Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(120)
Raspunsuri - Pagina 14
narcisa.s spune:
vaiiiiiii...Danangie ce frumos e Alessiooooooo...ma uit si ma minunez
Mirunicile sunt niste frumoaseeeee
Atb-ule ai un printzisooorrrrr.Frumos frumos de pica...
Si Ana Ralucuta , ce sa mai zic de Nancy si de Thea!!!!
Doamne ce copii frumosi...Aida lu Didi ce privire smechereasca are!!!!
Ankule, ai mai facut un copil minunat!!!!!
Filipanu e ca o sarmalutza mey Bujo!!Cat e de frumusel copilul tau!!Sa va traiasca!!
Ilincutza lu Capri e minunata!!Ce par are!!!...Hehehe a mea e cea mai cheala din toata Odiseea!!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais Iman
Gabriela82 spune:
Ronzy cu iesitul afara daca preotul ti-a zis ca e ok eu zic sa nu-ti faci probleme. mie mi-au zis sa nu ies pana la botez ...
cu baita, eu ma gandeam sa-i fac in fiecare seara pana la 6 luni, dupa sa mai rarim. si noi facem baita dupa ce venim de afara, cateodata mai si papam putin inainte de baita daca suntem maraite sau daca venim mai repede de afara.
Boti nici noi nu suntem cele mai fericite afara (mi-e o ciuda), mai plangem, mai dormim, ne mai uitam la mami, din cauza asta nici nu stam foarte mult ca nu stiu cum reactioneaza. cand plange eu ii dau ceai si dupa insist cu suzeta, pana acum a functionat.
Adriana e normal sa se uite crucis acum cat sunt mici, cica dupa 3-4 luni tre sa-ti faci probleme in cazul in care continua.
Tecky multumim,
Ralucuta.
Cris bine-ai revenit 
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
Gabriela82 spune:
nu mai stiu daca am apucat sa felicit noile mamici asa ca...
Marimar, Cami, Madalina, Laremi, Struluta felicitari, sa aveti bebei sanatosi si papaciosi.
Carmenela take care si odihna multa, ce dragutzi catelusii.
Carissma eu i-am dat Baby Drink care are si menta, acum vreau sa incercam si altceva.
Turturica eu dupa ce papa incerc sa n-o mai schimb tocmai ca sa nu-i sara somnul, si nu-i o problema daca o schimb cand se trezeste. la inceput poti folosi 5-6-7 pampersi pe zi, in functie si de fiecare bb.
Marina nastere usoara! 
Dana, Mina va inteleg ca asa-i de grea asteptarea asta, niste agitate si ptr voi, poate se hoatresc bb-ii sa vina 

GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
ladymina77 spune:
Raspundem la apel cu buna dimineata celor care nu au somn ca noi.In sfarsit a mai trecut o noapte alba din seria "Sfarsit de sarcina" si ma tot intreb oare cate or mai fi?:)
Dana pe unde umbli?Sper ca dormi tu si pt mine.
Eu m-am trezit cu o foame de lup de simteam sa mi-i se face rau nu alta.A trebuit sa ma ridic si sa-mi fac ceva.Si bineinteles ca acum mai am somn ,ioc.Asa ca ma apuc sa-mi pun mancarea la foc sa nu ma prinda canicula cu ea pe aragaz.
Intrebati se semne de nastere?Ce-s alea?Ha,ha ,bebelina noastra inca nu a ajuns la capitolul asta sa-l citeasca.Poate la noapte,maine, pe 08.08.08 ca suna tare frumos.Cine stie?Sa fim sanatoase si vedem noi.
Mai vb,o zi buna tuturor si tin pumnii celor de pe baricade.
39+2
mina
dana81 spune:
Neatza!!
MINA si eu sunt treaza de la 5:30 si bantui prin casa am pregatit micul dejun sotului, m-am pensat si vad ca ma cam incearca niste contractii dureroase pe la 10 minute..asa...si nu stiu de ce sa ma apuc..as dormi putin, daca ma lasa burtik, sau sa ma apuc de epilat...ma gandesc sa nu fie inutil, alarma falsa asa cum m-am obisnuit de vreo cateva zile...Eu azi implinesc 40 saptamani(uh..asta a durut) o fi fiicamea punctuala?
Sunt prin preajma, bagati agitatele![]()
40 si 
CLARA ANDREEA
The big day...
ladymina77 spune:
Dana tin pumnii si transmite-i Andreei tale sa o strige si pe Andreiuta mea sa iasa la lumina ca n-are nici o treaba puturoasa mea mica.
Vai grea-i asteptarea asta Doamne!
40+2
mina
violeta29 spune:
Bunadimineata!
Wow, DANA, bagam mare , poate a sosit momentul mult asteptat

MARINA, nastere usoara!

CRISTINA, bine ai revenit , ti s-a simtit lipsa pe forum.
MADALINA, TRULI, FELICITARI, REFACERE GRABNICA SI SA VA TRAIASCA BEBEII!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
36+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 4 SAPTAMANI

ladymina77 spune:
Pana una alta fug sa platesc niste facturi poate miscarea de dimineata o stimuleaza.
Tu nu trebuia azi sa mergi la medic?sau maine?ma lasa memoria,sorry
40+2
mina
AnnaBaby spune:
Neata fetele.
Noi am avut inca o noapte buna, cu trezit la 3 si papat, si apoi trezit la 7 si papat. Acum stam cu ochii in tavan, mai miaunam putin, ne mai alintam, ca doar nu mai avem somn...
Aseara ne-am plimbat prin parc vreo ora, impreuna cu tati, si ne-am dat si noi seama cate carucioare ies la aer - unde te uiti dai de un bebe...E plin parcul... Daca pana acum nu ma interesa nici nu vedeam, dar acum...Trag cu ochiul la alti copii, ma chinui sa ghicesc varsta, ca inca nu prea stiu sa estimez dupa cum arata ce varsta au...
Mi-am facut si programare pt controlul de 6 saptamani care va fi insa la 5 saptamani, ca pleaca dr in concediu. Sunt tare nehotarata in privinta metodei contraceptive - ca nu prea ma incanta steriletul dar nici pastilele...nu stiu ce sa fac...
Ma bucur tare mult de vestile bune despre Camy si bb Darius!!! Sa speram ca nu mai dureaza mult si o sa vina amandoi acasa sanatosi!!! 
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
ladymina77 spune:
Anna ,eu optez pt sterilet.Nu ma incanta ideea sa ma indop cu medicamente.
Pupici la
!
mina