Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(120)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetele!
Danangie vad ca te plangi ca bb vrea numai in brate - si ariciul meu e la fel. Cand e treaza nu sta singura in patut nici s-o pici cu ceara... si vrea numai in brate, leganata. Eu imi pierd repede rabdarea, sotul e mai priceput ca mine. Noaptea trecuta de exemplu sotul a luat-o in sugragerie si au stat amandoi acolo, ea nu a dormit si tot scancea, si mi-a adus-o pe la 5 dimineata sa-i dau papa. Abia atunci a putut sa doarma si el saracu', si am luat-o eu in primire. Eu am avut mai mult noroc, ca dupa papa am pus-o pe pat langa mine si in cele din urma a adormit pana pe la 10.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

I-am luat si eu Ioanei ieri un bouncer, dar nu prea a avut mare succes, nu au impresionat-o vibratiile. In schimb tot e bun ca pot s-o mut dupa mine prin casa. Azi la micul dejun nu ne-a lasat si pe noi sa ne tihneasca mancarea pana cand nu am adus-o si pe ea in bucatarie in scaunel. Poate cand s-o face mai marisoarao sa-i placa si vibratiile mai mult. O sa pun si niste poze cu bouncerul pe picasa.

Anna de Ioana Maria
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Gata, am pus pozele...
Noi ne pregatim sa scoatem ariciul la primul gratar!!!Sotul tot glumeste si zice sa-i dam si ei un mic, poate ii place

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Saliu gagici.
Am vb cu Camy si a primit banii. Va multumeste la toate din suflet pt ajutor Era mai linistita, Darius e stabil. Insa cand o intra in operatie suna ca sa ne rugam si sa le tinem pumnii ca o sa treaca iar prin clipe critice. I-am zis ce-ati zis de stimulantii pt lactatie pt ca acolo n-are cum sa-si faca ceai. Mina ma gandeam ca poate ai tu pe acasa vreo cana-fierbator, din aia cum erau cand eram copii care se baga in priza si fierbe apa, sau chiar un fierbator din ala de-l pui in cana. Tot e ceva.
Piodermita are si Filipocu meu. Il dam cu Betadine unguent si trec bubitele imediat. Acu urmarim sa vedem daca mai apar.
Pungi pt lapte am gasit intr-un final la Baby Shop 25 buc cu 35 lei. Am luat si recipienti de la Avent, o gramada de bani si aia ca se vand separat de capace.
Alaptatul pe post de contraceptiv - WRONG ANSWER!!! Nu functioneaza asa ca nu va bazati pe asta. Stiu o gramada de cazuri care s-au terzit cu BB2 in felu asta. Si la planning la fel a zis.
Cu dormitu - Filip adoarme la tzatza, evident, dar nu doar asa. Mai doarme si singurel dupa ce scanceste prin patut, mai vb cu el, mai un mangaiat cu degetu pe frunte, asta ii relaxeaza tare sa stiti. De leganat nu l-am leganat deloc ca nu vreau sa ma trezesc ca numa asa adoarme.
Biberoane avem si de la Avent si de la Chicco si inca o mark da nu le suporta pe niciunele. Nici aparatoarele de san nu le agreeaza. E clar, nu suporta plasticu. N-are insa de ales ca la san rar pot sa-i dau fara aparatoare, si pana se obisnuieste cu gustu geme de zici ca i-am pus rahat pe ea. Io ma bucur tare ca nu s-a obisnuit cu bibe. Si suzeta ii mai dam din cand in cand daca e agitat da o scuipa repede.

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fetele din Tg. Mures, Mina sau Dia haideti s-o ajutam pe Cami cu fierbatorul. Uite, m-am uitat pe site la Domo si o cana din aia de fiert apa e 26 de lei. O platesc eu, doar sa mearga sotul uneia din voi sa o ia si sa i-o duca si va trimit eu banutii. Pleeeease

Bai, eu nu-mi mai inteleg tzatzele [. Doar ce-am terminat de muls sanul drept, ca facuse un nodul, si-am scos 110 ml doar din el!!! Si muls cu mina ca pompa i-am imprumutat-o prietenei mele care a nascut saptamana trecuta, sa nu faca noduli acum cand vine laptele! Io cred ca Garga e pur si simplu puturoasa si nu manaca decat putin si io traiesc cu impresia ca n-am lapte Si asta in conditiile in care ieri n-am mincat mai nimic si seara mi-a fost rau, am stat cu buda in brate de la 8 la 11 (my mistake, mincat hulpav). of, cine sa ne mai inteleaga, pe mine si tzitzele mele

_

Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251

_

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Pup fetele si felicit noile mamici, sa va traiasca puiutii!!!
Vin si io cu o intrebare..... intepaturile in col.....multe si marunte.....sunt un semn de ceva anume...sau fac parte doar din bucuriile sarcinii? Ca eu azi dimineata ma curbam de durere...si a tot durat cam 4-5 ore....Ma intepa din 2 in 2 minute... Nu contractii....numai intepaturi in col.. NU pierd lichid....Acum au incetat....
Multam mult de raspunsuri.
Va pup cu drag

Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...

36+ cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Sursula bine ati venit acasa! Abia te asteptam cu pozici si povestiri!

Adinaaaaa felicitari! Sa traiasca bebe (abia astept sa vad ce este), sa fie sanatos si papacios!!!

Fetele din Tg Mures, asa cum zice si sufletista de Boti, va rugam sa-i cumparati ceva pt incalzit/fiert apa Cameliei. Va trimit si eu bani, nu conteaza cat costa.

Carmenela din ce stiu eu (din citite, caci de experimentat ioc), intepaturile in col sunt tot un soi de pregatire pt marele eveniment. Dar poate te ajuta fetele care stiu mai bine decat mine.

Bujolinu se face mare Filipocu meu iubit! Pe la toamna tragem o fuga in Brasov, sa va cunoastem! Baiat destept ca nu-i place cauciucul:))

Mey eu ma tot gandesc cat de multe "niciodata eu n-am sa fac asta" am spus in timpul sarcinii si cat de tare mi s-au dat planurile peste cap. (Narcisu, si aici semanam...stii tu): ca io nasc natural - nema, ca io alaptez exclusiv - nema de o sapt, ca nu ma mulg ca sa nu-i dau ever biberon - nema, ca, ca, ca, ca....Aproape nimic nu mi-a iesit! Am fost plina de trufie...macar lectia de viata luata de pe 16 iunie incoace, o sa-mi serveasca mereu...sa fiu mai buna, mai intelegatoare, mai modesta...

Ma scuzati de aberatii! Ma retrag, n-aveti nici o vina voi sa-mi cititi mie ineptiile!

------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

toate mamicutele,gravidutele si bbii!
noi am fost azi la bisrica pt molifta de 40 de zile.......Davidul meu a dormit de atunci(12.30 pana la 15.45)s-a trezit,a papat si doarme iar.......Doamne ajuta,ca el nu dormea mai mult de 1,5 ore legat........poate i-a facut bine intrarea in biserica.......
Fetelor,voi stati seara dupa asfintit afara cu bbii nebotezati,ca cica nu e bine........nici io nu l-am scos seara,dar am intrebat preotul si a zis ca astea sunt babisme..........
voi ce ziceti?

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Narcisule si mie mi-a fost dor de tine sa stii!!! Nici n-am apucat sa te felicit ca lumea!!! Sa aveti multa sanatate amandoua si DD sa va binecuvanteze cu fericire si iubire!!! N-am apucat inca sa citesc povestea nasterii tale dar o voi face cat de curand!
Boticelina, cum adica numai 110 ml dintr-un san??? Numai??? D-apoi noi astea care ne chinuim sa scoatem 80 ml din amandoi??? Fericito!
Sursula bine ai revenit!
Adina, felicitari!!!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Hello la toate fetele!!
Abia acum am reusit sa intru si eu pe net pentru prima oara de cand am ajuns acasa. Am observat in listuta de pe prima pagina ca v-a spus Ankalaura ca am nascut. O puup!!

Miercuri ne-am externat si noi!!!Azi deja implinim o saptamana!! Totul a decurs foarte bine!! Intr-una din zilele saptamnii care vine am sa intru sa va povestesc cu mai multe detalii, acum vroiam doar sa va spun ca nu v-am uitat!!! Fetitza mea e o mancacioasa, la biberon ca, din pacate, mamica ei nu are lapte deloc la san cu toate pompele si ceaiurile din lume, e o cumintzica!!Acum incepem cu colicii!! Promit sa pun si poze!!

Le felicit pe toate fetele care au nascut!! Sa le traiasca bebelusii, sa ma ierte ca nu ii pot nominaliza dar nu am apucat sa citesc deloc din urma... nici nu stiu de la ce pagina nu am mai citit!!!Aveti grija de voi si de bebeii vostri si ne auzim pe saptamana viitoare!!

Ma voi ruga si eu pt Camy si pt bebelusul ei desi nu prea mai sunt la curent cu ce s-a intamplat!!! Dar sunt sigura ca Dumnezeu va fi alturi de ei si nu ii va parasi!!!

Va pupam!!!!
Estrella si Maya Eelena

38+

Mergi la inceput