Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Azi va invit eu la o cafea.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 5+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Am avut o noapte de cosmar.Vanessa a vomitat de vreo 5 ori.Ieri a fost ziua mamei si tata i-a comandat un tort cu fructe si frisca.Cred ca nu a fost tocmai proaspat.Nici nu stiu ce sa fac cu ea ca i-am dat ceai si l-a vomitat si pe el.Sper sa-si revina ca daca nu trebuie s-o duc la medic si n-as prea vrea ca suntem la mama si nu sunt pediatrii buni in zona.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 5+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

LaLa_20 eu nu am mai vazut copii bolnavi in realitate, am vazut la tv, pe net, dar in realitate nu. Sunt socata si in acelasi timp intristata de sistemul nostru medical. Nu i se asigura bietei femei o salvare cu care sa se deplaseze la Cluj pentru control, ultima data cand a fost in noiembrie cand a fost si operata fetita, a mers cu un particular care ia luat 10 mil de lei pe transport. Am vorbit cu sotul meu si azi ii spun femeii ca atunci cand trebuie sa mearga o ducem noi fara nici un ban.
Cat despre ajutor nu stiu, orice e binevenit nu stiu un pampers o cutie de lapte praf, pentru cine are posibilitatea de a ajuta un suflet nevinovat si chinuit de soarta...

Apropo de lapte de la 7 luni nu i s-a mai dat de la primarie pe motiv ca fetita a luat bine in greutate...

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Cyntia imi pare rau pt vecinata,am vazut si eu cateva cazuri pe la tv si stiu ca e o boala cumplita...nu stiu cu ce pot ajuta,dar dca e ceva ce pot face sa-mi spui

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata zuzici ..

dau si eu o .. ca-s tare adormita. nu am reusit sa adorm decat tarziu, pe la 1 si ceva .. mai mult de nervi ..

gatta Doamne cum poti sa crezi ca ne plictisesti?? vezi ca vin cu shlapul ala nr 46! mititica sara cat trebuie sa patimeasca ea. mi-e mila de ea dar trebuie sa va inarmati cu mult curaj si sa aveti multa putere. ai incercat sa-i dai antibioticul cu putin ceiut, poate ii schimba gustul si il accepta pitikuta. va tin pumnii la analize si asa cum spunea laurici sa fie ultima problema a saritei dulci!!

honey pe cand urmatorul interviu? sa-ti tinem pumnii. ma gandesc ca un part time ar fi ok ptr tine, ptr AJ, nu?

dana vanessa mica sa-i treaca raul repede.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui docdecap

hai salut fetelor

eu sunt trista, ca am pierdut un prieten. . accident de motocicleta. 28 de ani, copil singur la parinti. viata e cumplit de nedreapta.

in rest, cum ne stiti. plus iaurt, care ne place de tot cate 200 grame rade.

voi ati vorbit ca dati lapte completare. asta micu nu mai primeste de la mine, daca ii dau papa putin, eventual mai si varsa.
daca mananca cate 200-300 grame la fiecare masa mai trebuie lapte? ca in greutate tot nu ia piticul, deja ma gandesc la infectie urinara sau alte alea, ca deja nu e normal. adica la 6 luni avea 7 kg iar acuma dupa ce a mancat iaurt cu juma de mar ras si 3 lingurite de cereale avea 7,3 kg (ca nu ne-a dus capu' sa-l cantarim inainte)

off, am impresia ca fac ceva gresit si nu stiu ce.
el e vioi, sare ca broscuta, isi baga genunchii sub fund si hac! inca o saritura.
preferata e o rata pe care o arunca cat colo si apoi pas-pas dupa ea, ca rama, la vanatoare de rate

are cineva o idee sa ies din impas? pe 15 face 7 luni si mergem la doctor sa ne masoare, ca nu a mai crescut de la 4 luni, nici macar in lungime. something's fishy.

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Monica, condoleante .

Acum in legatura cu papatul domnului inginer/ poet :

- dupa cum poate stii nici noi nu excelam in greutate dar mie mi-a spus dr ca la o masa solida de peste 200 de gr nu mai are nevoie de lapte ca ii supra solicit burtica.
E posibil sa fi luat intr-o luna doar 300 de gr si e chiar normal dupa varsta de 6 luni. De pe la 7 luni in sus chiar media de ingrasare este undeva la 250 de gr per luna.
Andrei imi lua cate 200-300 la 5 luni si la 6 luni. Doar acum a avut un salt, in ultimile 2 saptamani.
Sa ne spui ce spune dr, sunt convinsa ca a crescut in inaltime

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

laurici nu ma doare amigdala cu pocinogu' .. simt asa ca si cand as avea o usoara durere in gat .. o sa treaca, ce sa fac .. alta data o sa fiu mai atenta ..

dupa ce ca aveam eu nervi, mai facea si un dr misto de mine .. zicea ca uite ce am patit daca am mancat seara ... imi venea sa .. tampitu'!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

hai ca asta e ziua ghinioanelor ...

am ajuns la urgenta in aceasta seara pentru ca mi-a ramas un os de peste in gat .. n-am reusit sa-l scot nicicum .. si ca sa fie tacamul complet, in "forarea" mea dupa os mi-am spart amigdala .. acum iau antibiotic si pastile de supt dezinfectante .. sunt extrem de suparata!!!!!!!!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Off mai Ellenuta, ce ghinion. Pup fata sa se faca bine repejor

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

lala uite o si un de la mine!!!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Buna seara zuzici!
.
Si mai avem o problema - are un mic inceput de rahitism. Cica se observa putin la picioruse. Dr ei pediatra mi-a spus sa-i dau Vigantoletten, dar dr de familie a zis ca acesta e cancerigen si sa continui cu Vigantolul, mai ales ca ei nu i se pare ca ar avea ceva...Voi ati auzit ceva de Vigantoletten-ul asta? Va rog sa-mi dati un sfat ca nu prea stiu pe cine sa ascult

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Alina sunt de fapt pastile de vigantol. Sunt bune , am prietene ai caror copii nu asimilau picaturile dar pastilutele au fost acceptate de organism mai bine.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Gatta un mare, mare pupic pentru tine si inca unul pentru micuta bolnavioara

Si nu te mai invinovatii, nu tu esti de vina pentru microb ! In niciun caz !

Eu am tras cu Bogdan un an si jumatate cu un stafilococ auriu stationat in nas/ gat luat din maternitate , asa ca te inteleg perfect. A cedat extrem de greu , tot il dovedeam si tot aparea la loc.
Si acum dupa 8 ani mai are momente cand i se declanseaza

PS : editez ca nu ti-am spus ceva important :
Mie mi-a dat o explicatie dr ca eram disperata rau pe vremea aia. Cred ca se aplica si la voi !

- prin tratamentul cu antibiotic noi neutralizam actiunile streptococului, il bagam in stare latenta ce nu mai producea reactii dar nu il eliminam din corp. Problema la copii foarte mici este insa ca la orice scadere imunitara gen iesit dintisori, vaccin, raceala nesuferitul de streptococ se reactiva si trebuia tratat iara. Pe masura ce a crescut copilul , reactia lui imunitara a fost mai puternica decat agresiunea streptococului si astfel il anihila el singur fara ajutor medicamentos.

Cred ca si la bacteria voastra se produce ceva asemanator.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput