Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(120)
Raspunsuri - Pagina 9
ladymina77 spune:
Buna dimineata,
Venim si noi la apel dupa o zi de pauza.Ieri n-am avut net deloc asa ca am stat pe uscat.
Am recuperat acum ce ati scris,se pare ca au ajuns si multumirile lui Camy pt bani,inca odata vi-i le aduc si eu.Am citit acum ce ai scris Boti,referitor la cana aceea zici ca este la Domo?Sa-l sun pe sot sa incerce sa fuga de la serviciu azi daca poate sa cumpere si cumva dupa-masa sa mergem pana la spital sa i-o ducem.Mai nasol e ca avem masina stricata dar facem cumva sa ajunga in posesia ei.
In rest noi suntem tot la purtator,sper sa nu i-au exemplul lui Mada si sa mergem pana la 41 de sapt .Simt ca nu mai pot,aseara ma apuca plansul ,ca-mi era greu ,cald ,nici eu nu stiam ce am.Sotul m-a incurajat ,a zis ca nu mai e cat a fost dar deja rabdarea mea e la limita.Azi parca m-am mai linistit ,am dormit bine toata noaptea insa nici un semn nu am de la bebe.
Dana tin pumnii si ia-ne si pe noi cu tine daca e ceva.
Revin mai incolo ca nu mai pot sta pe scaun,mor de cald ..
40+1
mina
dana81 spune:

MADALINA FELICITARI, SA FIE SANATOASA SARA SI SA VA BUCURATI DE EA

MADA

MINA chiar ma intrebam ieri daca nu cumva mi-ai luato inainte, stai linistita ca "trag piciorul" in caz de ceva...semnele mele sunt tare firave...sper totusi ca anunta ceva, poate nu azi, dar sapt asta...sigur...cum spunea sotul meu dimineata, inainte de a pleca la serv..."vom avea o sapt grea"
SA VA TRAIASCA BEBELUSII CARE AU IMPLINIT ASTAZI O LUNA...CE MARI S-AU FACUT!!!!SA FIE CUMINTI SI SANATOSI!!!
Ma duc si eu la smotru prin bucatarie, cat pot..
39 si 
CLARA ANDREEA
Carmenela spune:
neatza fetele,
Multumesc pentru raspunsuri...Ma cam ingrijoreaza intepaturile astea, mai ales ca ma doare de cad jos.... Imi imaginez cum e o nastere, daca pe mine ma taie cand ma inteapa un amarat de col.....
Uf...asta e.....
Multam inca o data...Intru mai tarziu....
Felicit noile mamici, sa va traiasca prichindeii...
Va pup pe toate,
Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...
36+ cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela
sursula spune:
TRULI-SUCCES!!
MARINA-CURAJ!!Ai sa vezi ca totul va fi bine!Eu,printr-un concurs de imprejurari ,am ajuns sa nasc la Medlife.Cand voi avea timp,voi scrie peripetiile incheiate cu sosirea ingerasului mult asteptat.Ai grija,SA CERI sa ti se arate cum sa pui bebelusul la san,SA CERI sa ti se aduca bebelusul...si in general sa ceri !Eu am avut cateva surprize neplacute din cauza ca am avut mare incredere in ei.
mariana_1976 spune:
Nu-mi vine sa cred...asta e al treilea mesaj care vi-l scriu, am pierdut deja 2 si nici nu ma lasa sa le copiez vreun feature ceva din forumul asta...
Multumim mult pentru urari!
La rindul nostru le dorim "La multe lunici!" pepenasilor Amira,Nancy, Nicholas si Raluca!!

Multe multe felicitari Madalinei irlandeze pentru voinicica domnisoara care s-a lasat mult asteptata!
Dana, Turtu, Camy,

Sun, iti multumim pentru vestile de la Adina!
Si eu credeam ca va veni o fetita...mai ales ca ea parca spunea ceva de "tehnica" pentru crearea baieteilor si a fetitelor...![]()
La mine vad ca nu a dat roade, desi prestasem in ziua ovulatiei (am monitor) si incercasem sa-mi influentez un mediu alcalin...Dar sincera sa fiu, sunt 100% fericita cu o fetita sanatoasa si nepretentioasa!
Mada, a mea culcata tot la 11 noaptea s-a trezit prima data pe la 3 dimineata, apoi doar la 8 inainte sa plecam la control. Ce bine ca ai putut sa te mai odihnesti...!De vreo 4 nopti accepta sa dau stingerea la 11 si sper ca e semn ca se obisnuieste cu un program cit de cit regulat...
Boti, hai nu plinge...si noi suntem singuri de ieri seara, iar tati se va intoarce de-abia miercuri seara...
Dana, de cit timp ai contractiile? Ai cronometrat la ce intervale? Daca nu se opresc in doua ore si se mai si intetesc eu as zice ca...![]()
![]()
Carmenela, burticul se intareste cumva de la "intepaturi"? Daca nu, atunci cred ca e okay...
Noi am luat 986 de grame fata de greutatea de la nastere si avem 3,7 cm in plus...E clar ca e fata lu' tati 100%, pina acum nici o fetita nu mi-a luat in prima luna mai mult de 800 de g...(doar baieteii).
sursula spune:
CRISTINA-noi am fost in Medlife in aceeasi perioada,iar bebeii nostri au fost colegi de salon,dar noi nu am stiut!:(Mi-a parut atat de rau...Salutari lui bebe Mihaita de la Tudor si ...te asteptam!!!
DIA-MULTUMESC PENTRU POEZIOARA.AM plans.Mamei,i-a placut atat de mult,ca mi-a cerut s-o liztez sa o arate la servici:)
Fetelor care ati nascut prin cezariana,folositi brau?Am voie?
Sursula +bebe Tudor Milan
ankuta_1982 spune:
helow fetele! M-am intors printre voi dar nu am apucat sa citesc mai nimik pt ca nu ma lasa colicii la fata! noi suntem bine Sara e bine ! Am si eu o intrebare, voi la cat timp ati iesit cu bb din casa ca eu mor! abia astept sa iesim din casa!
ankuta
AnnaBaby spune:
Sursula eu am facut ceza si port brau cam de la 10 zile de la nastere. Dar sincera sa fiu nu vad nici o imbunatatire, burta e la fel de mare 

Stiu ca trebuie sa mai am rabdare dar uite ca de azi intr-o saptamana implinesc o luna iar eu arat ca la nastere, sa nu mai vorbesc de hainele care imi sunt toate mici, nimic din ce am nu imi vine bine 

Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
sursula spune:
SUN,cred ca tu ai carusel ca al nostru-din ala cu ursuleti zburatori si lumini.cum faci sa cante si sa se miste continuu?e normal sa se opreasca dupa 2 melodii?
SURSULA+bebe TUDOR MILAN
Caprioara spune:
Mesaj de la Madalina:
"E scurta si grasa!Are pielea super fina si nu seamana deloc cu Sonia. Am nascut in 6 ore, doar cu gaz fara epidurala. Groaznic dar a trecut. Are 4.1 kg si e adorabila! A inghitit meconiu dar e bine. Eu sunt pe perfuzii pt ca am pierdut ceva sange din cauza ca e o falcoasa
. Va pupam cu drag.
Madalina si Julia"
Felicitari Madalina!
Bine ai venit pe lume bb Julia
!
Mesajul a fost trimis astazi la ora 5 dimineata, dar eu nu am avut curent toata dimineata apoi am fost cu Ilinca la doctor, apoi la serviciu sa duc concediul medical si abia acum am ajuns sa-l postez
. Iar acum scriu cu o mana, ca alaptez fata.
Nu am apucat sa citesc din urma, daca a mai anuntat cineva.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)