Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 14
ginnette spune:
Neata fetelor,
Off, am apucat sa citesc si din pacate, numai vesti neplacute.
In primul rand, multi
ici pentru iubita Sara (si pentru mami a ei - sa nu mai zici ca ne plictisesti ca vin cu
; pai, de ce suntem aici?!); poate n-o sa fie nevoie de branula. Curaj, c-o sa fie totul bine 
Apoi, Helene asta iti lipsea - of, bine ca nu te doar eprea tare. 
Monica (doc), D-zeu sa-l odihneasca; e groaznic!
Dana (danonique),
printesa mica; si , am vazut poze cu Albert - un dulce!
LauraD unde esti? Cum a fost "petrecerea" de juma' de an?
Noi nu prea avem cu ce sa ne laudam; adik, ba da, azi noapte s-a trezit la 2:00 si pana la 3:30 s-a foit si a batut cu piciaorele in saltea; evident, spectacolul a avut 'public' - pe mine- drept pt care acum sunt chiauna.
Azi o sun pe dr sa vad dak au iesit analizele - o parte, ca urocultura dureaza.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Laura Ioana spune:
'Neata
Dana multi pupici Vanesei sa-si revina si sa nu mai trebuiasca sa mergeti la doctor
Cynthia vai saracuta fata! Se poate vindeca boala asta? Poate intreb prostii, dar chiar nu stiu.
Fug s-a trezit gaza
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Ven spune:
Buna dimineata!
Imi pare rau de toate vestile rele, PUPICI MARI MARI pt. Sara, Ellenuts si Vanessa.
Gatta, si eu cred ca este asa cum zice LalaD. Deci va fi mai bine pe masura ce creste puiuta mica. Pe care o pupam si ii dorim sa nu mai ajunga la branula....
Dana, eu zic ca daca mai vomita si azi pana pe la pranz s-o duci la dr. Stii si tu ca nu e de glumit cu deshidratarea, mai ales ca zici ca vomita si ceaiul.
Vali, bravo fata, eu zic ca jobul ala mai bine platit e deja ca si al tau. Si pupici speciali pt AJ, un copil mare, vesel, fermecator si.....descurcaret ![]()

As for us, fost-am ieri la dr. Care ne-a dat Hidrasec, Biotics. Si a zis sa-l urmaresc sa nu faca si febra si sa speram ca este o diaree din aia care trece in 3 zile. Ieri a facut 3 kk, ultimele 2 mai pastoase deja, dar tot cam puturoase. Dar a facut si azi-noapte la 3, ceea ce nu mi se pare ok, si azi dimineata la 9 iar. NU diaree, dar la limita.
Asa, cu Calciul. Mi-a dat sirop de la Pharco. A zis ca doza de Vigantol nu mi-o poate mari pe caldurile astea, ca face copilul convulsii. Si ca din toamna vom incepe o cura de 6 sapt. cu multe pic. de Vigantol pe zi, nu mai stiu exact cate a zis.
Azi noapte a baut lapte la 00:00, apoi la 3 (cand a facut kk) nu a vrut, si a mai baut doar la 6 dim.! [cul] Poate ne scoatem incet incet o masa de noapte.....
Ah, chestie figura! Azi noapte nush pe la cat, mi se pare ca aud asa, niste tzocaieli si sunet de lichid in sticla....guess what?! Mathias a gasit sticluta de ceai (lasata de mine in patut, intr-o margine) si bea ceai prin somn!!
Puiu' mamii scump. M-am mirat, pt. ca treaz tot incerc sa-i dau sa-si tina sg. sticluta si nu vrea deloc.
Aseara a venit soacra-mea. Wish me luck si rabdare de fier pana in 24 august!
V-am pupat!
laura_dimitris spune:
Buna dimineata!!!!
Am o durere de cap infioratoare. Ma durea deja capul de cand m-am trezit caci am uitat sa-mi pun telefonul sa sune si am dormit cu grija ca ma trezesc tarziu...
Si, cand stateam la cafelutza cu colegele o colega dintr-un alt compartiment avea o problema juridica pe care m-am oferit sa i-o rezolv. Urma sa-i concep niste documente pentru tribunal. Femeia a acceptat si apoi a venit o alta fata la mine si m-a intrebat din partea aleia cat o costa...
NIMIC am raspuns eu! SUNTEM COLEGI... A urmat o sesiune de esti proasta ca nu ceri nimic, strici piata, tu nu ai nevoie de pampers la copil, tu ai invatat degeaba, vrei sa muncesti moca, etc.... Ca sa aflu ca o alta colega - jurista ca si mine - se ocupa pe langa serviciu de chestii d'astea si ia cel putin 10 milioane... Iar eu de cand ma stiu am ajutat lumea fara niciun ban !!!
In fine, m-a convins colega mea sa accept de la cealalta o suma de bani mai mica. Dar ma simt taaare prost !!!!
Iar capul ma doare si mai tare!!!
I-am spus colegei mele ca eu nu-i cer nimic femeii sa ceara ea cat vrea pentru mine sau sa-i spuna sa dea cat vrea ea!!
Ce ma enerveaza faptul ca pana la urma totul se rezuma la bani...
Pe de alta parte,... acum inteleg de ce colegele mele care fac asta merg o data pe luna la cumparaturi la roma ... ![]()
In fine, sper sa-mi treaca durerea de cap acum ca mi-am varsat "oful" la voi....
Multumiri multe pentru urarile de la multi ani !!!!Ieri chiar a fost o zi speciala pentru mine. Nu stiu,... aniversarea asta de 6 luni mi s-a parut speciala fata de cele de pana acum...
Si, dintr-o data,... fata mea mi s-a parut dintr-o data mare !!!
A fost tare incantata de artificea de pe tortulet!
A filmat barbata-meu si nu a facut si fotografii... Abia dupa ce am taiat tortuletzul mi-am amintit ca doar am filmat evenimentul si nu am facut si foto....

de 1000 de ori lui ginette, ellenutza, cati_m, lalad,monica, ema, cristina,anca, alina kalos (sper ca nu am uitat pe nimeni !!!! )
Ellenutza ce zi cu belele ai avut !!!!
Of, saracutza de bitzulina cu cazatura ei....!!!! Toti trecem prin asta mai devreme sau mai tarziu! Sa vezi cate cazaturi vor lua dragii nostrii copii dupa ce vor incepe sa mearga....
Cat despre osul tau de peste... Cred ca as fi murit de frica sa fiu in locul tau... Ma crezi ca eu nu mananc peste cu oase tocami din motiv de frica de os in gat...??!! Sper sa te faci bine acolo in gat cat mai repede !!!!
Gatta, imi pare tare rau ca saratzica ta este bolnavioara din nou! Of, prin cate trebuie sa treaca mititica de ea. Si ma gandesc ca te simti la capatul puterilor. Si te intrebi de ce tocmai voi?! Ma rog la Dumnezeu sa se faca bine cat mai repede!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
Roxanici, tin pumnii stransi-stransi sa iei rezultate bune!!! De fapt, eu chaira sta simt ca se va intampla!!! Pun buburuza mica, scumpa si frumoasa si pe mami ei cu drag!!!!
De ce s-a trezit asta noapte? I-ai dat sa manance sau a vrut fata doar sa se joace putin ?
Ven, ai intrebat medicul de ce transpira la cap?? Sau pentru asta i-a dat calciu?
Si mie mi-a recomadata calciu de la pharco dar i-am dat doar o zi si apoi nu i-am mai dat. Ca am vorbit cu un prieten de'al lui iannis - medic edocrinolog - care are si el bebelus si mi-a spus ca el a citit in privinta asta cartile lui si s-a hotarat sa-i nu-i dea bebelului calciu in perioada asta. ca este vara si nu stiu ce se poate intampla... Mai ales ca nu i-au facut analize care sa "masoare" nivelul de ca. din corp, si este periocoloasa o supradozare etc. ..
Poate LalaD care si ea este citita in domeniu ne poate ajuta sa ne lamurim... 
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
irinouka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui roli25
Nici eu nu-i dau suc, ii fac fructele piureu, dar un piureu lung, amestecat cu tot sucul. Practic doar coaja nu i-o dau. Dar noi stam prost cu hidratarea ca nu doreste dumnealui nici ceai, nici apa, ma lupt cu el in fiecare zi, nici nu vrea sa le vada si rezultatul e ca suge ca disperatul de sete, iar eu am productie de lapte parca as fi in prima luna dupa nastere Roli mamica de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 |
ce dulce esti! {pup]
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Ven spune:
Laura, da, transpiratia in cap este semn de lipsa de calciu / rahitism. Eu am citit in agenda lui Markus ieri, si si lui i-am dat Ca de Pharco, tot in perioada asta (cca 8 luni). Plus ca lui Mathias fontanela ii e fix la fel de mare ca la nastere. Ceea ce nu e tocmai ok.
Plus
ca fetele ziceau ca ajuta putin si la dezv. motrica. Plus
ca nu i-am marit doza de Vigantol.
Asa ca am decis sa i-l dau.
irinouka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 Azi am fost la Marcu la Medlife ca Andrei al meu parca mi se parea ca tot are o haraiala surda, abia perceptibila in piept, care se aude mai bine dupa ce papa. Mi-era teama sa nu-i fi ramas vreo sechela de la bronsiolita pe care a avut-o acum 2 luni. NU. E bine vindecat, nu are nimic la piept, daaaar are ALERGIE RESPIRATORIE,care i se trage nici mai mult nici mai putin de la dermatita atopica. Nu m-ar fi dus capul in veci ca astea au vreo legatura. E bine, mi-a zis ca au o mare legatura si ca un copil atopic, inseamna ca poate manifesta diverse tipuri de alergii, inclusiv ce are el acum...respiratorie. Evident are cu cine sa semene, are 2 parinti alergici! ![]() Concluzia, tb. sa am grija la alimentatie sa urmaresc fiecare aliment, sa nu-i produca alergii. Partea buna e ca e alaptat si sa continui cat se poate de mult. Asta o faceam oricum. Roli mamica de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 |
of, roli, ce nenorocita e dermatita asta, i-as da foc!!!
bine ca i-ati dat de cap haraielii, ca te-ai dus la un medic asa de bun. altii i-ar fi dat copilului cine stie ce medicamente pt cine stie ce boala-nchipuita. multa sanatate!
cat despre alaptat...d'aia n-am facut niciun pas spre diversificare inainte de 6 luni (bine, am cam exagerat, ma gandesc acum, ca depasisem binisor 6 luni si tot cu alaptatul exclusiv ii dadeam)si d'aia o sa trag sa ii tin 2 mese de lapte cat mai mult timp posibil.
nu ma intelege gresit, nu ma bucur de problemuta voastra, dar ma bucur ca esti aici si ca impartasim, cumva, beleaua asta cu atopia. mai am si eu cu cine ma consulta si de la cine invata cate ceva. :-)))
pup toti clopoteii, cu si fara dermatta. :-)
irinouka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta hai ca asta e ziua ghinioanelor ... am ajuns la urgenta in aceasta seara pentru ca mi-a ramas un os de peste in gat .. n-am reusit sa-l scot nicicum .. si ca sa fie tacamul complet, in "forarea" mea dupa os mi-am spart amigdala .. acum iau antibiotic si pastile de supt dezinfectante .. sunt extrem de suparata!!!!!!!!! ![]() Elena de Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE BEBE EVA MARIA POVESTEA NASTERII CLOPOTEI SI ZUZE |
ellenutz, imi pare teribil de rau pt patania asta. of, ce urat! multi pupici pt fata suparata, sa treaca totul cat mai repede!
micsunea spune:
GATTA,
si Amandina mea a facut KK exact cum face a ta, cu firisoare negre. ERA DE LA BANANA. Am intrebat si doctorul si a zis ca nu e nimic.
Doctorul a zis sa-i dam banana doar o data pe saptamana ca e un aliment greu de digerat.
Nu stiu ce e e-coli, dar a mea a facut o data febra de 38 de grade si am dus-o la spital si pt ca nu au curata-o la fund inainte sa-i ia urina, i-a iesit infectie urinara drept pt care ne-au tinut cu antibiotice intravenoase in spital, 4 zile degeaba!!!! Nici nu s-a pus intrebarea sa ne trimita inapoi acasa!
Lasa ca trece, daca nu a inghitit bine antibioticul, poate de aia nu si-a facut bine efectul!
Va trimit multi pupici si va doresc insanatosire grabnica!
Micsunea

Sofia Elena - 21.01.2008
(16 ianuarie 2008) si Marc
acum iau antibiotic si pastile de supt dezinfectante .. sunt extrem de suparata!!!!!!!!!