Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(120)
Raspunsuri - Pagina 11
turturica spune:
Fetelor, inca nu scoateti majoretele pentru mine, ca mi s-au oprit contractiile, am vorbit cu bebelina sa astepte totusi pina pe 08.08.08, da' sper ca nu mai mult de atit.
Asa ca acuma sint iar zen, dar da, ai dreptate mada, cind vin niste dureri din astea iti scot tot zen-ul din cap.
Felicitari marimar pentru bebe mircea, sa creasca mare, sanatos si cuminte, de-abia astept sa ne spui cum a decurs nasterea.
Felicitari madalina de irlanda pentru bebe julia, ce maricica a fost si ce curajoasa ai fost sa nasti natural 
cristina, bine ai revenit acasa, adaptare usoara, asteptam sa ne povestesti ce face bebe mihaita.
truli-luli, vad ca si la tine a fost alarma falsa, asa ca ramine sa vedem cum evolueaza lucrurile la dana 
mina, eu sper sa nu te tina bebe prea mult in suspans si sa apara cit de curind.
marina, tinem pumnii pentru cezariana sa treaca totul cu bine 
sun, bafta cu mba-ul, sint sigura ca o sa fie bine si ca o sa gasiti o solutie, praga nu-i asa de departe si sint o gramada de zboruri in ziua de azi 
Ce de scoli mai faceti, fetelor, si tu, si mada, se pare ca maternitatea chiar scoate ce e mai bun din noi.
Hai ca m-am obosit de la atita (ne)munca, merg la nani, dar mai revin sa citesc noutatile
SunSmile spune:
Turtu ce bine ca te-ai oprit!
Adica eu cand zice Dragos ca pe 08.08.08 incepe olimpiada, am un singur raspuns: da, si naste Turtu!![]()
Marina
bafta maine! Nastere usoara si o bebelina sanatoasa tun!
Madalina felicitari! Sa-ti fie Julia sanatoasa si papacioasa!
Sursu al nostru canta intr-una. Dar n-as sti sa-ti spun ce i-am facut...pur si simplu l-am montat. Pe mine ma cam agaseaza oricum, prefer Mozart pt newborn. Am si centura postnatala dar am preferat sa las muschii sa lucreze singuri si uterul sa se retraga incetisor, in ritmul lui. Acum mi-e mare si nu mai are sens s-o port. Eu am facut sport de performanta si n-as fi vrut sa-mi vad musculatura atarnand. Dar asta e piticul meu.
Boti sa stii ca noi ne gandim zilnic la voi. Dragos ma mai intreaba si el. Din partea mea ai tot respectul pt ca esti o minune. Nu multa lume ar fi avut curajul tau; nu multa lume s-ar descurca ATAT de bine in locul tau. Garghi are cea mai speciala mamica din lume, sa nu uiti asta! Nu stiu sa-ti alung depresia, dar iti spun ca te iubesc si te admir si esti prietena mea forever!
Monica ma bucur ca e totul bine cu anestezia. Mai e asa putin, incat ma apuca pe mine emotiile. Tu ai ramas cu un loc special in sufletul nostru si n-am sa uit vreodata telefoanele tale!
Scumpi bun revenit! Sper ca ti-a trimis o fata datele, daca nu, ti le trimit eu. Sa vedem si noi mandrete de Sebi!
Denisa bun venit. Nu stiu daca avem pe cineva care naste la Caritas, desi cred ca o colega de-a noastra a nascut acolo. Insa sunt convinsa ca va fi bine cu tine si cu bebe Raducu!
Adriana stai linistita cu incrucisatul ochilor. Le trece in 2-3 luni.
Mariana bravo pt Mena cea grasana!
Dana, Mina, Cami eu va tin pumnii in continuare!
Carmenela si tu mai stai pe tusha, rogu-te! O saptamana macar!
Sper sa intre Cris curand, mi-e dor de ea!
Pfuuui, gata, s-a uscat pe jos ca amortisem sa stau cu cracii in sus :)).Ma'c sa intind rufele si sa caut reteta aia de prajitura cu pepene...parca as incerca-o...
------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
M&M spune:
Am revenit si noi, suntem bine acum, am avut ceva probleme, dar DD a avut grija de noi.....Sper sa reusesc sa ma adaptez cu bebe Mihaitza..
Va multumesc mult de incurajari si Ruxandrei pt poezie ...
Marina, bafta maine...sa stii ca totul este super, nici nu am simtit ca am fost intr-un spital... 

Turtu , mai ai si tu putin...
Monica, sa stii ca dr Popa e super de treaba...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
M&M spune:
Sun, aici sunt; si mie mi-era dor de voi...
Bebe Darius ce mai face?? NU am avut timp sa citesc din urma???
Cristina
ankalaura spune:
FETELOR, N-A FOST ALARMA FLASA!!!
Iar dorinta lui Truli s-a implinit, caci avem urmatoarea veste:
AZI LA 13:40 A VENIT PE LUME VICTOR CU 3700g SI NOTA 10
Semnat Truli-Luli, mesaj primit acum 15 minute, deci bebe a venit ca pe tobogan ![]()
Sa fii sanatos, pui de om! Truli, felicitari mamico!
Anca mami de Eliza si Erika
SunSmile spune:
Iupiiii, bun venit Victor!
Sa fii sanatos, papacios si frumos ca surioara ta! Felicitari Cami draga!
Ce baiat punctual mai!
Bun revenit Cris! Suuuper ce ma bucur ca sunteti bine! Darius este stabil si va avea si a doua operatie curand!
ankalaura spune:
Sa mai citim si noi din urma....
Azi m-a sunat casierita de la As Sociala cica incep sa se dea banii pentru trusou. Luni, marti si miercuri, zice. Intre ce ore, zic eu. Intre 12 si 16 zice, luni, marti si miercuri, repeta. Azi e luni, zic eu, deci banii se dau de azi? Luni, marti si miercuri zice. Lunea viitoare? Intreb eu. Nu, luni, marti si miercuri, repeta. Doamna, AZI E LUNI. Da, de azi. Si numai pana miercuri acum, insist eu, ca sa imi fie clar. Da, luni, marti si miercuri
LA NAIBA, VORBESC CU CASETOFONUL PRIMARIEI???? 
BOTI - fie-mea nu mai prea doarme in parc pentru ca iesim cand se trezeste. De obicei stam cam 2 ore dimineata si cam 2 ore seara. Mai si doarme, dar nu pot spune ca doarme non stop in parc. Dar nici nu chiraie. Ii iau o sticluta cu laptic, dar numai aseara a fost nevoie sa ii dau sa pape.
Vestea aproape buna la noi e ca ne-am revenit cu lapticul. De ieri i-am dat numai san, direct "de la sursa". Ori oboseste ori se satura suficient, nu stiu, dar sunt multumita. Nu mai scot cu pompita ca a inceput sa scuipe biberonul, orice ar contine el... Pana acuma se stramba si scuipa numai cand aveam formula... De ieri vad ca se stramba la tetina, fie ea de cauciuc sau silicon...
Asa ca dam inainte cu ceaiul de stimulare...
Mariana - merci pentru procentele de ne/siguranta a contraceptiei naturale
Deci... clar, ar trebui sa fixez o zi de mers la medic si sa discut aspectul, ca eu nu ma duc sa cumpar cauciucuri nene...
DAR TOT NU PRICEP - CHESTIA ASTA E VALABILA SI DACA NU A VENIT CM?
MADA fata fara stare.... mai faceti si renovari??? Maica nene, cand le cuprinzi pe toate si mai ai timp si de forum???
Mi s-a trezit bebelusa si scartaie. Ma duc sa o verific daca ii e fomica
Revenim
M&M spune:
quote:
citat din mesajul lui ankalaura
FETELOR, N-A FOST ALARMA FLASA!!!
Iar dorinta lui Truli s-a implinit, caci avem urmatoarea veste:AZI LA 13:40 A VENIT PE LUME VICTOR CU 3700g SI NOTA 10
Semnat Truli-Luli, mesaj primit acum 15 minute, deci bebe a venit ca pe tobogan
Sa fii sanatos, pui de om! Truli, felicitari mamico!
Camelia, felicitari!! refacere rapida si laptic mult pt bebe!!! Bun venit lui bebe Victor pe lume!!! Sa fie sanatos, cuminte si papacios!!!
Fug sa mai ii calc lui bebe niste hainute, m-a luat pe nepregatite grabirea lui bebe sa vina pe lume...

Cristina
SunSmile spune:
Da, Anka, e valabila "chestia" si daca nu a venit cm.
Bai iar mi-am adus aminte de dosare & stuff...poate mi-oi misca fundu asta...
Cris ceva poze cu Mihaitul cel finut?
Am mai pus cateva poze la pepenasi! Cu moaca noastra...uda:)
Ma'c sa mufez maimutza!
danangie spune:
Buna ziua,
SUN noi il punem la noi in pat, adica dupa ce adoarme il pun ori in patutul la el (daca nu a avut criza aia urata), ori in pat cu noi cand plange ore in sir. De exemplu aseara a plans de la 21,30 pana la 1,00......
Si aseara am incercat sa-l lasam in pat pur si simplu.....statea intre noi....ii vorbeam cu calm...i-am si cantat.....sa stau cu mana pe burta nu am sansa ca el efectiv se zbate.....i-am pus o carpa incalzita cu fierul pe burta dar degeaba......si cu cat il las mai mult singur pe pat.....adica nu-l iau in brate......cu atat se enerveaza mai mult si incepe sa planga in hohote cu niste lacrimi de se ineaca.......Si sa stii ca nu ma deranjeaza deloc daca imi mai dati sfaturi,etc. Absolut deloc. Multumesc oricum. Cat despre facut mancare...uneori reusesc sa fac cu o zi inainte...noi mancam mancarea facuta pe moment...nu prea las ptr a doua zi....chiar daca la momentul de fata ar fi mai util asa cum zici tu.....sotul curatenie nu prea face....adica are bunavointa dar nu face cum trebuie.......odata el aspira si eu veneam din urma cu spalatul pe jos si nu-ti spun ce am adunat.....deci...cand el e acasa....mancare mai face si el dar cand e la munca tre' sa fac eu.....hai ca m-am intins. 
SURSULA bine te-ai intors! Tudor are colici? Cum te descurci cu el?
ANNA eu nu imi pierd rabdarea.Adica se intampla foarte rar...la mine problema e ca ma rupe spatele si mainile....si nu reusesc sa ma abtin din plans cand il vad cum plange. La sot , din pacate, Alessio nu mai adoarme de nici o culoare......Si el mi-l mai ia dimineata....ca sa pot dormi si eu vreo 2 ore.....dar in tot acest timp Alessio nu inchide un ochi. Si cand ma trezesc si-l iau in brate si incep sa il legan adoarme in max 5 minute......Cum s-a comportat ariciul la gratar?
CARMENELA si eu aveam intepaturile astea ciudate in col....aparusera cu o sapt inainte sa nasc.....acu' nu stiu daca are vreo legatura....
SUN tot citesc si mai dau peste vreun mesaj de-al tau. Sa stii...ca greutatile te invata sa fii altfel. Si-n special sa vezi viata cu alti ochi. Sa apreciezi cele mai marunte lucruri.
BOTI bbul meu cand era mai mic....cum il scoteam afara cum adormea imediat.....acu' tre' sa-l adorm din casa, ptr ca afara nu mai adoarme si se enerveaza si incepe showul.
ANK in legatura cu tinutul in brate asa si eu. Cat e linistit il las in patut sau in carut, dar cand plange si are crizele de colici....in brate....
LAREMI felicitari pentru baietel. Cum il chiama? Poate intri sa ne dai mai multe detalii. Cum a decurs nasterea?
TECKY la cat mai multe lunite!!
MARINA sa ai o nastere usoara !!
MADALINA felicitari pentru micuta JULIA SARA. Un nume superb!si tu refacere rapida si mult laptic!
MADA ptiu sa nu fie de deochi! Si sa dea Domnul sa tot o tineti asa!
Si de la mine la cat mai multe lunite pentru AMI, NANCY, NICHOLAS si RALUCA!
ANKUTA bine te-ai intors. eu am iesit imediat afara. Aici chiar te sfatuieste sa iesi din casa. Cu colicii ne luptam si noi. Tu ce-i dai?
DARA bine te-ai intors. Din pacate mai toti se lupta cu colicii. functioneaza ceaiul ala de care zici?
SERENITY bine ai venit! Daca vrei pe listutza noastra ar trebui sa ne dai cateva date de-ale tale: DN(data nasterii tale), UM (prima zi a ultimei menstruatii), DPN(data presupusei nasteri...dar ai dat-o deja)
ALESSIO, comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!