,,,initial incolor, apoi rozaliu si mirosea a detergent ..
Monica ( DMA), sa stii ca in spital a fost super!!! Nici nu am simtit ca sunt intr-un spital, asistente dragute si al terapie si la neonato, te invata cum sa il hranesti pe bebe, cum sa ii faci baie, cu ce sa il creia o pauzasti, infirmiere la fel , dragute,eu le-am tot batut la cap sa imi aduca mancare ca mi-era o foame si mereu au venit , curatenie in camera, aer conditonat, care e tare bun pe caldurile astea... paturi cu telecomanda care te ajuta tare mult dupa cezariana, doctora Popa o draguta, la neonato , doctore dragute( eu am avut-o pe dr. Radu Mirela, o draguta si juma, mai ales ca o luasem razna in primele 2 zile c ami-au zis ca bebe e susceptibil a avea o infectie...
)..Ma misc super acum dupa ceza, ma mai tine doar putin ...Daca mai ai intrebari cu mare placere...Bafta la eco!!!!
Mina, scoatem
-etele...cine stie , poate se grabeste bebelina!!!
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Kimmy spune:
dma multumesc pentru site.Intr-adevar sunt preturi bune si multe modele.Nu stii cumva cat costa livrarea si aproximativ cate zile dureaza?Multumesc mult 
Mada felicitari!Inca putin si o sa aveti si canapelele si terminati cu tot taraboiul.
Kimmy mami de Timea Cristina
dma2007 spune:
kimmy vezi ca au acolo conditii de livrare si sunt scrise toate detaliile
cris merci de detalii 
M.A.
37s+!
AMR 9 zile 
surpriza

Caprioara spune:
Bai, merge forumu asta ca un kk! Iar am pierdut un mesaj!
Sa ma calmez
.
Deci, azi se pare ca suntem mai bine si sper sa ramanem asa
.
Gini, meniul nostru e 900.000 lei vechi, fara bautura, apa, suc, alune, saratele, dulciuri si doar cu o cafea.
Dia, Matei nu prea se lasa implicat din pacate, zice ca il deranjez din ce face el
, ca asa planuisem si io sa fac, dor iote ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.
Marina, felicitari si sa-ti traiasca puiul!
Dana,
, go girl!
Mina, uite si pentru tine o
de incurajare!
Mada, ce misto v-ati sincronizat cu canapele. Sa le stapaniti sanatoso si asteptam poze!
Ruxandra, la ce pitic ai ajuns, mai
? Ma faci sa
mereu; mai, esti asa haioasa!
Cu molifta, mie la biserica de langa mine mi-a zis ca nu mi-o face inainte de 40 de zile. S-a dus mama pana la urma cu o sticla de apa la care a tinut o slujba si a zis sa ma spal pe fata cu ea si sa-i pun si la baita lui bb, si sa si beau din ea. Cica asta e tot ce se face inainte de 40 de zile, si e buna apa asta si pentru durerile de burtica ala lui bb.
Io nu mai inteleg nika. Deci, voua v-a facut molifta inainte sau am inteles io gresit??? Fetele care stiu, please
, cum si unde? Sa inteleg ca si in acest domeniu fiecare popa face altfel???
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)