Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(120)
Raspunsuri - Pagina 13
diarux spune:
si pentru TRULI-LULI...:
TRULI-LULI a nascut
chiar la termenul cerut!
Desi un pic depresata
a ras des cu noi odata.
Mai ales cu CARMELENA
care zicea de socrela.
La chef tare a dansat
si chiar s-a mai si pozat.
Cu slanina s-a-ntrecut,
mare pofta mi-a facut.
Pe ANUTZA scurt a tuns-o
caci caldurile-au invins-o!
Seamana mai mult cu tata,
dar tot o iubeste fata!
Ura pentru VICTORAS!
ca-i baiet de la oras!
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
pana la urma STRULUTA a nascut? ca poezica am facut-o. ce fac ? o pun?
merg pana la mama ca treb sa fac io injectie si apoi vin sa va povestesc ce tarashenii au mai fost azi.
pupici
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
dana81 spune:
CAMYFELICITARI!!!!Uite ca nu a fost alarma falsa, si bebe a fost punctual!!!
RUX ce-ai patit?
SUN vazut printesa inbaita, mi-a lasat "guta apa"..![]()
Fiica-mea nu stiu ce asteapta...nu mi dau seama...
Ce bine ca Darius e stabil si Camy mai linistita
in continuare
39 si 
CLARA ANDREEA
narcisa.s spune:
truliiiiiii...felicitari!!!!!!!!!!!refacere rapida si bb sanatos....ce repede ai nascut
crissssss, bine ai venit...astept pozeeeeeeeeeeeeeee...cine-i tradatoare pana la urma, hmmmm
atb-ule...n-am vazut inca nici o poza pe picasa de la voi...da mai astept
marimar....felicitari...surpriza a fost baiat...ai incercat in apa sau nu...ca mie nu mi-a iesit, sper ca macar tie...
le felicit si eu pe noile mamici, le doresc refacere rapida, multa rebdare cu bb-ii si sa fie sanatoase...
boti puiule, te depresezi tu o depresezi si pe garga.si noi nu vrem asta...incearca sa nu te gandesti la cat e de greu, la cat e de obositor...vezi ca Dumnezeu ti-a dat o minune, a avut grija de voi toata sarcina, totul a mers ca pe roate, ce te face sa crezi ca nu va avea grija si de acum inainte...cum zicea o prietena - cand te ajunge greul, ridica sus capul, impinge pieptul inainte si spune cu voce tare - sunt f...ta rau azi...functioneaza...
sursula, astept si de la voi pozici cu Milan...ce nume frumos, e sarbesc sau...eu am intrebat de centura pe mr leite, mi-a spus ca N-ARE NICI UN EFECT - cica din contra...cum zice si Sun, lasa organismul sa-si revina singur
Ankule, ce tare fazaaaaa!!!Pai poate vorbeai cu un call center si au pus astia robotul!!!!Ce tare faza!!!!
Noi am fost azi la scos de fire, Vil a stat cu Anais acasa...Am avut o discutie importanta despre lapte si alaptat, saptamana asta incercam sa mergem si la pediatru sa vedem ce si cum se intampla, daca am mai crescut sau nu, daca am mai luat in greutate sau nu...Va tinem la curent.
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais Iman
Carmenela spune:
sara buna fetele,
Am revenit acasa.....
Oanasm, Danangie, Anaxena, va multumesc si voua pentru raspunsuri...
Am luat No-spa si m-au mai lasat durerile....doctorul a zis sa iau si jumatate de pastila de gynipral si sa il sun dimineata, ca nu vrea sub nici o forma sa nasc in saptamana asta... A zis ca minim o saptamana, 10 zile trebuie sa mai stea... Cum a avut o viata grea intrauterina...si am luat-o de la minus...zice ca nu e cazul sa ii fortam intrarea in viata...iar de la minus.... Asa ca acum tre' sa shed mai mult...ceea ce voi si face dupa ce scriu aici pe forum...
Daca nasc saptamana viitoare e deja bine, nu mai sunt ingrijorata.... Bebelina se zbate destul de tare in ultimul timp....ceva ceva simte si ea... Acum...poate o sa radeti de mine...dar si cainii simt ceva... Se tin dupa mine si plang (e drept ca ma scot din minti pentru asta), dar sunt vizibil ingrijorati si nu ma lasa o clipa singura... Foarte interesant.... Cand ma apropii de ei.....se lasa pe burta, cu teama....desi asa caini pupati si in fund...mai rar..Nu si-au luat nici o palma de la noi vreodata... Eu cred ca simt ca urmeaza sa nasc si au un amestec de teama cu ingrijorare...ca sefa haitei o sa aiba pui

Deci...deocamdata e ok....sper sa raman asa inca o saptamana.... Eu sunt pregatita pentru toate...camera e gata, bagajul e gata....acum stau si dospesc...
va pup cu drag si va multumesc pentru raspunsuri.
inca o data, felicitari noilor mamici si sa va traiasca bebii, dar si succes celor care se pragatesc...
Sor-mia, Diarux.......esti dusa...faci inste poezioare de nota 10....Am ramas muta cand am citit poezica lui truli... dar...cunoscandu-te....nimic nu ma mira....
Vb pe mess.
Va pup
Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...
36+ cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela
atb spune:
Felicitari Truli-luli!!! Bun venit pe lume bebe Victor!
Of ce bine ca Darius si Camy sunt mai bine! da Doamne sa se rezolve toate pana la urma si sa se intoarca cu bine acasa!
Narcisa, cum n-ai vazut pozele mele pe picasa? Ca sunt acolo de vreo 10 zile! Si azi am mai pus cateva poze facute la prima noastra iesire in parc, azi am fost si la biserica sa ne citeasca dom' parinte la amandoi, fiind prima oara cand iesim din casa. Acum e al 6-lea album de la cap la coada.
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
SunSmile spune:
Am venit si noi de la plimbare...acush ne pregatim de baita!
Irda ce tare nenea ala cu saru'mana:)) Si eu o rontzai pe fii-mea, cred ca in curand o sa devin canibala:)
Narcisu vezi ca poze cu Nicholasu Atb-ului sunt la pepenasi destule. Care e abordarea acolo vis-a-vis de alaptare/lapte? Asteptam vesti de la superlativ in sus despre voi!
Carmenela asa asa, stai cuminte! Sa stii ca simt catelusii, al meu cand ne-am intors din concediu ma mirosea de zici ca nu ma spalasem 3 ani. Si ma proteja. Si aveam doar cateva zile de sarcina.
Ruxi ce s-a intamplat?
Noi am primit raportul de la psiholog. Hehehe, sa zic mersi ca sunt INCA sanatoasa psihic, cica. Analizele fizice insa...
In fine, am fugit sa bagam submarinul la apa:))
------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
bujo spune:
Saliu fetele.
Cuscri exact asa am patit si io, nu prea mi-au iesit multe. Nu degeaba se zice ca socoteala de acasa nu se potriveste cu aia din targ. Am vrut naturala, ciuciu. Am zis ca nu iau suzeta in ruptu capului, ciuciu si asta, desi Filipocu rar o tzocaie. Ca sa nu va mai zic ca-l fac cateodata sarmaluta ca asa ii place de tare sa doarma la cadurik infofolit, ca lu tac-su.
Atb exact asta am intrebat si io dr, cu ochisorii. Ca si al meu ii mai scapa cateodata, ba chiar si da peste cap cand sta sa adoarma. Si cik e perfect normal cateva luni.
Biri tare as vrea io sa pot sa nu mulg deloc, insa mi se fac piatra sanii daca ii las asa ca bb nu-i goleste. Si dr a zis ca pana nu trece furia laptelui si nu se mai produce asa in valuri am toate sansele sa fac mastita daca las laptele sa se adune. Nu mulg la fiecare masa dar in jur de 3-4 ori pe zi.
Botix draguta te inteleg perfect, si io am stari din astea, nu apuc nici sa ma ung cu crema pe corp. Dar trece si perioada asta.
Anka piodermita e o infectie de piele. Bubitele sunt albe ca niste cosuri si in jur pielea e usor rosiatik. La noi a trecut cu Betadine unguent.
Azi Filip al meu a papat aiurea de tot. Putin si des. Abia a tzocait la tzatza iar cand am iesit in oras a papat 150 ml in vreo 3 reprize. Are vreun puseu de crestere intre 2 si 3 sapt? Ca sa stiu daca e asta.
bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu
narcisa.s spune:
Ioi, istenem ,ATB-ule...Lasa-ma ca-s cu creierii varza...Ma uitam ca proasta-n targ la picasa noastra si ma miram unde au disparut toti bb-lasii...Si mai ales de ce...Multzam ca m-ati luminat si tu si Sun...
Sun-ule pai cu mine e cam asa...Adica cu lactatia...Cat am stat la spitalul universitar erau o multime de doamne asistente care erau acolo numai sa te ajute sa te mulgi, sa declansezi lactatia, sa te invete sa alaptezi, era camera speciala pentru pompe, sterilizari, cutiutzee, recipienti etc etc etc...Pai acolo era o poza maaaaareeee cu una care se strangea de sfarc si iesea laptele ca din fantana arteziana. Noh, zic, in gandul meu bantuit de unicul neuron ramas, asa tre sa fie cu lactatia asta, tre sa tzasneasca laptele...Poi la mine nu tzasnea asa iar concluzia logica a fost...N-am lapte destul, tre sa-i dau formula...Azi am mers la mr Leite si m-a intrebat ce si cum si i-am zis ca eu ii dau laptic si completare.Mi-a zis - Nu exista asa ceva , esti sanatoasa, nu ai stari de shok si nici n-ai trecut prin asta, hormonal esti normala, nu ei medicamente nici alcool nici droguri, nu exista sa nu alaptezi...tu produci exact cat cere bb-le tau, pune-l la san de cate ori vrea...Daca tu mananci piept de pui cu salata peste o ora iar ti-e foame, daca mananci iahnie de fasole, asta te tine o zi intreaga...dar doar pentru ca se digera mai greu, nu pentru ca e mai hranitoare...asa si cu laptele de mama si formula...deci pune bb la piept de cate ori cere, fara frica...ai lapte destul...poi si asta am facut...
bujo si a mea a fost azi ca filipanu...putin si des...unde mai pui ca-i curge si ochiutzu
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais Iman
SunSmile spune:
Cuscri da, e un puseu la 3 sapt. E mai lejer decat cel de 6 dar este. Rabdare, ce sa zic altceva?!?
Narcisu aha, deci ca aici. Pacat ca eu am avut shoc, unul mare, care mi-a terminat multe...Atata vreme cat am ambitie, o sa bea laptic de la mine. Da' nu e usor...deloc...
Pup fetele!
------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...