Timisoara, Impreuna! ( 116 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

bey frate,ati vazut ce le aduna Mariaa de pe la toate,aloooo tanti da bas asa who do u think u are ,mey fetele io acu vin de la Mitropolie si guess what,pana vineri imi e dezlegata prima cununie religioasa si ma pot marita cand vreau,asa ca am planificat pe 24 august cununia,scoateti-va rochiile de la naftalina, papucii cu toace,cristalele de care or fi ca facem chef,la biserica de la Dacia,luni merg sa vb cu preotul de acolo,pana atunci ce treburi oi avea cu al meu sot .... Dumnezeu stie,dar va fi si el de acord cu noi, daca oficiem si crestineste cununia noastra.
Merg sa fac un suflet de conopida,parca Katik vroia asa ceva,vii la Ronat sa papi.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Va mai aduceti aminte de mine? Nu prea cred da na aparui si io sa va incurc sexu' in grup nu de alta da si mie imi place

La Gataia vreu si io ca mi-am pierdut ultimu' neuron prin apele Marii Negre si degeaba cautai ca il manca o meduza
Concediu fu tare fain pacat de zilele alea doua pierdute pe rahaturile noastre de drumuri nenorocite pe care se lucreaza cu "spor" adica mai deloc,semafoare cand nici n-ai trecut de unu si-ti apare altu'n moaca si iar stai ca bou in plina canicula,de tampiti care nu stiu sa conduca si fac accidente in urma carora se faceau cozi de zeci de kilometrii si la care am stat cu orele de am capiat toti in masina si la plecare si la venire.
Sa nu cumva sa mergeti pe Lugoj prin concedii ca va ia 3 ore sa ajungeti Timisoara-Lugoj,de aveam o ii puscam pe toti la cati nervi aveam......
Si cum va spuneam la Mare a fost tare fain,primele 3 zile dimineata mergeam la plaja si dupa amaiaza ploua da pana spre ora 18-19 se facea frumos si ieseam la plimbarica si la aerosoli cu bubulina,urmatoarele zile au fost tare faine numa soare,am avut si o zi cu valuri foarte mari si faine si ghiciti unde eram io......PE VAL si Clau pe mal se juca la nisip cu fii'mea.
A stat Maya mea numa prin apa,dupa masa papa la restaurant numa ciorbita dupa care instantaneu adormea,ii duceam pe ai mei sus in camera si io fuga din nou la plaja cu prietenii nostrii din Bucuresti.
Preturile sunt c-am piperate la racoritoare si apa,la mancarica hm asa si asa mergeau,am vrut sa luam ceva suveniruri da de unde frate ca nu era nimic din tarisoara noastra pe toate unde te uitai scria Made in China asa ca am venit cu mana la poznar,singurele chestii autentice romanesti sunt vederile si c-am atata.La intoarcere ne-am oprit la Caciulata,am mers si pe la manastire si ne-am mai bucurat oleaca de aerul curat de munte dupa care pe cai ca stiam peste ce avem sa dam la drum

Aida miii de notasem numarul tau pe o agenda mica care o bagasem in portofel dar la plecare a spus Clau sa iau numa actele sa le bage la el,la fel si banii asa ca uitai portofelul acasa.Plus ca ajunsi la Olimp dupa drumul de la Constanta a spus Clau meu ca nu vom merge deloc spre Mamaia ca e nebunie de coada plus ca si drumul era destul de lung asa ca ne-am perindat tot prin Olimp-Neptun.Tare mi-as fi dorit sa mergem prin Mamaia dar ne-am intalnit aici cu cativa colegi de'ai lu' Clau si nici astia nu au plecat deloc asa ca Clau nu a vrut sub nici o forma sa mai iesim asa departe. Da oricum ma bucur ca v-ati simtit bine la mare in special Emma/Kissi/Simonelu'

Claudia bine ai venit acasa!
Sper sa iei decizia cea mai buna in ce va priveste si sa-ti pui pe primul plan bunastarea si fericirea copiilor tai,sa nu mai sufere si sa treaca prin ce au trecut in ultimul timp.Poate acum Helmut si-a deschis benoaclele si a vazut ce are de pierdut siiii........poate se va apropia acum si mai mult de Deni ca partea asta n-am vazut sa scrii de ea.Poate ne vedem intr-o zi cu copii pe undeva,lasa-mi nr tau de fix pe mess.

Dorisake de urari si vreau sa-ti spun ca pozele facute Inesucai la calarie sunt superbe.Sa de-a DD sa se tina de sportul asta ca din poze se vede cat de mult ii place.
De negrii cum spuneai tu nu suntem chiar tuci dar nici albi,ne-am bronzat fain numa ca io de tolomaca ce sunt am c-am stat ultimele 3 zile prea mult si m-am c-am ars dar nu facui beshicoane,mis ok.

Mihi am vazut un grasunel tare frumos imi venea sa-i manc tzampii prin calculator,am vazut si bubitzoshi tare frumosi,balaceala la piscinutza cu tasu'....tu esti intodeauna o dulce si o frumoasa.

Kati din ce vazui io la tine esti pe cale sa cumparati o gorobetii te zapacesc de cap,bubele nu-ti dau pace,caldura la fel....vrei pe Milka nu stiu daca pe ea sau pe langa da las' ca vine bum-bum si plecati cata si voi pe undeva prin tarisoara.

Simonica tu vad ca te bagi la striptease si la drum lung cu sotiorul....apai sa dai de un locsor fain si sa va simtetzi bine mey.

Ana mi-au placut si pozele voastre cel mai mult aia cu burtile inainte plus ca tu ai "nervi" de colindat tarisoara in lung si'n lat de unde vii cu plamanii incarcati de aer fresh si curat.
Aaaaa plus ca povestile tale despre concediu' ma dau pe spate cat is de fain povestite de tine....

Silvana sa nu fi necajita pentru postul de la telefoane ca o sa vina el al tau cand nici nu te astepti.Cum a petrecut Spiderman cu tasu' la meci?

Danutza tu esti intr-o continua miscare,nu stai deloc si cand ai putin timp liber te faci gigea pentru Calinutzu'....concediu placut pe unde ai merge si fara morcovior la te

Fug sa halesc neshte ghiveci ca numa ce-l facui si cred ca s-o racit deja....mi o pofta de el
Revin mai pe seara daca ma lasa bubu.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

buey...io vorbeam de complexe
Laurelu,luv iu mey!!! Doamne, altfel arata si pagina asta acu' !!! si-a mai revenit la loc!!! Doamneeee Ajutaaa ca te-ai repatriat fata!! Si despre contzed, nu credem nimic pana nu vedem(poze, evident)

semneaza: Mariuka Pistol

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, va rog din suflet ajutati-ma cu o parere. Sora mea merge la o nunta si nu stie citi bani sa dea. E vorba de prietena ei cea mai buna (au crescut impreuna), nunta se tine la restaurant Trio la Sag (tacimul este in jur de 2 milioane) iar sora mea are o situatie materiala foarte buna. Se gindeste sa dea 350-400 Euro. Ce parere aveti? Multumesc anticipat

Mergi la inceput

huh?!
Flavia, poi cata vreme banutii nu-s problema si cata vreme nu se mai fac clasicele 'strigari' nu vad care-i problema. daca poate da 400 euroi, apoi sa fericeasca mirii!
ca nu strica nimanui asa cadou de nunta

Clau, vezi sa nu-ti vina idei acu...io-ti aduc la nunta o legatura de zarzavat si un kil de legume tampe
si-un pistol na, daca vrei

iar lui helmut ii aduc o telina. da' din aia de neam prost

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Laurico....uelcam bec,tu fata...hait ca si voi ati luat-o pe drumul al drept...d-aia ati stat ca apucatii la cozile fara numar...Hai sa videm si pozele de la matale......
Claudia,Flaflo vorbeste despre nunta ta?

Simonico....vaz ca te-ai dezlantuit...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

nu m-am dezlantuit...ma duce gps-ul ca neuronii mei sunt varza calita si acra pe deasupra

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Claudia, ti-am "violat"spatiul ... ce mai faci dragalasa?Sper ca acum te-ai linistit si ca esti bine alaturi de copii si de ce dragi.
Sa ma scuzi,te rog,pentru ca nu te-am putut ajuta cu nimic concret.Pupici si sanatate multa !

ps- am auzit ca "ti mariti".CASA DE PIATRA! Sa ai parte numai de bucurii si liniste.
Ce zici daca innebunesc de tot si vin la nunta ta?Da' fa-o mai aproape de mine,ca saracesc "di tot".pup

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... din cate imi amintesc ieri am dat in cap 115.
Chiar si asa va fileaza multe lampi . Cred ca iau si eu modelul andei si pun usturoi la usi si la geamuri ...

Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput