Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(120)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

RONTZY eu sunt mereu cu cate o problema in protap. noroc ca mai pun si fetele intrebari care se refera si la curiozitati de ale mele, asa mai scap sa pun eu intrebarea si sa rada fetele de paranoia mea.Deci nici nu vreau sa ma gandesc cat o sa va agasez dupa nastere aici! deja imi mishuna vreo 2 sute de intrebari in capusorul meu odihnit!

Dar baitza i-o faci inainte de culcare. adik eu asa am inteles: baitza, schimbat, papa, somn.parca asa am citit eu. de ce sa il mai scoti afara dupa aia? baia tocmai, ca incheie ziua.acuma ...ma bag si io in seama...da zic numai ce stiu eu...tu nu te supara pe mine pls!!!

Ruxandra 36+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 4 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Ruxi.......stai linistita ca nu se supara nimeni pe tine,ar fi bine sa fie asa simplu:baie papa,somn,numai ca bbii au alte reguli......si nu au manual de utilizare,de ex somnul nu vine cand vrea mami,papa nu e din 3 in 3 ore cum zic in maternitate....etc.de ex fi-miu e fff extaziat la baie,mananca lacom dupa baie,si pe urma face okii mariiiiiiiiii,nici urma de somn........pe la 11-12 e si el rupt de somn,dupa ce mai mananca de 2 ori....si sa nu-ti inchipui ca doarme 3 ore..........dupa 1 ora e iar fresh si fomist.........asa ca ma-sa doarme.....ioc!dar....asta e.........cum adoarme el...cad si eu langa el........am-n-am somn tre sa dorm ca cine stie cand mai apuc.......

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna seara!!!
Hop si eu de prin preumblari, gratare si aer curat...fara semne de nascut doar cu multa oboseala stransa!!

FELICITARI ADINA, LAREMI sa va fie puii sanatosi si voi sa va refaceti repede!!!
PT MADA, SURSULA!!!

Gata ma duc la somn, ca mi-a ajuns pe ziua de azi!!!

SOMN USOR

39 si

CLARA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Multumim pt primire inimoasele mele dragi! Gini , Sun , Caprioara , Violeta , Dana 81 , Mariana 1976 , Ralu 79 , Boti , Mada , Tecky , Gabriela 82 , daca am uitat pe cineva imi cer scuze !
Ruxi la inaltime ca de obicei! Dupa ce am citit poezioara m-a apucat bocitul. Nedormita de atatea nopti parca abia atunci am realizat ce miracol s-a produs! Multumim frumos , am trecut poezia in albumul printesei!

Adina , Struluta si Laremi felicitari pt pepenasi !

Mada super mamica, super harnicuta…. Ma tot minunez cate poti sa faci intr-o zi. Cred ca ai un izvor de energie ascuns pe undeva… Ari simte ca i-a venit tovarasul de joaca. Ce draguta e! Cand ai timp, te rugam sa ne treci si noua datele in listuta:30.07.2008, 3,300 kg, 53 cm, Apgar 9, natural, 39 saptamani.

Boti eu am o finuta de 9 luni si nici ea nu e prea incantata de carucior. De mica nu i-a prea placut si nu-i place nici acum. Eu am senzatia ca ii este frica pt ca isi inclesteaza manutele de margini. Eu sper ca Garga sa se obisnuiasca! Ce bine stai cu productia de laptic! Eu cu mana nu reusesc s ascot mai mult de 30 ml (maxim) iar pompa inca nu mi-am luat! Maine cred ca o s-o cumparam.

Imi puteti recomanda vreuna? Stiu ca Ankalaura si alte fete si-au luat seringa de la Chicco… Cele electrice isi merita banii?

Narcisa tinem pumnii sa scapati de colici cat mai repede. Nici eu nu stau bine la capitolul muls dar mai incercam…

Rontzy cata dreptate ai cu manualul de utilizare… Ce harnicut e Davidutu, asa putin doarme?

Noi am inceput sa ne acomodam, dupa ce azi-noapte am crezut ca o iau razna, dar dupa 2h de somn nu mi s-a mai parut asa “gri” situatia. Inca ne mai chinuim cu icterul si din cate am citit ar trebui sa ne hidratam f bine in perioada asta, mai ales ca este si foarte cald dar nu stiu de care ceai sa-i dau? L-am trimis pe tati la farmacie si a cumparat Baby calm dar vad ca are si menta. Eu stiu ca nu e voie menta, inca, ce sa fac sa-i dau?

Noapte buna tuturor!

Carissma - mamica fericita lui Sara Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Seara buna, fetelor, am revenit si eu dupa excursia din franta si-am revenit cu niste contractii sanatoase. Desi dop n-am pierdut, nici lichid, dar incepe sa ma cam doara. Sper sa-mi treaca, ca eu tot target de 8.8.8 am

Vad ca au aparut o gramada de pepenasi de la ultima mea aparitie, pica, carissma, marimar, laremi, felicitari pentru micuti, sa creasca mari, sanatosi, iar voua va doresc refacere rapida si cit mai mult laptic.
adina, de-abia astept sa ne povestesti cum a decurs nasterea in apa si, mai ales, sa ne dezvalui surpriza. Eu ramin cu pariul pe baietel

oana, cu intirziere din partea mea, multi, multi ani fericiti, sa fii fericita, sanatoasa si iubite

mada, jos palaria la cit esti de harnicuta, incredibil cite mai reusiti sa faceti cu 2 copilasi in preajma.

sun, deci vrei sa faci mba la praga? Si cu thea ce o sa faceti? O sa faci naveta mai des spre casa? Mba-ul e in engleza?

dana, si eu zic ca si laura, las-o mai moale cu gospodaria, odihneste-te cind se odihneste si alessio. Curatenia si mincarea fa-le incetul cu incetul, cind se poate. Eventual cere ajutor din afara, nu poti sa chemi pe cineva din Romania sa vina sa te ajute citeva saptamini?

adriana, bine ai revenit, vad ca incetul cu incetul va acomodati acasa. Micutul tau e asa de frumusel, ca restul pepenasilor de altfel

rontzy, de ce nu iesiti cu bebe inainte de ora de baie? In felul asta il si obositi un pic inainte, daca ii mai faceti baita si-un pic de masaj poate adoarme mai repede. Imi dau si eu cu parerea, ca vezi ca tot la capitolul teorie sint

boti, felicitari pentru laptic, pentru banii de sfinta marie, cit despre plimbat pe afara, lasa lumea sa se uite cind plinge nancy, ce conteaza ce parere au ei? Daca voua va face bine iesitul, scoate-o pe micuta.

Fetelor, eu am o nelamurire legata de pampersi: citi pampersi schimbati pe zi? Il schimbati pe bebe de fiecare data dupa ce papa? Ca am inteles ca la inceput papa = caca, asa scrie-n cartile mele. Da' daca il schimbati nu-i sare somnul copilului?

Hai ca ma duc sa mai trag o tura de respiratii, ca mi-au revenit contractiile. Si zen-ul meu nu merge prea bine cind doare.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am pus poze pe contul meu de la semnatura,poze din telefonul sotzului

noi adormim afara,dar ne trezim pe traseu si facem scandal,dar bagam biberonul cu baby drink in guritza si in 30sec se reseteaza si doarme fara probleme

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

RONTZY cred si eu ca fiecare bebel cu toanele lui! si cred ca ti-e super greu ca nu isi face un programel. ma refeream strict la partea cu imbaiatul ca asa stiam eu ca se face seara inainte de somn, deci oricum dupa ce vii de la plimbarica. acuma, na de la teorie la practica, intr-adevar e cale lunga. cine stie cu ce o sa ma ami confrunt si eu privitor la asta.

CARISSMA bien ati revenit. ma bucur ca ti-a placut.

Ruxandra 36+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 4 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Terminat baita, masajul. Acum tati ne taie unghiile si apoi ne face gimnastica, dupa care papam, ragaim si ne bagam la nani. A mea are ritualul asta si n-am de gand sa il stricam. Si de o sapt doarme de la 23-24 pana fix la 5.50....zici ca are ceas:))

Rontzy noi facem baita dupa plimbare. Si ne place tare seara la plimbare...e fain in poli, aer curat, greieri, stele, copilasi...

Narcisu tinem pumnii sa plece colicii rai de la voi!

Turturel hai mai ai putina rabdare pana pe 08.08.08...tu si olimpiada Da, e in engleza mba-ul, ca si precedentul. Pai o sa fac drumuri dese si or sa vina si ei la mine. Inca ma doare sufletul si sper sa nu ma razgandesc, pt ca mi-l doresc tare si stau toata ziua si citesc/invat. In fine...

Cari nush sa-ti zic de ceai pt ca a mea nu prea e fan, desi mai baga asa. Noi avem unu anti-colici de la humana. Dar banuiesc ca daca baby calm e "acreditat", nu conteaza ca are si menta...inseamna ca e ok si se poate da la bbi, nu? Pompa eu am una manuala de la avent, cu care n-am reusit nimic si una electrica de la nuk, care e foarte buna, numai ca nu ma mulg eu prea des.

Ma'c sa vad pozele Anei si apoi la hranit brebenelu'.

------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

fetele!!!particip la concursul de mirese de pe DC...dc vretzi, aruncatzi un ochi pe acolo,oricum shtitzi pozele!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

sara buna fetele...
va mai intreb o data, poate nu ati vazut intrebarea mea... E vreun semn daca ma inteapa in col? Dar...rau de tot si des de tot?
adica cateva ore....la interval neregulat de 2-5 minute? Apoi ma lasa....
Va pup

Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...

36+ cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela

Mergi la inceput