Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 11
ankalaura spune:
Noi am avut azi o zi cam grea... Dureri de burtica > doar ce vroiam sa spun ieri ca am scapat de colici...
Asa ca mi-a stat toata ziua in brate, ba pe umar ba la san...Mofturi, scanceli, atipeala de cateva minute, iar scanceli...
In plus, a trebuit sa fac si ceva papica. Supica deocamdata, pentru ca felul II urmeaza dupa ce ajunge husbandul acasa...Tot e bine, ca am facut supa dintr-o data. Cu Eliza, trebuia sa inchid de vreo 3 ori focul pana sa termin o ciorba...
Noroc ca Eliza a fost cumintica si chiar m-a ajutat - ea mai leagana fata, ii mai da o suzeta, ba chiar a stat cu ea pana am facut eu un dus rapid. Am gasit-o asezata langa fata, leganand-o usor si "alimentand-o" cu suzeta...
Iar mie mi se inchid ochii...
Anca mami de Eliza si Erika
Tecky spune:
Buna fetele!
Eu abia acum am ajuns acasa,de dimineata am fost la controlul de o luna cu Raluca,este perfect sanatoasa doar ca mi-a zis ca de la 6 saptamani sa incep sa-i dau cate o lingurita pe zi de suc de mar ca sa-si ia vitamine din el.A zis ca e o completare la formula.Voi ati dat atat de devreme suc de mar si de morcovi la bb?
.Am fost cu sotul la cumparaturi pt noi si pt bb...mama,mama cum se duc banii.
Anaxena mi-au placut foarte mult pozele cu Maria,este o papusica vie.Azi am cumparat si eu biberonul ''cocosat'' de la Chicco pe care am vazut ca il are si Maria dar Raluca doarme si nu i-am dat inca sa pape din el,tu esti multumita de el?
Dana felicitari,sa-ti traiasca bb Clara si sa fie
sanatoasa!
Boti ce nasol ca va tb sa te intorci la munca atat de devreme.
SUN si eu sunt afectata ca imi pierd laptele pe zi ce trece dar am multe prietene care si-au hranit bb doar cu formula si sunt perfect sanatosi.Ceaiul de la Humana pt stimulare l-ai incercat?
Va pup pe toate!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
boticelina spune:
of, Irda iarta-ma, n-am vrut sa te depresez. Io ma gandeam doar ca fata o sa aiba abia 5 luni in decembrie si ca va trebui sa decid daca incep diversificarea la 4 luni sau 6 luni ca sa nu se suprapuna cu intoarcerea mea la serviciu... chestii d-astea. Ei, dar mai e pana atunci... hai, capu' sus, trecem noi si peste asta 
Kimmy, pe tetinele mele de rezerva de la avent, alea cu 2 picaturi sunt de la o luna in sus, scrie 1+ pe ele.
Anka la voi s-ar putea sa fie la inceput puseul de 6 saptamani. Deja... Si eu il astept cu groaza. Ce bine ca Eliza e maricica si te ajuta 
Tecky eu nu m-as arunca la suc de fructe mai devreme de 4 luni, sunt asa firave stomacelele lor, doar ceva care sa fermenteze le lipsea. Nu-i de joaca. Toti pediatrii de afara spun ce cel putin 5 luni bebe trebuie hranit exclusiv cu lapte.
_
Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata 
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251
_
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
violeta29 spune:
Wow, a nascut Dana? FELICITARI MAMICO, REFACERE RAPIDA SI O BEBELUSA SANATOASA SI MANCACIOASA!
ANAXENA , foarte frumoase pozele pentru invitatii!
BOTI, of ce nasol ca esti nevoita sa te intorci in decembrie la serviciu! Nu poti sa o mai lungesti cu un medical, pina vei putea sa iei co de pe 2009?
ANACO, bun venit in clubul depresatelor!
Sincer mie nu imi este absolut deloc teama de nasterea in sine, dar gasesc si eu tot felul de motive ca sa ma depresez, ca parca e prea frumos cand e totul perfect
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
37+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 3 SAPTAMANI

Kimmy spune:
Boti multumesc
Dana felicitari!Sa fiti sanatoase amandoua!
Si pediatrul fetitei mi-a dat o hartie cu diversificarea care m-a cam bagat in ceata ca scrie suc de fructe de la 6 saptamani
...oricum...eu nu am de gand sa-i dau asa devreme
Azi toata ziua am tinut-o pe Timea in carucior...cu suzeta in gura non-stop
nici de asta n-am scapat.Si cum da din manute ca bagata in priza...o scoate intr-una,si dai iar scandal pana o bag inapoi.Acu sta la mine in brate cu ochii cat 2 cepe si se screme sa faca kk
as mancao cat e de scumpa...de fapt,hai ca ma si apuc...hammm scumpa lu mamiiii
muahh galusco
Kimmy mami de Timea Cristina
Irda spune:
Monicutzu'....multumesc pentru floricica si incurajari
....asa e...o scoatem noi la liman cumva!
Cu diversificarea....hmmm...greu ce sa zic.....mie la DAr mi-a zis ca si lui Tecky.....sa-i dau de la 2 luni suc de mar/morcov........
Nu i-am dat de niciunele
.....am inceput pe la 4 luni....cu juma de linguritza/zi.....la 4 luni era pe formula 75% 
Acum sper s-o tin mai mult pe laptic de tzatza
Tecky ....si eu zic la fel ca Monique......nu suc de la 6 saptamani.....e prea devreme, zau asa!
Pupam fetele!

bubuleana spune:
Buna dragutelor!!!
Am revenit, adik acum pot sta pe scaun la calculator
incep sa ma simt din ce in ce mai bine, nu stiu daca v-am spus ca peretele stang la vaginului s-a rupt la nastere si am o cusatura serioasa in interior iar la exterior epiziotomia de rigoare care inca ma doare 
Dar in rest suntem bine, bebe meu e sanatos, gras si frumos
atata doar ca au cam inceput coliceii si in plus are mucisori non stop. Bebeii vostri au mucisori asa in fiecare zi?? Eu sunt nevoita sa-i scot mucisorii in fiecare zi sau chiar de 2-3 ori pe zi. E normal??
Vreau sa felicit si eu toate proaspetele mamici sa aiba bebelusi sanatosi si mancaciosi!!!
De asemenea o sa transfer si eu banuti pt Darius. Nu stiu care mai e situatia cu bebeul lui Camy dar sper sa prinda bine si ajutorul meu.
Diarux: iti multumesc din suflet pt poezioara, mi-a placut foarte mult!
Iar in legatura cu miscarile lui bebe sa stii ca in ultimele sapt se raresc deoarece nu mai are loc in uter. Totusi daca nu simti 20 miscari in 24 ore e bine sa mergi la dr. Mie asa mi s-a spus.
Dragelor sper sa pot intra mai des ca mi-a fost dor de voi, pupici tuturor 

bubuleana
40+ 
narcisa.s spune:
Violeta, pur si simplu constati ca nu poti sa tii si te scapi...Nu e ideea ca trebuie sa mergi la toaleta de multe ori, se poate ca bb sa apese pe vezica...Cand se fisureaza membranele nu poti sa tzii...Pai si tu esti mamica deja, ce daca e Alexandra in burtica.Si nu plictisesti pe nimeni, crede-ma
Diarux, pai in ultimele saptamani bb-ii se misca mai greutz...Noh sunt mari.Stai linistita ca e bine.
Sursula.....si pozeeeee???Acum cum sunt sanii, au trecut ranile?Tocmai ce te intrebam de poze...Hehehe, e frumos ca tine flacaul!!!
Sun-ule cu mulsul nici eu nu ma descurc...Cum zice Vil, pompa asta e numai pentru masturbat sanii ca in rest, la productie nu prea ajuta!!Eu cred ca slava Domnului, laptic am cat sa-i ajunga, chiar daca din cand in cand am mai suplimentat...Dar dupa ce m-a certat dr si mi-a zis sa o pun la san DE CATE ORI CERE, chiar daca e din jumate in jumate de ora am vazut ca merge treaba...Mai insista cu Thea, pune-o la san, las-o acolo sa moflaie...Eu zic ca ai laptic.
LadyMina, hai ca vine bb!!!!Acusica acusica!!!
Anaco, nu-ti fa griji inainte sa fie cazul.Mara va fii bine si tu vei trece cu bine prin asta...Si durerile se poate sa nu fie atat de mari!!Cat despre anestezie generala sau rahi, nu stiu ce sa zic, oricum la rahi nu simti nimic, pe mine m-a indispus mai tare cand mi-au pus perfuzia decat cand mi-au facut rahi...Nu te stresa inainte ca n-ai nici un motiv, totul o sa fie bine.Eu as fi nascut natural daca as fii reusit dar acum asta e!!O sa fie bine, o sa vezi
Danutzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!Felicitari iubita!!!Ce ma bucur!!!Bun venit pentru Clara!!!!Refacere rapida, laptic mult si de abia astept sa povestesti!!!!!!!!Pupam fetele!!!!!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais Iman
bubuleana spune:
A! si am uitat sa va spun ca nici mie nu-mi ajunge laptele
Ce-o fi cu noi? E ceva in aer? Si parca pe zi ce trece am tot mai putin
sau poate cresc nevoile lui bebe si productia mea ramane aceeasi
Am tot baut ceaiuri de fenicul, chimen si anason. Acum vreau sa incerc si galactogil. Se merita?
oricum ii dam completare Nan1. Voi ce lapte praf folositi?
Irda spune:
Bubuleee.....bine ati revenit!

Asta cu laptele e cu dus si intors.....cu completarea.....
Eu iti spun din experienta mea....nu zic ca la voi trebuie sa fie musai la fel
Si eu am trecut prin perioade cand statea toata ziua la tatza si sanii mei erau gooooi.....de-mi venea s-o iau pe pereti, dar.....
am luat formula sa am in casa...NU i-am dat deloc....am insistat cu sanul, cu ceaiuri de stimulare a lactatiei si acum ii ajunge laptele!
Sanul produce in conformitate cu cererea, dar cand apare un puseu de crestere au nevoie de vreo 24-48 de ore sa se adapteze noilor cerinte, iar in perioada asta...tre sa ai nervi de otel si sa pui copilul la san de cate ori cauta cu guritza.....asa cum zicea si Narci....lapte e....dar trebuie sa traga bebe (eu am observat inclusiv ca se produce in timp ce suge bebele...deci nu tre sa fie sanul neaparat pliiin ca sa se sature bebe....numa ca dureaza mai mult timp masa)
Eu folosesc acum ceai instant pentru lactatie de la Humana.....nu stiu daca e de la el, de la bebe sau de la cei 2-3 l de apa pe care-i bag pe zi, dar acum se satura copilul la san...noaptea doarme legat 5-6 ore deja!
Pupicei si sa aveti laptic !