Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(120)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Dana bagam repede agitatele la inaintare . Hai ca poate e ziua cea mare!!!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Fetelor, eu sunt tare slaba la capitolul vointa... Ca sa va imaginati, toata sarcina nici nu mi-a trecut prin cap ca poftesc la o tigara (m-am lasat acum un an), insa de cand am nascut si nici nu alaptez, numai la asta imi sta gandul, iar saptamana trecuta am cedat si am fumat o tigara, apoi a doua zi inca una, si tot asa...Inca nu am depasit portia de una pe zi dar nu garantez...si toata lumea imi spune ca e pacat daca tot am reusit sa nu fumez un an de zile sa ma apuc acum din nou, stiu povestea, dar parca tentatia e mai mare...
Mai e cineva in situatia mea?

Anna de Ioana Maria
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Sun am vazut pozele, Thea este asa de dulce...iti vine s-o mananci!!!Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!Iar voi se vede ca aveti asa o aura de stralucire de fericire! Ce mai, o adevarata familie fericita!!!

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

ANABABY , intr-adevar ar fi si pacat sa te apuci din nou de fumat, incearca sa fii tare si sa depasesti perioada asta critica, in fond cu lasatul asta ...e doar chestiune de vointa. Eu m-am lasat de fumat acum trei ani, si crede-ma nu m-as apuca din nou ptr nimic in lume, incearca sa inlocuiesti tigara cu altceva; eu spre exemplu am inlocuit-o cu fructe.

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita36+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Diarux am sunat ieri la cabinet la dr ca sa ma programez si am aflat ca ultima zi a ei la serviciu este pe 14 (atunci m-am si programat de altfel). M-am gandit ca poate nu stii, de aceea ti-am spus. Tu ce ai mai hotarat in privinta nasterii? Inducere? Sau fie ce-o fi?

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput

Tocmai am vorbit la tel cu dr de familie s-o intreb ce sa mai iau pt durerile mele de articulatii de maini, ca tratamentul pe care mi l-a dat saptamana trecuta nu a avut nici un efect, si ea mi-a zis ca ar fi mai bine sa merg la reumatologie!!!Pana aum nu mi-am facut griji in privinta durerilor, ca oricum le am de vreo 4 luni, din timpul sarcinii can erau umflate mainile, si eram convinsa ca o sa treaca dupa nastere, dar se pare ca nu...Parca ma dor mai tare, si se si inclesteaza incheieturile, de multe ori nici nu pot sa iau ariciul in brate...Of, sper sa nu fac reumatism!!! Sa vad unde merg mai departe...

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput

Iar e liniste pe forum... Unde ati disparut?

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
citat din mesajul lui AnnaBaby

Fetelor, eu sunt tare slaba la capitolul vointa... Ca sa va imaginati, toata sarcina nici nu mi-a trecut prin cap ca poftesc la o tigara (m-am lasat acum un an), insa de cand am nascut si nici nu alaptez, numai la asta imi sta gandul, iar saptamana trecuta am cedat si am fumat o tigara, apoi a doua zi inca una, si tot asa...Inca nu am depasit portia de una pe zi dar nu garantez...si toata lumea imi spune ca e pacat daca tot am reusit sa nu fumez un an de zile sa ma apuc acum din nou, stiu povestea, dar parca tentatia e mai mare...
Mai e cineva in situatia mea?

Anna de Ioana Maria

eu ash fuma rau de tot!!!dar s-a lasat si sotzul si mai si alaptez si shtiu ca nu-s bune,dar ce-ash baga o tzigara!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neata fetele,

Pana acum am citit din urma si cand sa scriu si eu iaca Ilinca plange .
Incerc sa revin mai tarziu. De ieri am o stare proasta, de aceea am cam tacut ca sa nu va stric cheful si voua. Si colac peste pupaza, de azi tati e la serviciu, deci sunt singura acasa cu copiii...

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Povestea nasterii Ilincutzei
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna fetele!
Azi-noapte am dormit de la ora 12 la 7 dimineata pt ca s-a oferit mama sa faca de garda cu Raluca.S-a trezit la ora 3 sa pape si a tinut0o pe mama treaza pana la 5.Eu am dormit ca un lemn nu am auzit nimic si m-am trezit si amortita ca nu m-am intors deloc,cum m-am culcat asa m-am si trezit.Am hotarat ca o data pe saptamana sa stea si mama si sotul cate o noapte cu Raluca ca eu chiar nu mai rezistam.
Eu nu mai ma satur sa admir pozele cu bebelusii odiseei noastre,toti sunt foarte dragalasi si eleganti.Ce hainute frumoase se gasesc pt bb,Raluca a primit multe hainute si mi-e teama sa nu creasca si sa nu apuce sa le poarte pe toate.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput