Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(120)
Raspunsuri - Pagina 12
M&M spune:
Sun, astept sa descarce husband-ul pozele si dupa aceea pun poze cu Mihaitza
...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Tecky spune:
Cristina bine ai revenit! Asteptam poze cu Mihaita.Roaga pe cineva sa te ajute cu calcatul hainutelor ca nu vei putea face fata,iti spun din proprie experienta.Mie mama imi calca si spala hainutele lui bb,ne face si de mancare ca sincera sa fiu nu as fi putut face fata cu toate.
SUN superbe pozele.Thea este o dulcica.
Va pup,fug ca ma intalnesc cu o prietena sa o cunoasca pe Raluca.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
ladymina77 spune:
Vin cu vesti proaspete de la Cami,tocmai ce ma pregateam sa merg sa cumpar cana pt incalzit apa si m-a sunat sa-mi spuna ca e asa de fericita,si-a cumparat granule de la Humana si de la 40 ml a ajuns azi la 140 ml.Deci era super fericita si a zis sa nu mai cumpar nici o cana ca nu e nevoie.Bebe e tot stabil,a vb azi si medicul Suciu,care i-a spus ca sapt viitoare daca ramane tot asa o sa inceapa a-2a operatie.Intre timp pe el il pregatesc si cu ceva supliment pe langa laptic,parca proteine zicea Cami,sa nu vb prostii,pt al mai intari si lua in greutate sa reziste la operatie.M-a rugat sa intreb verisoara mea care lucreaza acolo in sectie care sunt scorurile ,se vehiculeaza mai multe sume si nu stie ce si cum sa faca.Undeva la 2000-3000 au dat unii parinti cu care a vb Cami,insa copilasii lor nu aveau boala lui Darius ,ceva mai usor avusesera.
Asta 2000-3000 era numai la un medic,si sunt multi....
Va mai scriu ca m-a sunat Cami.
mina
Serenity90 spune:
Mersik! Pai am asa... DN - 19 Ianuarie 1990 , UM - 10 Noiembrie 2007 , DPN - 15 August 2008 Pupici Multi!! 
Denisa
bb Raducu
Irda spune:
Salutare gagix!
La Multi Ani Victor!!!!!
Bun venit pe lume pui mic si punctual!
Felicitari CAmi......te asteptam cu povestea nasterii si cu reactia Anei la bb.

La multe lunite, "americanilor":
Ana Raluca de Tecky 

Amira Maya de Mada

Nancy de Boticelina 

Mena de mariana

Nicholas de Morcoveatza 

La cat mai multe si cu multe reallizari si progrese (moaaama ce "comunist" suna
), intelegeti voi!)

Mai fetele.....voi cum ati reusit sa "convingeti" bebeii sa accepte bibele cu ceai/lapte ....suza.....ca a mea in afara de tzatza nu vrea sa stie de altceva....
Bine ca a revenit cantitatea de lapte ca altfel o incurcam!
Ma bucur ca e bebe de CAmi bine! Doamne ajuta sa ajunga sanatosi acasa!
Sunule.....e totala Galushcutza voastra! E asa de "rontzaibila"...ufff Doamne....dadu canibalismul peste mine cu minunile astea mici
Si pe Antoninia o rontzai si-o pupacesc si ea nu mai poate ....e toata un zambet cu garitza pana la urechi si chicotesteeeee!![]()
Eu sunt in santier de vreo 2 saptamani....au izolat termic blocul ...si toaa casa mea e in saci si plina de praf....imi vine sa-o iau pe campii cu soare sa nu mai vad ce-i in urma ca ma apuca urticaria....uffff
Am reusit sa scot la lumina doar bucataria...cat e cat!
Sa vedeti ce interesant e dimineata....cand imi beau si eu cafeaua linitita in bucatarie..(stau la et.1)sa ma trezesc cu cate un sar'mana pe la fereastra
!
Abia astept sa scap de ei.....tre sa ma asigur ca unde alptez nu e vreunul pe la geam care sa se zgaiasca la bidoanele mele!

Ii dau drumul astuia si revin!
diarux spune:
buna fetele,
in sfarsit intru si eu. de citit am tot citit si cand sa scriu si mai ales cand sa pun poezicile, se tot intampla cate veva.
DANA aici sunt, numai ca azi la mine cred ca afost marti cu toate ceasutrile rele pe care le-am ratat de o bucata de vreme. Va povestesc mai tarziu, ma aouc intai de poezii ca nu trebuie sa sufere noii pepenashi de problemele mele.
ROXANA, CLAUDIA 

CRIS, SURSULA, SCUMPI, bin e ati revenit si nu stiti cat ma bucur ca v-au incqantat poezicile cat de putin. mai ales acum cand sunt in pragul unei depresiuni la greu.
DENISA bine ai venit la noi.
ia sa vedem ucpoe3zicile cum e.
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
sa incercam cu MARIMAR, ca acuma avem toate datele:
MARIMAR iar e mamica,
are trei, cu pushtiulica!!
Secretul l-a tot tinut
Pana dupa ce-a nascut.
Iar noi n-am stiut defel
c-o sa aiba baietel.
Acum este la Viena,
(cred ca e frumoasa scena!)
Dupa un mic "bloody show"
s-a ingrijorat din nou.
Nu era prea relaxata
ca era cam "dupa data".
Cu infectia nu-i gluma!
Streptococ B- asta-i buna!!!
Cu ROMANA si MATEI
si cu MIRCEA- iaca-s trei!
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI 

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
anaxena spune:
eu am scoso pe Maria la 6 zile si am stat juma de ora,dar apoi am stat muult mai mault,iar acum ne petrcem majoritatea zilei pe-afara
intzepaturi in col am avut cu carul si nu au fost semne de nashtere!
azi am facut poze la pishcotzel pt invitatia de botez,abia ashtept sa mi le trimita fotograful
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
oanasm spune:
Ce naiba se intampla cu forumu’ asta!???? Pierd mesaje asa..la greu....faza cu copy nu merge..da’ le scriu in word...sac-sac-sac..si uite asa ii vin de hac![]()
carmenela cum te mai simti!? sper ca esti mai bine..si stai linistita ca apuci 38 de sapt! 
dara cin' sa te uite mey!? intelegem o mamica ocupata cu printesa ei! ce fain ca tai stabilit deja botezul si toate aranjamelnetel sunt gata..cate persoane veti fi!?
serenity bine ai venit!
dana a ajutat shoppingu' sa treci de starea aia nashpa!? ![]()
anka felicitari pt revenirea in forta a lapetului!
turtu ok..deci pastram fetele agitate pt 08/08/08!
truli uau...da’ repede a aparut Victoras! Sa va traiasca sanatos puisorul iar tie refacere rapida!
cris abia astept sa-l vad pe Mihaita cel finut! Spor la calcat..acomodare..si alte alea!
mina multumim again de vetsile despre Cami! Ce bine ca are laptic pt Darius! Doamne ajuta si in continuare! Sa nu scoatem vreo2 agitate pe tine!? poate-poate vine bbb!
irda ce tare nenea ala cu sarumana! Brr..nici io nu sunt cu de astea! Adica...ce..ne socializam asa...ca...
ruxule ce sa mai zic....tzucate-ar Oana de poiata scumpa ce esti! 
Oana
36+ cu

o noua viata
filmuletz bb
diarux spune:
oleak mai greu...da a aiesit si textul pentru ARIADNABR:
La draga de MADALINA
JULIA a vazut lumina
in august, intr-o buna zi.
Acum are doi copii.
Cu dureri pe la treishopt:
"Pepenasha s-o fi copt????"
Cu oleak' de panadol,
pa, durerile de col!
Tare mult s-a mai stresat
vitamine ca n-a luat,
ba ca JULIA-i prea mare,
ba ca vreo problem-apare.
Uite-acuma ca sunt bine,
vestea din Irlanda vine!
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI