Timisoara, Impreuna! ( 116 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Bey am treaba...ori americanu nu ma lasa ori voi cu pozele voastre...

Ano...noroc cu tine ca vad si io tzara noastra ...fain de voi si la munte si la mere...suntetzi frumosi sa va dea domnu sanatate si sa o tzinetzi tot asa...

Dani... tu cand si unde pleci?...scumpa foc spiridusul...auzi da lasa-ti masca aia o noapte intraga sa vada si Calin cum e cu o negroaica...

Mira ...superbe poze...superbi copii...pe banca aia mai incap vreo 2......cezici cumatra draga...de 2 gemeni?

de restul ma ocup mai tarziu ma duc sa fac ceva cat mai doarme pitzigushul...

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Mihi draga... am inchis pravalia!!!!!! scuipa-ti in san!!! doame fereste.....................3 copii e perfect, 3 cezariene si o nastere prematura e deja prea mult.
Dar poate tu esti amatoare......o fetita??? N-ar fi frumos??? codite, rochite,toalete, printese!!!!
....eu o astept pe Maria cu tripletii!!!

Claudia, sigur ca-mi place aici, mai intrebi. .....pai daca ne mutam nu sunt decat 30 km de aici, mai raman inca 100 pana la socrii. asa ca pericolul nu e prea mare, si oricum socrela e in minoritate, are doar 2 nururi romance. Asa ca...... Pana una alta vine duminica la noi sa aiba grija de copii 3 zile, barbatu-meu trebuie sa marga in Germania. Eu una numai de ea nu aveam nevoie ca se formalizeaza mult si se streseaza singura, plus ca trebuie sa fac si curatenie sa nu se sperie de haosul de la noi........ eu o asteptam pe mama mea sa rezolve curatenia.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

quote:
citat din mesajul lui Mihi

[quote]citat din mesajul lui dyanira

Buna!!!
Dupa cum o sa vedeti si la semnatura sunt o graviduta in 35 de saptamani din Timisoara!!!!
Sper sa nu fiu off topic dar tare mare nevoie am de sfaturi.Trebuie sa nasc in aceasta luna si dr meu care mi-a urmarit sarcina pleaca in concediu.M-a lasat la un alt doctor dar nu prea am nici o informatie despre acest doctor.Daca puteti sa ma ajutati cu vreo informatie despre dr Murariu?Sau eventual daca puteti sa imi dati un sfat ce ati face in locul meu?Ati cauta un alt doctor acum?
Va multumesc inca de pe acum pentru raspunsuri si mabucur ca am gasit acest topic.

Diana
35+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

sper sa mai intri pe la noi sa citesti...daca nu itzi trimit si pe pm...

Alin Murariu e dr-ul care m-a urmarit din luna 3 pana in 7...apoi m-am dus la hrubaru...mi-e mi-a placut de el si numai de bine am auzit de el...am o cunostintza care a nascut cu el si a fot ff multumita...

eu nu am plecat de la el ca nu ar fi profi...ci ca-s batuta eu in cap...are 36 de ani si mie mi-ar fi fost rusine sa ma dezbrac in fatza lui ...ca nu mi-a vazut-o ... mi-a facut numai eco extern...si de hrubi nu mi-e rusine plus ca el ma urmarit cu mijlociul...de aceea am migrat la el...

tu catzi anisori ai dia?...

nastere usoara itzi doresc...

mihi

Mihi multumesc pentru informatii.Deci tu zici ca e ok dr?Asta cu dezbracatul sa stii ca si eu o am , medicul la care am mers nu mi-a facut control pe masa decat o data si oricum nu ma simteam in largul meu nici cu el asa ca tot aia e , nu prea e placut sa te dezbraci in fata nimanui sau cel putin eu asa simt.
Am 28 de ani e primul copil.
Dca poti sa imi dai si alte informatii despre dr ti-as fi recunoscatoare.

Diana
36+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

vai cat de dulci sunteti
stati sa vedeti dupa fro 10 ani de tentative de puiat, ce complexe de genul asta mai ai...
adica nada

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

mariaa, drept ai zis!!!!!

Mergi la inceput

pe alese..
iarta-ne Doamne ca nu stim ce vorbim

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Laura25

[quote]citat din mesajul lui alex2alex

Buna, sunt noua pe plaiurile acestea.
Legat de prajitura cu afine....Eu am facut un blat obisnuit (nr oua= nr linguri faina=nr linguri ulei=nr linguri zahar) iar cand l-am turnat in tava de copt l-am pus jumate si am presarat 1 cana de afine, dupa care am pus jumatatea cealalta cu inca 1 cana de afine(asta pt 4 oua).
Cantitatea de afine depinde de cat de mut blat ai facut.

Dupa coacere am cernut putin zahar praf (numai atat ca o pot combina la servire).
Am servit-o cu inghetata / frisca/ comput sau salata de fructe sau pur si simplu la cafea.

Sper sa te ajute.

<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Laurelu multzumim fain...cu ajutorul tau am fost si la Bojdeauca lui Creanga...vazui pozele frumosi copilasi sa va traiasca...si voi enervant de tineri...vorba Anei...

...ieri nu am apucat sa o fac...poate azi...

Katikule...afinele mele stau de o saptamana in frigi...nu-s stricate dar nici proaspete nu mai sunt...si parca nu le-as arunca...

pupici la mari si mici

mihi

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Mariaa

pe alese..
iarta-ne Doamne ca nu stim ce vorbim

pentru Emma

Lyme

heeeeeeeeeeeey...cine te crezi?...Mariuka Pistol?

Mergi la inceput