Timisoara, Impreuna! ( 116 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ano am vizionat pozicile voastre impreuna ci Kissy si ne-au placut f mult. sunteti tari dragilor

mira imediat urmeaza si ale tale

laura bine ai revenit. Pai sa stii ca nu se merita sa vii spre Mamaia din Olimp ca pierzi juma de zi pe drum

Simona si katik ati luat-o pe razor rau vreti sa ma bateti la gol

Claudia asa fato in seara asta sa dai din buric putin , maine mai cobori . Heeeeey , venim la biserica daca ne inviti

dana nu stii nimic. Intai trebuie culcat spiridusu si abia apoi te ungi cu ciocolata ... nu pe fata

... va pe toate zanatecelor

Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

quote:
citat din mesajul lui Ana68

Laurico....uelcam bec,tu fata...hait ca si voi ati luat-o pe drumul al drept...d-aia ati stat ca apucatii la cozile fara numar...Hai sa videm si pozele de la matale......
Claudia,Flaflo vorbeste despre nunta ta?
Simonico....vaz ca te-ai dezlantuit...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Nu Ana-Maria, nu e vorba de nunta Claudiei, daca ar fi fost asa crezi ca as fi intrebat aici, sub nasul ei?
Casa de piatraClaudia, cind are loc evenimentul?
Mariaa, ideea era sa nu eclipseze pe cineva, da nici sa nu dea prea putin. Noi nu am mai fost de 5 ani la nici o nunta la Tm, si atunci am fost nasi, deci nu putem compara situatia.... Iar aici nu se dau bani, doar cadouri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

quote:
citat din mesajul lui Flaflo

[quote]citat din mesajul lui Ana68

Laurico....uelcam bec,tu fata...hait ca si voi ati luat-o pe drumul al drept...d-aia ati stat ca apucatii la cozile fara numar...Hai sa videm si pozele de la matale......
Claudia,Flaflo vorbeste despre nunta ta?
Simonico....vaz ca te-ai dezlantuit...

Nu Ana-Maria, nu e vorba de nunta Claudiei, daca ar fi fost asa crezi ca as fi intrebat aici, sub nasul ei?

Casa de piatraClaudia, cind are loc evenimentul?
Mariaa, ideea era sa nu eclipseze pe cineva, da nici sa nu dea prea putin. Noi nu am mai fost de 5 ani la nici o nunta la Tm, si atunci am fost nasi, deci nu putem compara situatia.... Iar aici nu se dau bani, doar cadouri.

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Flavia era vorba despre o discutie cu cateva pagini in urma despre nunta Claudiei si se c-am incurcara itzele p'acilea da nu-i bai ca si Claudiei i-ar placea sa premeasca 400 de bistari/euroisasi de la o pretenutza....hai Clauditza??

Cat despre cat sa de-a sora ta la nunta unei prietene de-a ei mai ales ca e si prietena buna atunci 400 euro e suficient.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Fetilii mai am de incarcat neshte filmuletze ca sa aveti cu ce va delecta asta seara si apoi e gata albumul.
Rabdare....rabdare....

Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pai cadourile se dau acum fara sa fie 'zbierate' in gura mare, deci nu eclipseaza pe nimeni :)
si eu am doua nunti in cateva saptamani, una in familie.

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Beeeeyyyy fetilii daca atata se da acu' la o nunta 400 euroi apai ma mai marit odata cu Clau sa fac lovele

Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput

Dorisake special pentru tine

Si pentru toata lumea Concediu 2008 cu si filmulete

Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Dragelor ... m-ati pierdut, nu mai apuc sa citesc in ritmul asta, da pai sa mai si retin cine ce a spus. Oricum, tot in viteza sunt ca i-am luat spiridusului role, cu casca, genunchiere, cotiere - me rog, tot tacamul, si acu trebuie dus in parc sa "iexeiseze". Poate la noapte sa apuc si eu sa vad poze si sa citesc mai pe indelete.

Mihi, mergem in Italia, la Lido di Jesolo, langa Venetia.

Aida, as incerca eu varianta ciocolata in alte locuri - cu toate ca intotdeauna am preferat frisca sau uleiul de masline - da stam cu stresu ca se trezeste spiridusul si ne e frica de vre-un blocaj de ala de te duce cu targa tot cuplat la spital...

Maria, pai la Mihi nu se pune, ca dupa 3 pronci vad ca tot pudica a ramas... Mey, al meu dr mi-a facut doua controale clasice toata sarcina, unul la prima infatisare si unul in seara nasterii ... in rest doar eco.

Gata, fug, ca se tureaza ....

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Sara buna...

Laurelu, bine te-ai ivit pe la noi, draghe...

Saru-mana de dedicatie, sa nu te puna ioia sa stergi filmu cu valurile, ca te sparg...
Cand mi-o fi mai greu il pun, inchid ochii ca nu trebe sa vad, si dau boxele tare...

Esti o Duamnaaaa

Iar voi, trei, niste frumosi, poze super reusite...cred ca v-ati simtit minunat.Ma bucur sincer pentru voi.
Si cum zicea Maria, avem iar pata de culoare pe paginile noastre, imediat sosesc si oalele...

Noi am fost la calarie...suntem rupti, un mic incident, un ponei i-a inhatat o bucatica din brat la Ines...deocamdata comprese si gheatza, scapat numai cu o vanataie, sperietura? noi...ca ea dupa 5 secunde de plans, a si uitat...

Tura viitoare o sa aiba onoarea, dupa cele 4 sedinte introductive, sa-l calareasca pe Majestoso, cel mai bun cal de acolo, campion la multiple concursuri, e mareeeee rauuuuu

Hai ca bagam o cina, si revin...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Fetelor noi numa ce am intrat in casa dar mi-a facut Maya capul pui astazi....toata ziua a plans si a fost atata de agitata....s-o luat la cafteala si cu Andi a lui Claudia si nu se vazusera niciodata,asta nu lasa deloc de la ea,Andi nici el si ieseau scantei intre ei doi.

Claudia imi pare rau pentru ziua de azi...am vorbit cu mama si i-am spus ce mi-o facut copila asta azi si a zis mama ca sa nu fie cumva deocheata ca a fost una la noi azi si atata s-o mai minunat de ea ca nu o vazut-o demult....cine stie sau ca nu o dormit decat 1 ora frasu mai o stie si pe fata asta.....am capiat detot azi cu ea.

A papat o felie mare de paine cu 1 triunghi de branza si 1 felie de parizer si uite ca acum a adormit cu sticlutza de apa in gura....acum tre' sa-i dau lapticul in somn.....pfiiii da mis caput si mi si un somn de pic sub masa.
Merg si eu sa bag ceva la ghiozdan si apoi ma culc daaaar nu inainte de a va servi o cina gustoasa si a va ura

Somn usor fetelor!

Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

Mergi la inceput