Timisoara, Impreuna! ( 116 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Laurelu, tu mai existi, te mai afli? ti-ai pierdut mama oalili sau capacili?

Aidule, tu pe unde te afli?

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

.... ce va urma .... no commment

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ma bucur ca v-au placut pozele...
partea nashpa e ca nu prea imi dau seama ce tot vorbiti oi acolea...cha-cha si alea-alea...helooouuuuu...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Claudia, cum ce va urma?

Diseara, il pui pe Helmut sa-ti arate el ceva...ditamai frumusetea...

Ana, mama, nu te speria, e de la valul de caldura...

Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

vorbim vorbe ne-ntelese nici macar de noi
foarte faine pozele Ana...sunteti de exceptie all inclusive
Mira - poza aia cu toti 3 pe banca 'abia ne-am trezit' e intr-un mare fel...sunteti grozavi
Clau - pana nu te gasesc pe youtube.com tutul e oke

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Andoooo, ai evacuat draghe nisipul?

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Apoi semne bune ziua are ... daca ati inceput in fortza, ma gandesc ce-o fi pana deseara.

Maria, poi cum sa arat cu masca de ciocolata? Incearca si tu sa vizualizezi mutra me acoperita cu un strat maro lucios - exact asa arat. Da are o aroma...

Clau, baile aromate sunt marea mea slabiciune ... si am si o candela de aromoterapie in baie ! Pai nu s-a prins spiridusul, ca a luat-o Calin in primire si s-au jucat pe calculator pana mi-am terminat eu ritualurile.

Ana super faine poze, incerc sa mai intru sa le savurez si mai incolo, acu numa scurtutz ca sta treaba sa se prabuseasca peste mine ... trebuie sa imapc si serviciul si pregatirile de concediu, si io-s numa una.

Kati, zici ca se pregateste Bogdan intens, da? Poi atunci sa pregatesc fonduri substantiale de niste bere... asta a fost dealul.Si eu dorm tare, tare rau, mai iau cate un Sedocalm da nu prea ajuta....

Azi iarasi am zi nebuna si-s gata tuflita de la caldura asta ... Vreau in concediu, ca nu mai pot - si parca vad c o sa treaca incredibil si prea repede.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pazea, s-a dezlantuit Dorisescu

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

quote:
citat din mesajul lui dyanira

Buna!!!
Dupa cum o sa vedeti si la semnatura sunt o graviduta in 35 de saptamani din Timisoara!!!!
Sper sa nu fiu off topic dar tare mare nevoie am de sfaturi.Trebuie sa nasc in aceasta luna si dr meu care mi-a urmarit sarcina pleaca in concediu.M-a lasat la un alt doctor dar nu prea am nici o informatie despre acest doctor.Daca puteti sa ma ajutati cu vreo informatie despre dr Murariu?Sau eventual daca puteti sa imi dati un sfat ce ati face in locul meu?Ati cauta un alt doctor acum?
Va multumesc inca de pe acum pentru raspunsuri si mabucur ca am gasit acest topic.

Diana
35+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

sper sa mai intri pe la noi sa citesti...daca nu itzi trimit si pe pm...

Alin Murariu e dr-ul care m-a urmarit din luna 3 pana in 7...apoi m-am dus la hrubaru...mi-e mi-a placut de el si numai de bine am auzit de el...am o cunostintza care a nascut cu el si a fot ff multumita...

eu nu am plecat de la el ca nu ar fi profi...ci ca-s batuta eu in cap...are 36 de ani si mie mi-ar fi fost rusine sa ma dezbrac in fatza lui ...ca nu mi-a vazut-o ... mi-a facut numai eco extern...si de hrubi nu mi-e rusine plus ca el ma urmarit cu mijlociul...de aceea am migrat la el...

tu catzi anisori ai dia?...

nastere usoara itzi doresc...

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

No, ca asta trebuie sa vi-o spun: dialog cu Spiridusul la trezire. Ma duc sa o scol si ma intampina cu un partz prelung.

- Ce-i dragule, ai motoras? intreb eu.
- Nu, mama ... elimin si eu "intoxinele"

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput