Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(120)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Laura ms. Acuma se incarca pozele le pun pe iulie.august si cateva noi cu Ari.
Si la mine Flo s-a dus la nani ca e obosita si azi dim s-a ocupat de Ari si eu am atpit oleaca si Amira face nani pe pernutza pe canapea iar Ari se chinuie sa faca cat mai multa galagie sa o trezeasca in rest nu e rea cu baby sau ceva da mereu vrea sa o trezeasca.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

acuma nu prea stiu cu cine sa incep...oricum vad ca datel;e nu sunt complete la nicio proaspata mamica, asta asa, ca sa-mi ingreuneze munca mie...
Sa incepem cu LAREMI:

Si din India acum
avem vesti mai noi pe drum:
LAREMI chiar a nascut!
(pan-acuma, a tacut.)

Obiceiuri indiene
si probleme cotidiene,
ne-a mai informat nitel
pentru curiosi de fel.

Inainte de nascare
avea pofta de mancare.
Zice ca are baiat,
dar de nume...a uitat!

Orisicum, sa ii traiasca,
sa vina sa povesteasca!

Ruxandra 36+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 4 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

ma opresc deocamdata la MARIMAR si STRULUTA...am vazut ca treaba nu e chiar oficiala...si iar lipsesc date esentiale...Sunt in zona si astept.

AMR 4 SAPTAMANI

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetele!

felicitari noilor mamici!bine ati venit pe lume micutilor!

eu am fost f ocupata cu noul apartament,si desigur ca am cam exagerat si ma simt lovita de tren
maine merg la controlul preanestezic, si uite asa mai sunt 2 sapt!
ma rog in fiecare zi sa vina BB cu bine

M.A. 36s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 18 zile
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Gata am pus poze noi pe iulie.august cu Ari si cu achizitiile.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Rontzu sa va fie de bine molifta! Noi iesim seara pe la 19.30-20-20.30 si stam pana pe la 22-22.30. Nu cred eu in chestii din astea.

------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

[/quote]

si atunci baitza cand faceti?noi facem la 8.30-9-9.30 depinde cum doarme...
apropos mai faceti baie in fiecare seara,sau o seara da una nu?io as incerca sa mai sar cate o seara........ce parere aveti?

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Felicitari proaspetelor mamici! Bebei sanatosi, mancaciosi si laptic sa creasca mari si cuminti!

Eu am cam lipsit saptamana asta. Ma chinuie rau caldura si colac peste pupaza vineri noaptea am facut o indigestie cred, ca am dat la rate de nu mai razbeam sa ajung la baie. La mine e ceva neobisnuit, ca sunt o strangatoare de felul meu, nu renunt asa uasor la ce am luat deja De ieri am terminat cu donatiile la wc dar nu pot sa manac. Cum inghit ceva cum ma ia iarasi greata. Asa ca sunt cand cu foamea cand cu greata in gat
In rest sunt ok. Maine ar trebui sa fie termenul meu de nastere dar nu cred ca se urneste pepenasul. Am mai avut cate o contractie mai dureroasa din cand in cand dar nimic serios. Oricum maine dupaamiaza merg la control. M-a chemat dr sa vada cum stau cu lichidul amniotic si cat de imbatranita e placenta. Si eu sunt curioasa pt ca acu 2 saptamani, adica la 38 de sapt mi-a zis ca abia are gradul II de maturare. Of, si eu nu mai am rabdare...

Va pup si va doresc o zi buna tuuror!

PS Struluta, Mada din Irlanda asteptam vestile bune!

PPS Boti nu te ingrijora, iesitul afara sau plimbatul in carucior nu plac tutror bebelusilor. S-ar putea ca Garga sa nu fie incantata de leganatul in carucior in general la fel cum ar putea fi doar o etapa. Adica sa nu-i placa acum si sa-i placa mai tarziu. Difera de la copil la copil. Iar pt faptul ca ceilalti pot comenta chiar nu trebuie sa iti faci griji. Doar cei care nu au copii pot scoate aberatii in legatura cu asta si daca nu cunosc......vorbesc degeaba.

Cami39s+ cu si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

RONTZY vad ca mi-ai luat locul la pis probleme.
daca preotul a zis ca sunt babisme si tu esti credincioasa si ai si imncredere in el...atunci unde-i stresu'?
Cat priveste baitza...eu am inteles ca este un adevarat ritual cu baitza si ca face parte din programul bebelushului. de ce sa nu ii faci in fiecare seara? in afara ca il relaxeaza, profiti si ii faci si masajul de dupa care e mai mult decat necesar. zic si eu din cate am mai citit.ca nu-s experta.

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

quote:
citat din mesajul lui diarux

RONTZY vad ca mi-ai luat locul la pis probleme.
daca preotul a zis ca sunt babisme si tu esti credincioasa si ai si imncredere in el...atunci unde-i stresu'?
Cat priveste baitza...eu am inteles ca este un adevarat ritual cu baitza si ca face parte din programul bebelushului. de ce sa nu ii faci in fiecare seara? in afara ca il relaxeaza, profiti si ii faci si masajul de dupa care e mai mult decat necesar. zic si eu din cate am mai citit.ca nu-s experta.

AMR 4 SAPTAMANI

e adevarat ca e un ritual,dar dupa baie nu mai putem iesi afara....nu e indicat pt ca e mai racoare si nu vrem sa racim cupilu'
o sa vezi dupa ce nasti ca o sa ai mult mai multe intrebari de pus decat inainte...........nu vreau sa te sperii......
Boti,nu te stresa,nici lui David nu-i place in carutz,in schimb ii place in scoica.....nici in patut nu-i place,ii place in pat langa mami sau in sufragerie in canapea....poate il obisnuiesc mai tarziu...racii sunt mai mamoshi...

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Dma-ule, bine ca sunteti bineeeee....Astept sa-ti intri in ritm

Cristinutzaaaaa...cum sunteti puiule?Ce face Mihaitza???

MickyCris, nimic-nimic???????

Boti noi am iesit ieri putin afara...In primele minute a stat cu ochisorii mari - auzea greieri si pasarele- dar dupa aia a adormit.Drept e ca nu m-am riscat sa ies cu ea pe strada, am plimbat-o prin gradina, in caz ca incepe sa planga sa intram repede.

Sun-ule, clone clone da pana unde???Hehehe...Lasa mey, noi sa fim sanatosi ca restul se rezolva

Azi noapte am avut o noapte alba...Vil saracul de pe la 4 n-a mai dormit de loc, a stat cu fie-sa in bratze.Ba i-a fost foame, ba a avut colici, cand s-au terminat cu colicii i-a fost foame din nou.Eu imi pierdusem rabdarea, Vil - ca un erou la Plevna...Nu plange tare saracutza, doar geme si mai si scanceste...
Cu lapticul, cat am ii dau tzitzi (eu nu reusesc sa ma mulg) si din cand in cad ii completez cu formula...

Le felicit taaaaareeeeeeee pe noile mamici, astept povestea nasterii...Sa aveti bb-i cuminti, sanatosi si frumosi!!Si voua multa rabdare si intzelepciune sa va dea Dumnezeu!!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais Iman

Mergi la inceput