Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(120)
Raspunsuri - Pagina 8
Tecky spune:
Pt. Madalina si Cami: NASTERE USOARA!
SUN ce dragut din partea ta ca ti-ai amintit ca azi Raluca implineste o luna.La multe luni inainte si pt:Ami,Mena,Nancy si Nicholas.
Danangie te inteleg perfect,e foarte greu atunci cand ai un bb sa ai grija si de bb si de tine si de casa dar nu avem ce face tb sa le facem pe toate.
Annababy mi-au placut pozele!
Gabriela foarte reusite poze!
Anaxena este mortala Maria cu ochelari si suzeta.
Boti eu o scot pe Raluca afara si pt faptul ca doarme neintoarsa in carut.![]()
Mada foarte fain v-a iesit baia si holul.Pozele cu Ari sunt super si hainutele la fel.
Rontzy eu nu cred in babisme si cate am auzit in ultimul timp...
Adina sa-ti traiasca bb Mircea,sa fie sanatos!
Fetelor pe mine ma termina orele nedormite noaptea cand Raluca se trezeste.Mor de somn si tb sa fiu fresh cate 2-3 ore cat sta treaza domnisoara.A-2-a zi nu mai sunt buna de nimic.Oare pana la cate luni se vor trezi noaptea bebelusii?
Va pup pe toate!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
boticelina spune:
Madalina, Cami, Dana
nastere usoara fetelor!!! Haideti pepenashi in gasca cea mare!!
Sun, multumim pentru urari! La multe lunitze si celorlalti "americani": Ami, Mena, Raluca si Nicholas
Dia, Mina, poate cititi, haideti sa facem ceva pentru Cami, sa aiba bebe Darius sansa la laptic de mama! e atat de important! Pleeease As lua io de aici dar firmele de curierat nu livreaza in spitale ![]()
Fetele, io aseara pusei de-o depresie
, fata plangea, io plangeam linga ea, ni se inodau lacrimile, cred ca m-a ajuns oboseala
Noi n-avem ajutor, suntem doar noi doua cucuiete si pana maine cand vine mama mi se pare o vesnicie, imi doresc asa mult sa ma spal pe cap, dar dureaza si n-am curaj, si-asa fac dus cu toate usile deschise. Dar trebuie sa-mi treaca, doar azi facem o lunitza, nu? ![]()
_
Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata 
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251
_
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Marina_1609 spune:
salut fetelor!
eu de cateva zile nu mai sunt la curet cu noutatile de pe forum. a cam fost mare agitatie la noi cu ultimile pregatiri si nu am avut timp. sper sa pot recupera din urma.
Maine dimineata eu urmez! o sa incerc sa intru personal sa va dau vestea dar daca nu pot o sa rog pe cineva sa o faca in locul meu.
Am mari emotii!!! Sper sa fie totul bine cu bebe! tare mi-e teama de chestiile astea...
va pup
_
38+ cu
ANA SOFIA
AMR 1 ZI 
Proiectul 2008 in derulare
AnnaBaby spune:
Marina mult curaj, bafta si nastere usoara!!! Hai sa te incurajam un pic 

. Asteptam vestile bune cat mai curand!!!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
truli-luli spune:
Fetelor eu sunt tot acasa
Dupa un dus fierbinte contractiile mele se raresc vazand cu ochii. Offff si eram asa entuziasmata ca azi o sa se intample evenimentul![]()
Dana ne luam de mana. Si eu de dimineata tot merg la wc unde produc mai mult apa chioara. Am sunat dr dar vad ca nu raspunde. Mai incerc si mai tarziu sa vad ce imi zice. Va pup.
Cami
39s+ cu
si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
dana81 spune:
Gluma, gluma..dar pe mine ma doare din ce in ce mai rau sub burta...pe la ovare, e o durere constanta, nu incepe si apoi se opreste..ce sa inteleg? SUNT SAU NU CONTRACTII?...mai ajung si in spate dar nu asa intens
mor de ciuda ca nu stiu ce sa fac, cum sa reactionez...nu as alerta pe nimeni deocamdata...
39 si 
CLARA ANDREEA
MissJJ spune:
Fetele am deosebita placere de a va anunta ca aseara la ora 23:41 s-a nascut Julia Sara fetita lui Madalina din Irlanda cu 4,100 kg, natural fara epidurala numai cu gas and air. 

Mamica si bebitza sunt bine bebitza a inghitit putin meconiu dar sunt ok, mami nu a reusit sa se odihneasca toata noaptea dar incerca acuma dimineata. Julia cica e scurta si grasunica
, are pielea f fina si nu seamana cu surioara ei. Si papa laptic de la mami deci totul e ok.
Mami nu a avut nevoie de cusuturi dar au pus-o pe perfuzii ca a pierdut mai mult sange.
Julia Sara bine ai venit putiutz sa cresti mare frumoasa si sanatoasa si pt mamica refacere rapida si mult laptic.

Mami de printese
Ari si
Ami
MissJJ spune:
Neatza si de la noi!
Laura multumim.
Truli, Dana, Turtu mai bagam o tura:

Laura multumim de urari.
Si de vestile de la Adina.
Tecky multumim.
La Multe Lunite si de la noi pt Raluca, Mena, Nancy si Nicholas.
Boti multumim.
Mai Ami doarme tun in carutz ca si Arianna daca plange ceva cxeai sau suzeta rezolva situatia sau daca ii e foame laptic. Dar sunt copii care nu vor si pace in carutz nepoata mea Ylenia e asa ea numai in brate nu in carutz cand au fost anul trecut la noi si am mers prin oras trebuia sa o adoarma mama ei in brate si abia apoi o punea in carutz ca altfel era jale ce scandal iesea. Deci na ce sa zic fiecare e diferit poate mai incolo o sa vrea sa stea.
Marina tinem pumnii curaj si bafta! 

Dana eu zic sa mai stai putin sa vezi cat de regulate sunt contractiile plimba-te prin casa si vezi daca are efect ca asa te sfatuiesc aici sa faci transee ca miscarea ajuta f mult sa se inteteasca contractiile.
Mami de printese
Ari si
Ami
MissJJ spune:
Roxana, Claudia
La Multi Ani!
Sa fiti fericite si sa aveti o zi minunata.
Danangie da e greu cand tu trebuie sa le faci pe toate si la noi eu is singura toata ziua Flo ma ajuta seara am norocul ca sta cu fetele si stie sa le linisteasca da in rest e la fel, ai sa vezi dupa ce mai creste bebeitzul va fi mai usor.
Noi tinem sa va anuntam ca de doua nopti Amira doarme de la 11 la 5, 5 si ceva dim fara sa se strezeasca.
Sa vedem daca o tine tot asa. Eu tot lovita de tren ma trezesc dim da asta creca de la cata oboseala am reusit sa adun dar oricum e mult mai bine decat cand se trezea o data sau de doua ori.
Si azi dim Ari a dormit pana la 8
asa ca am reusit sa mai stau in pat cu Ami ca ea s-a cam frasuit si f course acuma doarme tun.
Azi dim facem ordine si ceva curatenie si dupa somnul de pranz al lui Ari iesim intr-o plimbare sa platim niste facturi sa punem ceva la posta.
Ieri la noi a plouat si azi e mai racoare dar vad ca e soare.
Mami de printese
Ari si
Ami
dma2007 spune:
neata!
a mai trecut o sapt! am intrat sa va pup
plec la trebi
crissssssssssss???????????unde esti?????????????
M.A.
37s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 12 zile 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png