Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(120)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Felicitari maxime si multa sanatate Adina!!! Sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii in familie! De-abia asteptam sa ne scrii despre "surpiza" voastra!!

Sun, tot e bine din moment ce aveai niste obiective trasate, ca eu la primul copil eram total venita de pe alta planeta...Ascultam si ma supuneam la tot ce imi recomandau asistentele de puericultura aici si uitasem ca mai exista si un instinct matern. Tu esti cea mai buna mamica pentru puiutul tau si cu siguranta faci tot ce este mai bine pentru ea.

Boti, multumesc mult pt. raspunsul cu privire la pretul biberoanelor.Da, ma refeream la cele "obisnuite", nu de marca.Si aici Avent costa in jur de 7 euro.
Wow, daca ai scos la muls manual peste 1 dl nu se poate sa nu fie laptic destul! Eu incerc sa mulg cit de putin posibil, dar nu stiu de ce, tot nu-mi prea scade productia si aia mica sigur nu trage cit as avea eu sa-i dau ...
Oricum de-abia maine o sa vedem la cintar care e situatia ca pina acum luase 500 g in primele 2 saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Estrella bine ai revenit! Asteptam poze cu Maya!!!
Am vazut toate pozicile noi de pe picassa! Toti bebeii sunt niste ingerasi nu alta! Am pus si noi poze noi, printre care si de la prima baita unde a iesit un adevarat taraboi! Apa ne place dar nu ne place stersul cu prosopul si imbracatul!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Adina felicitari pentru bebe 3 surpriza! Abia astept sa vad ce e!

Adriana am zis numai ca un strigat de surpriza si bucurie! Io care credeam ca raman fara lapte descopar ca se mai regleaza chestia. Daca ati sti ce fac ... de vreo 3 ori deja am tras de sfarcuri sa vad daca e laptic chiar daca tzitzi sunt fleoscaite si este! Tasneste!

Sun iubit mai tii minte pe la jumatea sarcinii cand io am zis ca n-am niciun printzipiu si nici o idee fixa despre cresterea copiilor? Ca-s hodinita? sau Zen cum ar zice Turturica Stiam io ca nu stiu nimic , ca dovada patzania cu tzitzele sau faptul ca inca trebuie sa-mi inving groaza fata de faptul ca al meu copchil nu doarme in carucior din care cauza stam cam putin si cam rar pe afara, de teama c-o apuca plansul si toata lumea iti arunca niste priviri odioase, un fel de "ce mama denaturata, nu stie sa-si potoleasca progenitura..."

Ai vostri copii dorm afara sau sunt cu okii girofar ca a mea? Si-asa imi ia o gramada de timp sa ma mobilizez sa ies si n-am stat niciodata mai mult de 45 minute-o ora din cauza de plinsete

_

Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251

_

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

Am intrat si eu in fuga sa va spun ca bebe al meu a venit pe 15 iulie, este baietel, a avut 2990 gr si 52 cm, apgar 9.

Felicitari fetelor care au nascut intre timp si pupici la burtici, mamici si pepenasi.

Mergi la inceput

Boti, eu la primul bebe incercam sa o plimb pina cind adormea, (nu ma lasam deloc) asta insemnind si peste 1 ora de multe ori...Chestia e ca vazind pe aici aproape toti copiii dormind linistiti in carut afara si primind mereu intrebari de la asistenta si doctori cu privire la CIT DE MULT DOARME AFARA, ramasesem cu impresia ca MAJORITATEA ar fi "trebuit" sa doarma...Cind colo, nu e chiar asa de simplu, nu toti sunt la fel de linistiti afara

Tocmai citeam un sondaj facut aici despre colici din care reiesea ca doar 32% dintre parintii suedezi afirmau ca bebelusii lor facusera aveau...(si la mine uite ca 4 din 5 copii au fost tare greu de calmat in primele 4 luni.)

Ma duc si eu sa admir la poze de mamici si pepenasi ca nu am mai intrat pe acolo de atita vreme...Defapt picassa continua sa-mi mearga cu incetinitorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare fete cucuiete!
Nici noi nu prea mai reusim sa tinem pasul... De fapt, citesc cam tot, dar nu mai reusesc sa si raspund prea mult

Ma bucur de vestile bune de la Camy si Darius. Sa dea DD sa ajunga acasa cu bine!

CE E AIA PIODERMITA? Cum arata bubulitele?

Acuma sunt in deruta - in spital citea barbatu-miu un afis cu beneficiile alaptarii si acolo scria ca e contraceptiv natural (?!?). Asa zice barbatu-miu, ca eu nu am vazut. De parut, nu cred ca i s-a parut, ca nu are el habar cum e cu contraceptia si cu ovulatia...
Deci - daca nu ai cm, inteleg ca nu ai nici o sansa cu calendarul? Destul de nasol in acest caz, ca nu am de gand sa ma apuc de folosit caciucuri la 35 de ani...

La control cred ca merg peste vreo 10 zile. O sa ma orientez la fata locului cu steriletul...

ANNA - vazut bouncerul. Are si melodii? E dragut foc. De Aricel nu mai zic nimic, stii si tu In poze pare tare relaxata cand doarme, nici nu ai zice ca voi faceti nopti albe

Si Erika mea incepe sa prefere in brate. Nici nu ma gandeam ca o sa se intample altfel, ca mama nu o prea lasa din brate decat pentru ca se temea ca ii fac eu scandal... In primele doua saptamani cat a fost mama la noi, nu s-a prins pitica de diferenta pat versus brate. Dar saptamana trecuta prefera clar bratele!
Adica... bratele astea... Daca bebe nu poate altfel pentru ca asa se simte el bine si protejat, mi se pare ok, ca doar nu o sa il lasi sa urle. Dar daca bebe e ok in patut, sa il tii aiurea in brate mi se pare o greseala. Pai ce, eu pot sa o tin ziua in brate?

Acum incercam sa echilibram lucrurile... Mai cu hutza in cosulet, mai cu muzicuta de la carusel,....

Cu lapticul.... ducem lupte serioase! Da' nu ma las! Fata papa la san, dar cam oboseste. Ma temeam ca pierd lapticul. La inceput, i se umple gurita si se mai si ineaca, o mai opresc eu de la san. Dupa 3 minute insa, poc, a adormit. Asa ca folosim pompita. Si m-am trezit acum 2 zile cu glorioasa cantitate de 30 ml Ce ceaiuri, ce lichide, ca mai sus de 50 nu urcam... Asa ca am trecut pe formula in cea mai mare parte a timpului. Piticutei nu ii place. Se stramba de numa' da' nu are de ales...
Iar aseara am descoperit o metoda de scos mai mult laptic. Pentru ca eu simteam sanii destul de plini, dar pompita nu mai scotea nimic peste aia 50 ml. Asa ca fac la fel cum papa bebe... felul I, felul II,... desert.... Scot cat pot, ma mut la celalalt, fac o pauza, ma intorc la primul, scot cat pot, ma mut la celalalt, mai fac vreo 5 minutele pauza... si tot asa.... Iar aseara, de la gloriosii 50 ml am ajuns la 130, dar cam in 45 de minute!!!! URAAA!!!
Peste noapte o alaptez, dimineata la fel.

Gata, ma duc sa vad ce imi fac copiii ca dorm cam demult... Toti 3

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Laremi, felicitari!!! Sa ai un baietel sanatos, cuminte si papacios! Si tu mult laptic si rabdare maxima!!!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

multumesc tuturor de urari1 dragute foc sunteti toaate!
adina si laremi sa va traiasca puiutii sanataosi, papacioasi si ne-coliciosi!
atb, anna vazut pozici cu strumfii..sa-i mananci nu altceva!
struluta cred ca ai nascut deja..asteptam vesti!
sursula intepaturi in col si io simt de cateva zile incoace..dar nu asa des..ci de cateva ori/zi! si ai grija de tine..eventual mai multa odihna!
de cris nu mai stim nik!? cred ca maine o sun scurt
pupici la toate toate!!!

Oana
36+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Laremi multe multe felicitari pentru fecioras!! Sa stii ca de-abia astept sa ne povestesti despre cum a decurs operatia si ce impresia ti-au lasat spitalul + cadrele medicale.

Ankalaura, aici in carte la mine scrie ca alaptatul exclusiv, de cel putin 6 ori pe zi si o data sau de 2 ori noaptea, are efect "contraceptiv" de 80%. Acum nu stiu, aici de obicei se recomanda sa se foloseasca inca o metoda contraceptiva in timpul alaptarii, in afara de alaptarea in sine.(pastile cu progesteron, prezervativ)

Despre calendar nu ma pricep deloc, fiindca nu imi imaginez cum poti sa "ghicesti" corect perioada ovulatiei fara teste de ovulatie.(teste care oricum o perioada dupa nastere nu prea sunt concludente nici ele).

Am vazut o parte din pozele pepe(nasilor) si pepe(naselor)...Avem niste bebelusi tare frumusei si dragalasi!! Ar trebui sa plec de la calculator sa fac papa, dar nu-mi mai pot lua ochii de la aia mici! (forumul asta vad ca incepe sa-mi manince si cuvinte de la o vreme...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Estrella bine ati revenit! Sa fie sanatoasa Maya Elena!

Laremi felicitari pt bebe boy! Sa fie sanatos si papacios!

Mariana asa e...fiecare din noi, este cea mai buna mama pt puiul ei!

Boti hehehe, e bine sa invatam ca viata nu-i tot timpul zen in actiuni...important e sa fie zen in sentimente! (vorbesc ca cetateanul turmentat). Cu carutul: noi in principiu iubim sa stam in el si sa adormim in primele 5 minute de cand suntem afara. Si daca se poate sa fim plimbate pe drumuri cat mai stricate si denivelate, e perfect:)). DAR, caci intotdeauna exista un dar, saptamana asta, o data cu o explozie la mancare, la cantar, a fost si un fenomen ciudat...adica stam cu ochii precum lanternele si ne tanguim dupa juma de ora, de zici ca se intampla ceva nasol la ea acolo:)). Si daca se uita lumea, sa se uite-asta e! Nu-ti mai face griji, au si ei perioade, au preferinte. Trebuie sa devii nitel "nesimtita" si sa nu mai vezi privirile celor din jur. Si fii curajoasa si perseverenta!

Adri, Anna vazut-placuuuut pozici!

Rontzu sa va fie de bine molifta! Noi iesim seara pe la 19.30-20-20.30 si stam pana pe la 22-22.30. Nu cred eu in chestii din astea.

Anku eu cunosc cazuri concrete in care s-a ramas, cu tot alaptatul exclusiv cu tot! Eu nu ma risc, desi imi displace latexutzul:))

------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput