Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 10
Irda spune:
Salutare, dragele mele!
Vazut pozele noi....minunat de minunatii prunci!

Acuma....vin si eu cu stolu' de stress nu numai Ruxy..:
1. Poate sa vina menstruatia daca se alapteaza exlusiv bebe?
2. Dintre bebeii alaptati exclusiv.....astia mai marisori...in jur de 2 luni asa...mai fac kk "imprastiat" sau s-a mai "adunat"???
Ca eu nu mai stiu cand a inceput sa i se schimbe consistenta la DAri.....
Deh....neuronu' singuratic.....da rateuri!

Asa ca nu stiu daca e normal sa mai adun imprastiati de prin scutec sau daca are copilu' ....vreun deranjament stomacal ..ceva...
Pupicei
anaco spune:
Buna fetelor....
Va citesc cu atata drag si zau ca de fiecare data ma apuca bocitul cand vad cat sunteti de fericite si ce frumosi sunt bb-ii vostri! Sunteti niste mamicute deosebite ... si invat atatea de la voi!
Pentru fetele de august, Diarux, Vio, Dma, Oana, Carmenela etc. ...sunt si eu printre voi. Momentan nu stau prea bine cu psihicul, sunt cam daramata fiindca constientizez cat de putin a mai ramas pana la nastere.
Eu sincer sunt tare ingrozita. Desi ma simt foarte bine in rest, tremur numai cand ma gandesc prin ce trebuie sa trec. Nu stiu cum o sa rezist! Dar nu va mai spun ca sa nu se transmita!
Eu vineri deja ma internez si apoi mai vad ce si cum. M-am dat viteaza si am zis ca o sa nasc natural, dar se pare ca nu rezist. Eu "lesin" numai cat vad un ac de seringa ceva, dar la o asa agitatie la nastere! Asa ca m-as gandi la o cezariana cu anestezie generala. Oricum, la cat de stresata o sa fiu eu in spital, nu cred ca ma lasa dr sa nasc natural
. ...ca n-o sa-i ajut deloc! - si tare mult conteaza.
Cam astea despre noi....toti in jur, bunicii, prietenii imi spun ca sunt tare nerabdatori sa o cunoasca pe Mara, dar eu... of, eu o sa duc greul de la nastere!
Si eu abia astept sa o vad sanatoasa si voioasa ...de ce nu este mai usor!
Inainte radeam si spuneam ca daca berzele inca se mai tineau de faza cu adus copiii, pana acum aveam o echipa de fotbal!! ![]()
Aaa....am luat si eu nr de telefon de pe mail, ca sa pot anunta marele eveniment, de acum poate fi in orice moment. Probabil o sa ma orientez cu un mesaj la o mamicuta fericita
.
Va pup pe toate... in fiecare zi ma delectez cu pozele pepenasilor...Doamne, cat sunt de dragalasi! nu ma mai satur sa ii privesc! Sa va traiasca si sa creasca toti frumos si armonios!
Nu stiu daca mai apuc sa scriu, fiindca intrebari desi am, nu vreau sa mai incep acum ca sunt stresata!...
O seara frumoasa.... 
39+ si
Mara Alexandrina
barzutza...
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Irda Salutare, dragele mele! Vazut pozele noi....minunat de minunatii prunci! ![]() ![]() ![]() Acuma....vin si eu cu stolu' de stress nu numai Ruxy..: 1. Poate sa vina menstruatia daca se alapteaza exlusiv bebe? Da 2. Dintre bebeii alaptati exclusiv.....astia mai marisori...in jur de 2 luni asa...mai fac kk "imprastiat" sau s-a mai "adunat"??? imprashtiat la noi..chiar ma intrebam si eu Ca eu nu mai stiu cand a inceput sa i se schimbe consistenta la DAri..... Deh....neuronu' singuratic.....da rateuri!![]() ![]() ![]() Asa ca nu stiu daca e normal sa mai adun imprastiati de prin scutec sau daca are copilu' ....vreun deranjament stomacal ..ceva... Pupicei Irda cu Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008Poze Daria si Antonia ![]() Nasterea Antoniei |
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaco spune:
Ce era sa uit!
Anaxena....sunt super pozele Mariei! Asa de mult mi-au placut!!!!
, cred ca le-am vazut deja de vreo 3 ori....
39+ si
Mara Alexandrina
barzutza...
Irda spune:
Merci de raspuns, Ana!

Dariei incepusem sa-i dau supliment de formula....ca imi luase doar 250 gr intr-o luna....si zicea dr ca nu-i ajunge laptele copilului
Acum am aflat ca la 3 luni e un puseu de crestere maaaaare....ar fi trebuit sa insist cu sanul....ca dupa ce- dat de bibe si lapte praf Dari s-a intarcat treptat.....asa ca la 5 luni jumate am terminat cu alaptatl....cu parere de rau...ca n-a mai vrut copilu' sanul deloc!
Asta e....acum m-am mai "desteptat"
Sa speram ca pe Antoninia o s-o alaptez macar 6 luni....
boticelina spune:
Pupicei grasani si de la noi pe ziua de azi!
Vazut pepenashi-ingerashi de Cristina, Sursu si Anaxena, doamne cat sunt de frumosi 
Tecky eu am un batalion de pernute prin pat, pe care le rulam dupa bunul plac, nu e niciuna antisufocare sau speciala, dar asa bine doarme pe una plata care a venit cu lenjeria patutului... pe celelalte le folosesc sa o inconjor cu ele daca lipsesc de linga ea, ca ziua doarme in patul meu mare, nu vrea in cosulet la ea.
Mada sa stapaniti sanatoasa canapelutele, chiar ca ti-au iesit la fix pasentele 
Irda si noi tot imprastiat prestam, si eu ma intrebam daca e normal... La numarul 1 nu stiu ce sa zic dar cred ca se poate sa-ti vina si daca alaptezi exclusiv.
Didi, Nancy nici acum nu mananca mai mult de 70 ml la o masa (asta la ceai) ca in rest la tzitzi nu am cum sa-mi dau seama. Dar maninca ziua des (cam la 2 ore) si noaptea mai rarut. Oricum, de grasunit ai vazut ca s-au grasunit deci cred ca nu trebuie sa ne stresam ca nu rontzaie cat scrie pe cutiile de lapte.
Noi acum am ajuns acasa, azi am sta cu 2 bebei, si cu Nancy si cu finutul meu de o saptamana pentru ca prietena mea a fost sa-si scoata atele. Au fost tare cuminti pina cu 10 minute inainte sa se intoarca Adriana, care m-a gasit cu al ei la san si cu bibele cu ceai in botul printesei mele, a zis ca aratam ca-n cascadorii rasului
Doamne, cum s-or descurca mamicile cu gemeni? 
Caprioara slujba de 8 zile se tine acasa si i se citeste lu bebe, "i se da numele", asa mi-a zis mie preotul de la biserica, care mie nu mi-a citit-o ca nu eram cu fata. Apoi se mai poate face la 20 de zile juma de molifta sau direct la 40, cum vrei tu. Sper sa nu difere de la zona la zona si sa te fi bagat si mai tare in ceata.
_
Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata 
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251
_
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
La mine ieri seara alta mini-depresie: am numarat cu creionul pe calendar zilele de postnatal plus toate zilele de concediu ramase si la inceputul lui decembrie ar trebui sa ma intorc la munca. Deja mi se pare atat de devreme 
Era si mama cu mine, a zis ca oricum pina la inceputul lui martie sta ea cu fata alea 6 ore (ca-mi cer program redus), apoi sa-mi iau tot concediul de odihna pe 2009 dar din aprilie sigur trebuie sa cautam bona sau alt aranjament.
Of, omul cand n-are probleme isi face, nu? Tu zici Irda de alaptat pina tarziu, dar cum sa alaptez daca ma duc la muncutze?
Doar sa ma mulg si sa-i las lu buni...
_
Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata 
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251
_
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Irda spune:
Boticelinne.....despre alaptat mai mult.....ce sa zic...eu invat ca sa pot presta mai mult de acasa....
La mine e si mai si....ca o am si pe DAri acasa....n-am gasit loc la gradi.....si in primul an stiu ca "culeg" de toate...de sta mai mult acasa decat la gradi![]()
N-am pe nimeni sa stea cu printesa mica (rude vreau sa zic) asa ca daca as avea ceva programat out doors ar trebui sa-l pun pe tati sa stea cu ele

Asa ca in loc de foto...pe ce muncesc eu...bag editare video ca asta merge facuta si la pc-ul de acasa....si la 1-2-3 dimi....nu numai la program...
Nici eu nu stiu cum o sa facem.....m-as duce si pe teren, ca e mai profitabil, dar ce fac cu laptele si cu fetele

Probabil o sa mai facem ceva plan de economii....de cheltuit mai judicios....si o sa o scoatem la liman....offff
Hai ca cu intrebarea ta ....am ajuns sa constientizez si eu situatia in care ne aflam

No.... ca picai in butoi

....ala cu "melancolie" blegoasa

Carmenela spune:
salut fetele din nou,
Mesaj de la Diarux, nu va speriati, nu naste, e la mama ei...papa ca o belfera. bebe se misca putin, face "valuri"...dar ea s-a mai relaxat. Din nou nu va speriati....o sa se streseze pentru altceva curand... Rux, sor-mia.... te

de nu mai pot, asa dusa cum esti!
Deci, mesaj de la Rux:
DE LA DANA81: CLARA A VENIT PE LUME AZI LA ORA 14.00. ARE 3100GR. A FOST FFF GREU, VA POVESTESC CAND AJUNG ACASA".
DECI; Danaaaaaaaaaaaaaa, sa-ti traiasca fetiiiiiiiiiiiiiiiiiitzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Felicitari si sa va bucurati de ea!
Anaco, esti binevenita intre augustine, nu mai fi stresata, ca ii transmiti bebelinei tale frica ta... id-ul meu pe mess e carmen_david2000 (pentru oricine vrea sa imi scrie), telefonul meu mobil il gasesti pe mailul comun, daca vrei sa anunti pe cineva.
Iti doresc nastere usoara, sa ne "revedem" cu bine, nu-ti face probleme. Multe mamici de aici sunt alaturi de tine!
Va pup pe toate
Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...
37+ am intrat in 38+...cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela
Kimmy spune:
Pentru fetele care folosesc Avent - nu stiti la ce varsta se trece la bibe cu 2 picaturi?
Kimmy mami de Timea Cristina

Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008