Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(120)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Carisma am adaugat. Ms. Legat de pompe la mine aia manuala de la Avent a functionat f bine scot cu ea de-a milk de numa la inceput pompam si masam si sanii pana s-au desfundat toate canalele si apoi pompez si curge garla oricum trebuie pompat lung asa nu f des ca asa nu curge exact ca si cum ar suge bebe. Vad ca fetele au zis ca nu s-au impacat cu ea eu sincer nu am avut nici cea mai mica pb sau nemultumire important e sa faca vidul ala cum trebuie si sa prinda bine sfarcul fix pe mijloc daca nu curge cum trebuie mai schimbi pozitiile. De la mine numai cuvinte de lauda pt ea.
Turtu ms. Scoatem majoretele?

Cam greu cu Zen-ul la contractii nu? Pupici tinem pumnii sa fie bine.
Asa si acuma mesaj de la Mada din Irlanda:
"Dilatata 4 cm sunt in delivery suite pe gas drogata, vine Julia au mers majoretele"
Mada u go girl mai bagam majorete:

Carmenela intepaturi in col poti avea destule dar daca nu te doare sub burta si la spate nu cred ca is contractii. Adik una is intepaturile si contractiile dureroase is alta ca na uite la Turtu a zis si ea ca nu mai e asa zen ca efectiv nu prea mai ai cum, dar depinde de fiecare organism.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Madutz vazut poze, indragostit again de Ari. Hainutele sunt frumoooase foc. Ca pt printese asa!

Madalina nastere usoara!

Ana vazut poze, placut poze! Aia cu ochelarii e totala...avem si noi unele la fel si sunt printre pozele preferate. Voi o tineti si in marsupiu?

Carmenela eu ti-am raspuns mai devreme cat m-am priceput. Nu cred ca-s contractii, cred doar ca se pregateste corpul (mai violent, e drept) pt marele eveniment!

Roxana, Claudia La multi ani!Sa fiti sanatoase si implinite, alaturi de bebelinele voastre!

Pup, noapte buna la fete!

------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Fetelor am intrat sa va spun ca eu cred ca baietelul meu a tinut mortis sa fie puctual. Adica sa se nasca fix la termen. M-au cam luat niste contractii dureroase. Deocamdata cam la 16 minute distanta. Asa ca am fugit sa imi fac bagajul ca, inconstienta de mine era convinsa ca o sa ajung la inductie cu timp suficient pt bagaje. Acum ca l-am facut pot sta linisitita. Sa vad daca nu se razgandeste brotacelul ca era cam agitat dar acu s-a mai linistit.

Asa ca pliz, bagati niste majorete si pt mine, asa, de incurajare.

si va tin la curent.

Cami40 fix cu si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Turtu ai si de la mine niste agitate:

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Acu parca sunt la 7 minute. Zic parca pt ca am facut un dus fierbinte si nu le-am mai simtit asa dureroase. Sper sa nu se razgandeasca bebeloiul ca eu l-am laudat deja ca e punctual.

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Neata,

Cami ! Nastere usoara si bebe sanatos si rapid!

O saptamana faina sa avem, plina de pepenasi sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Neatza!!!
CAMY ia de aici, curaj si nastere usoara
TURTU daca vrei 8.08.08 eu nu scot inca majoreta...mai astept

Eu m-am trezit cu durreri de burta si cu stat pe buda rau...apa chioara, am zis ca de acolo ma doare burtica dar se pare ca nu...astept alte semne, nu ma mai agit, ca nu mai cred decat atunci cand sunt pe masa de travaliu...mi se intareste burta la cateva minute, astea or fi contractii?

Uff, grea asteptarea..ma duc in pat sa mai atipesc...poate!!!Va tin la curent...

39 si

CLARA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Ah!! Uitasi sa fac urarile...

CLAUDIA, ROXANA sa fiti sanatoase, iubite, fericite alaturi de bebei si de cei dragi!!!

39 si

CLARA ANDREEA

Mergi la inceput

La multe lunite pt "americaneii" odiseei: Ami, Raluca,Mena, Nancy si Nicholas!

Si pt ca nu m-am putut abtine si sunt pui de securist, ete ce-am produs. Sper sa nu se supere Adina pe mine...mai ales ca am dat gres cu "previziunea".

"Astazi(2 august) la ora 2 s-a nascut Mircea,bebe de 4 kg!
Bine ai venit pe lume Mircea,Dumnezeu sa aiba grija de tine!Adina sa-ti traiasca minunine si sa aveti parte numai de fericire!"

Asadar bb3 este baietel! Sa fie sanatos tun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele.
Noua ne-a dat trezirea ariciul de pe la 6, a papat si nici ca a vrut sa mai doarma...Asa ca mie deja imi pica ochii de somn, dar daca ea nu doarme n-am nici o sansa...Macar e destul de cumintica in patut, mai scanceste din cand in cand ca ii cade suzeta, dar i-o dau repede inapoi si tace...
Am chemat-o iar pe mama sa faca curatenie ca eu inca nu ma incumet sa fac efort, nu dau nici macar cu aspiratorul sau cu mopul ca sa nu-mi incordez prea tare muschii de la burta...Inca nu a trecut luna critica asa ca stau cuminte...
Si acum un rand de [majoereta] pt fetele noastre Camy si Turtu!!!! Dana 81 tu ce faci, nu te incurajam si pe tine? Ba da!!!! [majorata]

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput