Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(120)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

felicitari madalina! refacrere rapida si multa sanatate Sarei!
ankuta bine ai revenit pe DC! asteptam pozici si povesti ..legat d eiesitul afara cu bb..noua ne-a zis la 2 sapt de la nastere se poate scoate bb afara..dra asa..treptat..intai 5-10 min..apoi tot cresti doza..si ne-a zis sa-l scoate pe bb de 2-3 ori/zi
anna las' ca se retrage si burtica incetuc!
si acu' nishte pt fetele cu bb pe tzeava
La multe lunite pt bebeii sarbatoriti azi!
boti iesi maica din depresa..ce faci!???? vezi ca ti-i iei pe coaja
na..cam atatica am retinut...am spalat si io azi hainele lu' putzosu drag...mm....ce mici sunt...
edit: mesaj de la draga noastra Cris: "Am ajuns ieri acasa. Ne acomodam acum. Si mie mi-e dor de voi. Sper sa reusesc sa intru pe forum curand. Pupici"

Oana
36+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Mariana, multam si tie de interes.
Mi-e greu sa imi dau seama daca se intareste burtica......pentru ca eu am o burtica vesnic contractata.... De aia era sa o dau afara de nenumarate ori.... Cu No-spa, cu Gynipral...eu eram contractata non stop....dar pentru mine asta a fost starea "normala" daca pot spune asa...
Asa incat...mie una mi se pare ca sunt doar intepaturi, nu cred ca mi se intareste burtica mai mult sau mai tare decat o am in mod normal... Am mai avut intepaturi...insa de data asta nu ma lasa sa stau in picioare...si dureaza foarte mult, adica parca mi-ar infige un cutit de 50 de ori in 2 minute..in col...De aia m-am ingrijorat...
Durerile constante nu le mai bag in seama...alea le suport cu bucurie, atata timp cat vin de la bebelina mea luptatoare...Poate sa joace handbal cu ficatul meu, ca nu ma deranjeaza....
Iar cu intepaturile.....bebelina ba trece de la o agitatie de zici ca imi iese prin buric....ba nu mai misca cu orele....
L-am sunat pe dr...mi-a zis sa iau No-spa si sa il sun din 2 in 2 ore...Daca nu imi trec....o sa ma duc la spital...sa vada ce e ...
Uf....vreau sa ajung la 38...mai am asa putin...Miercuri incepe sapt 38..sa mai stea un pic macar...
Va pup pe toate si inca o data multumesc pentru raspunsuri.

Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...

36+ cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

am ajuns si eu de la consultul preanestzic: anest rahi combinata cu peridurala- afectiunile mele la coloana nu afecteaza tehnica de anest

oana merci de vestile de la cris, ma si gandeam ca n-a dat nici un semn-BB mihaita e prioritar

sursula eu abia astept sa ne povestesti despre medlife sa stim ce ne asteapta

marina bafta maine tin pumnii!

felicitari noilor mamici!

dana, mina poate vin

M.A. 37s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 12 zile
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna fetelor
FELICIATRI CELOR CARE AU NASCUT.
AM VAZUT CA IAR ARE PROBLEME CAMY <SA SPERAM CA O SA LE ARANJEZE DD PE TOATE ASA CUM TREBUIE>
Sper ca inca ma mai stiti , eu nu mai reusesc sa fac nimic, nu mai am timp.Nu stiu oare sa ma organizez?
Denisa papa la san uneoricat sa ii ajunga 2 -3 ore alte ori asa la mistosi atunci papa des.
Ii dau si sab simpleex pt colici, nu a plans cine stie ce dar decat sa ajunga la mai rau am luat-o preventiv,plus ii mai dau ceai de chimen cu anason cu lingurita ca nu vrea la biberon.
Pupici pentru SUN ,BOTICELINA< CAPRIOARA< SURSULA<OANASM<DMA<ANNABABY, BUJO,MONALAC si restul de fete scuze dar nu mai stiu toate numele.
Noi am stabilit si botezul sambata pe 23 august , biserica la 14 si apoi la restaurant, am gasit ceva aproape de casa si foarte frumos.
Chiar am avut de alergat.
Pupici tuturor ca deja plange.

Andreea de Denisa(11.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

ce de BB-ei sarbatoriti azi!!!!!!!!!!!!!

raluca, amira, nancy, mena, nicholas sa va dea DD tot ce e mai bun pe lume!

M.A. 37s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 12 zile
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Felicitari Madalina!!! refacere rapida si mult laptic pt. Julia!

Cristina, bine ati revenit acasa, sa speram ca vom avea vesti si poze de la voi cat de curand!

La multe lunisoare bebeilor dragi care au implinit azi o luna!

Marina, bafta maine! Turtu, Dana, Cami, scoatem majoretele si pt. voi?

Fetele am si eu o intrebare, de la cat timp li se fixeaza privirea bebeilor? ca micutul meu face cateodata niste ochisori asa de mari dar se uita crucis uneori si o sperie rau pe mami! sper sa nu aibe probleme cu vederea!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor Raluca va multumeste mult pt urarile facute de voi!
Marina sa ai parte de o nastere usoara maine!
Madalina sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!
Ankuta eu am scos fata afara la 8 zile de la nastere si am dus-o in parc,unde am tinut-o 3 ore.
Boti nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu iti este singura sa te descurci cu Nancy.Eu il am si pe sotul meu si pe mama care mai ma ajuta si tot ma vait ca nu mai rezist.
Va pup!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Buna fetelor!! Sunt noua pe aici..sper k ma primiti si pe mine O sa am si eu un pepenas,cam in jur de 15 august il asteptam sa ia prima lui gurita de aer daca a nascut cineva de curand la caritas...nastere normala...si daca vrea sa ma ajute cu ceva informatii...as fii cea mai fericita sunt la prima nastere si sincer habar nu am ce cerinte au ei acolo...decat asa in mare...una e sa-ti spuna doctorul si alta e sa afli din experienta proprie..V-am pupat si sanatate voua si la pepenasi

Denisa bb Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Salutare mamicute si gravidute,

FELICITARI TUTUROR MAMICILOR DE PEPENASI!
Eu nu am scris decat pe la inceputul odiseei, nu prea am putut tine pasul cu voi, dar de citit v-am citit mereu.
Diarux iti multumesc mult de tot pt. poezioara , esti f. draguta, chiar daca nu stii multe despre mine, tot ti-au iesit cateva versuri.
Mada am vazut mesajul de la pralinute, iti multumesc mult de tot .
Si restul fetelor le multumesc din inima pt. urari .
Noi suntem bine, lapticul curge si bebe Sebastian se satura ca dupa aceea doarme vreo 4 ore neintors. E un scumpicel si un cuminte, de 2 nopti nu se trezeste decat o data pe la vreo 3.00. Observ ca am format un programel. Azi-noapte a fost si prima noapte in patutul lui, pana acum a dormit la noi.
Eu nu am datele de pe site-ul cu poze, poate mi le trimite si mie careva dintre voi, asa pot pune poze cu bebe.

Va pup si va doresc o zi minunata!

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

MAMICI bine ati venit acasa, ma bucur ca sunteti bine!!!
CRISTINA hai intra sa ne povestesti, chiar ne este dor de tine
MARIANA ce bine ar fi fost sa se inteteasca contractiile..dar m-au lasat de tot, asa ca plec la plimbare...a ramas doar cu o durere in fundal pe sub burta...

Sunt tare irascibila si moale, parca a dat elefantul peste mine...ma duc sa mai fac ultimile cumparaturi si sa trec peste starea asta!!!

PUPICI
DIARUX unde umbli?

39 si

CLARA ANDREEA

Mergi la inceput