Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(120)
Raspunsuri - Pagina 4
boticelina spune:
Mariana
, Nancy si Mena sunt nascute in aceeasi zi si vad ca sunt la fel de lenoase in ale suptului. Cel putin la noi exista cateva perioade in zi cand papa 30 minute, doarme o juma de ora, o ora apoi iar papa si uite-asa o tinem... de-am crezut io ca nu-i ajunge fetei laptele.
Anka sigur alaptarea nu-i contraceptiva 100%. Numai daca stai sa te gandesti ca pentru o menstruatie e nevoie intai de o ovulatie si daca ai ghinion sa prestezi pe aia nici ca mai vezi vreo menstruatie
Metoda calendarului/Billings sigur nu poate fi folosita pentru ca dupa nastere si din cauza de alaptat veginul e foarte uscat si e foaaaaarte posibil sa nu-ti dai seama dupa secretie de perioada fertila, plus ca ciclul e neregulat... Deci tot guma sau pilulele monoestrogenice sunt solutia in perioada alaptarii.
Fug ca plinge pricess...
_
Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata 
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251
_
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
MissJJ spune:
Buna fetele!
Laremi, Struluta, Adina 

felicitari pt bebeii sa creasca mari frumosi si sanatosi si voua refacere rapida.

Aseara nu am mai reusit sa intru ca am bagat mare si am terminat si curatenia la etaj si am facut si baie la fete si prin urmare la 12 noaptea eu gateam paste cu sos.
Dar am teinat cu podelele mai trebuie niste garnituri sa punem la wc jos si la chiueveta unde am taiat laminatul si marginile alea pe hol ca aseara era prea tarziu si nu am mai putut bate cu ciocanul la ora aia.
Aici aveti poze cu rezultatul pana si Ari zi dim cand s-a trezit a iesit pe hol si wow wow paint adik ca e noua podeaua ea zice ca e vopsita si cand a intrat sin baie si a calcat pe covoras nu mai zic ce wow-uri scotea si topaia pe el.
Si azi am fost numai eu la tesco mare sa fac niste cumparaturi din astea mai masive ca am venit cu taxiul si printre pampersi wipes si lapte praf am venit acasa si cu o imprimanta epson.
Era la oferta la jumate de pret in loc de 100 era 50 si e din aia all in one. Asa tot sa merg la cumparaturi si cum erau reduceri mari le-am luat si la fete niste hainutze fac mai acusi poze si cu ele si le pun sa vedeti.
Mami de printese
Ari si
Ami
violeta29 spune:
Buna fetelor! M-am adunat si eu in sfarsit pe-acasa dupa ce toata ziua am fost cu soata la cumparaturi. Aproape ca am terminat, mai avem maine de luat carutul si cateva maruntisuri, apoi imi pregatesc gentuta si poate veni bebe !
SURSULA, nastere usoara(daca nu cumva ai nascut deja)!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
36+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 4 SAPTAMANI

MissJJ spune:
Fetelor am primit mesaj de la Madalina din Irlanda i-au facut al dolea sweep si o tin in spital peste noapte, a zis sa ii tinem pumnii sa aiba efect, ma tine la curent cu vestile.
Deci Mada bagam galerie poate vede Julia majoretele si totusi vrea sa vina.

Mami de printese
Ari si
Ami
violeta29 spune:
LAREMI ,MARIMAR, felicitari sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si mancaciosi!
MARIMAR, abia astept sa ne povestesti daca ai reusit de data asta sa nasti in apa asa cum ti-ai dorit, si ce surpriza ai ascuns in burtica!
MADA, am vazut pozicile, a iesit foarte frumos,esti o adevarata rezerva de energie, ma uimesti de fiecare data!
cea mai fericita
36+ cu
Alexandra Valentina
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 4 SAPTAMANI

violeta29 spune:
PENTRU MADALINA

cea mai fericita
36+ cu
Alexandra Valentina
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 4 SAPTAMANI

MissJJ spune:
Violeta ms.
Mai am stat aseara si m-am gandit mai bine fac smotru la etaj atunci seara si termin si dim ma pot odihni si am mai putina treaba decat sa fi lasat pe azi dim asa ca am bagat rapid curatenie in toate camerele si apoi baie la fete schimbat la toata lumea asternuturile si apoi gagicile la nani si noi dupa un dush jos sa papam si pe la 1 am reusit si noi sa ne punem in pat.
Azi am mai triat ce era de triat pe jos si maine cat e Flo la munca eu am sa fac curatenie aici jos am si niste papuci de triat si pus in ordine si in cutii, da na imi place mult cand e curat si ordine si totul straluceste si nu e praf si mizerie peste tot.
Mami de printese
Ari si
Ami
SunSmile spune:
Hai Madalinaaa!
Madutz a iesit fain tare tare! Bravo! Astept pozele cu achizitiile!
Gasca mea doarme. Ma uit la ei si mi se umple sufletul. Galu seamana atat de tare cu tati ei. Sper sa mosteneasca si bunatatea, inteligenta, altruismul, dedicarea, sinceritatea, tandretea, loialitatea, etc., de la el.
Sunt o mama si o sotie fericita, da!
------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
Dianami spune:
Felicitari din tot sufletul mamicilor care si-au adus puii pe lume
! Sa va bucurati de ei si sa fie sanatosi! ![]()
Sun, am iesit din depresie dar am dat in alta, nu stiu cum am reusit sa racesc rau de tot, ma dor toate, ma tratez cu paracetamol, ceaiuri si suplimente pt. alaptat ca mi-a scazut rau lapticul si ma chinui sa nu-l pierd. Bebe papa f. des, are si puseu de crestere de 6 saptamani...sper sa trecem cu bine si peste asta ca sunt terminata.
Eu va citesc dar nu am avut mult timp ca sa pot sa si raspund.
Poate ne vedem in parc saptamana viitoare
.
Va pup cu drag pe toate! ![]()
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
Dianami spune:
Apropo, daca vreti va dau si id-ul de messenger, sunt mai usor de gasit asa. Trimit PM cui vrea
.
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)