Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(120)
Raspunsuri - Pagina 16
andrey2008 spune:
In sfarsit am reusit si eu sa pun poze,nu sant foarte recente dar ma chinui de vreo doua zile sa le pun.O sa incerc mai tarziu sau maine sa pun si poze mai recente.
Felicitari rpoaspetelor mamici,multa sanatate pepenasilor si voua refacere rapida.
Multa bafta celor care urmeaza sa nasca,MINA,DANA si de la mine o
poate vine bebe.
Va pup pe toate.
Ioana
35+
Caprioara spune:
Am revenit. Evident cu Ilinca la tzatza, si cu o mana pe taste. Matei inca nu s-a trezit si va trebui sa-i dau si lui sa manance (adica sa ma lupt cu el sa manance), iar masina de spalat ma asteapta sa scot rufele.
Ziceam ca am o stare proasta... Ieri am fost la doctor la Polizu cu Ilinca, si ne-a zis ca avem o ciupercutza pe limba si sa o sterg cu glicerina, si e asa de nasol sa fac asta si ea plangeeeee
. Pediatrul nostru in schimb ne zisese ca nu e necesar sa-i dam cu nimic, ca e doar limba incarcata de la lapte; ce ma enerveaza cand fiecare zice altceva!!! Apoi ieri la Polizu ne-a zis ca daca da afara dupa masa cate un pic de lapte, inseamna ca nu-i in regula si ca are reflux gastric si sa o tin ridicata un pic cam o ora dupa masa, si pe partea dreapta. Pediatrul nostru ne spusese sa o tinem pe stanga ca sa dea mai usor aerul afara... Asa ca pe ce parte sa o pun frate??? Si disperarea cea mai mare o am ca cel putin o data pe zi varsa, da varsa ca lumea, de ne umple si pe mine si pe ea si imprejurimile de respect... In plus cred ca facem si acneea sugarului; de aseara vad ca au inceput sa-i apara niste bubitze pe fata, asa ca trebe sa ma uit cu ce i-am dat lui Matei cand a avut asta si sa-i dau si ei. Sau or fi de la caldura?
Si asta e partea cu Ilinca, apoi e partea cu Matei: in continuare razvratit si suparat pe viata, face totul invers de cum il rogi
si apoi daca il certi spune ca de el nu mai are nimeni nevoie, ca vrea sa plece de acasa, etc...
Si mai e o parte: eagle-lul meu. Care mi-a zis ca sa-l duc pe Matei la un doctor "de nervi". I-am zis ca el are nevoie acum de mai multa atentie, nu de doctor, vrea si el sa fie bagat in seama; asa ca sa incerce si ea sa se mai joace cu el, sa-i citeasca o poveste, sa-l scoata in parc, ca eu nu pot sa le fac pe toate (nu am chemat-o sa-mi faca curat sau mancare, sa ma ajute cu cea mica, si doar sta deasupra mea; pana acum de 3 ori am rugat-o sa stea cu cea mica, cat dormea, sa mergem si noi la cumparaturi). Mi-a zis ca face destule si ca ea atata poate; ca ea nu stie jocuri si sa se joace si ca are si ea treburile ei. Si mi-am adus aminte ca are dreptate, ca doar cu noi nu s-a jucat ever, nu a facut lectii, nu ne-a spus povesti; asa ca de unde sa stie????? de asta s-au ocupat bunicii, timp in care ea era "ocupata", ca si acum... Deci ce sa astept de la ea? Ei i se pare ca face si asa prea multe, ca doar l-a dus pe Matei la inot si l-a luat la tara in weekend.
Ma scuzati de tanguiala, dar ma mai descarc si eu un pic...
Vreau sa ajung si eu la biserica azi, insa nu stiu daca imi poate citi acum si ce, ca ieri am facut 3 saptamani. Ii citeste si lui bb? Si inca o intrebare, care da ca nuca in perete: cat trebe sa dau la preot pentru asta?
Vorbeati de plans in carutz. Am incercat si noi sambata, dar am sfarsit prin a plimba carutul separat si pe ea in brate
. Azi ma gandeam sa mai incerc, dar ma ingrozeste gandul ca iar va
pana se face rosie si nu mai respira si ne latra toti cainii de pe strada...
Boti, eu ma vait dar imi dau seama cat de greu iti este tie. Te
dulce-dulce.
Felicitari proaspetelor mamici si sa va traiasca pepenashii!
La multi ani pentru ieri pepenashilor nascuti pe 4 iulie si scuze de intarziere!
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ajung si eu la calculator dupa 3 ore de la trezire ca deh schimbat fete hranit spalat/sterlizat biberoane spalat vase strans rufe pus la loc facut paturi si lista poate continua.
Truli felicitari!
Tecky f bine faci e super asa.
Narcisa
. F fain ce ti-a zis medicul.
Dana eu in locul tau as baga transee paote se intetesc contractiile eu asa am facut atunci ca daca ma asezam sau ceva se mai calmau da eu incapatzanatat nu le-am dat pace am facut sant in curte da a meritat.
Svoatem si agitatele la interval:
[amjoreta]

Mina ce faci mama? baga si tu niste plimbari fa niste ture de cartier poate poate.

Caprioara uff iubita toate avem stari din astea, imi imaginez ca iti e greu da lasa ca va trece. Pupici de incurajare de la noi.

Matei cum mai e cu privire la surioara? Tot asa suparici?
Anna da intradevar ar fi pacat sa te apuci din nou, dar eu te inteleg cu vointa ca si eu unoeri sutn cam slaba la capitolul asta mai ales legat de diete si etc vreau sa fu slaba da rapid cedez la ceva dulce sau ceva suc asa ca solutia la mine sa pap mancare cat mai echilibrat si sa bag sport la greu. Cu fumatul nu stiu ce sfat sa iti dau ac eu nu fumez, dar in ro nu sunt programe din astea sa te lasi de fumat? Ca aici sunt si iti ofera diverse moduri in fct de ce ti se potriveste tie.
Noi suntem bine aseara am fost tare busy ba papa ba cu fetele ba una ba alta nu am mai apucat sa intru pe DC si tot ieri am primit niste vesti bune maine vin canapelele.

Mai merg sa vad ce ati mai scris ca atata m-a dus neuronul.
Mami de printese
Ari si
Ami
MissJJ spune:
Caprioara iubita nu te stresa, iti zic si de ce:
Legat de ciupercutza de pe limba e candida la copii, dar cum verifici daca e ciuperca sau numai e incarcata limba de la lapte ii dai niste apa fiarta si racita daca se curata e de la lapte daca nu freaca in guritza cu bicarbonat dm si seara timp de vreo doua trei zile si sa vezi ce repede trece. Asta e chestie probata de mine la Arianna si faza cu apa mi-a zis-o moasa.
Orice bebe da afara lapte dupa fiecare masa, daca e putintel nu e reflux gastric, refluxul grastric e atunci cand vomita cu jet dupa fiecare masa ceea ce nu cred ca e cazul, cand vomita asa in jet poate a papat mai lacom oleaca si de aia.
Bubitzele de pe fatza in genere sunt de la caldura si a mea face si daca e mai racoare dispar, eu o sterg cu ceai de musetel racit pus pe niste vata sau din ala de demachiat disc din ala. Daca nu trec si nu trec sau se inrosesc mai tare atunci poate sa trebuiasca mers la medic, da si Ari a avut sin dupa vreo doua luni i-au trecut de la sine am dat numai cu musetel.
Mami de printese
Ari si
Ami
MissJJ spune:
Caprioara multumim de urari.
Legat de eagle da cam asa e nici mama nu prea le are cu din astea si zice ca vai cate face si etc si eu is mereu nemultumita.
Legat de Matei da e greu aici chiar nu stiu ce sp;utie sa fie decat multa atentie si rabdare sa treaca faza asta.
Multi pupici de la noi si sa stii ca o sa treaca toate stiu ca e greu si ai senzatia ca nu se mai termina da trece. Si niste imbratisari virtuale.

Mami de printese
Ari si
Ami
Caprioara spune:
Mada, 

. Esti mereu pe faza! Si stiu ce greu iti e si tie si vad cate faci, ma si mir de unde ai atata energie. Eu nu am atata cata ai tu... Tu chiar esti de admirat!
Ilinca e muuult mai plangacioasa decat era Matei si o tot doare burtica, desi eu am grija ce mananc, beau ceai de chimen si de ieri iau eu cate 30 picaturi de Bonisan de 2 ori pe zi (asa mi-a zis la Polizu doctorita ieri). De aceea ma solicita mai mult, iar Matei nu ma ajuta deloc cu purtarea asta. Si nici restul familiei pe el, ca sa iasa din starea lui; chiar nimeni nu are rabdare cu el, nici tata-sau... Iar eu nu am timp
.
Stiu ca vor trece toate, dar as vrea sa pot face mai multe si mai bine, plus ca astept si de la cei din jur (sotz, mama, etc) mai multe decat sunt dispusi sa dea, si de aici necazul... Sper sa nu ma depresez, acu ca s-a intors si sotul la serviciu.
Fetele care va pregatiti sa nasteti azi-maine, pun si eu agitatele la treaba: 

pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
dana81 spune:
Mada tu ai vointa, eu lenesa..m-am pus in pat, am atipit si acum m-am trezit fara contractii
, ma consolez cu gandul ca totusi ceva, ceva se modifica acolo si sigur nu mai dureaza mult...vreau sa ma duc si la cabinet la Dr azi, chiar daca am programare maine, poate ma cheama maine dimineatza la maternitate si ma ajuta putin...
CAPRI imi pare rau ca ai atatea pe cap, dar trec ele incet
, Matei e normal sa se razvrateasca, nu iti dai seama ca timp de 6 ani teritoriul ala a fost numai al lui si atentia voastra la fel, acum e greu si are nevoie de tine...Dar tu esti tare si te va ajuta DD, ai sa vezi!!!
ANABABY eu nu am fost niciodata o fumatoare innraita dar ii spuneam sotului intr-o zi ca mi-e dor sa stau cu fetele la o barfa sa fumez o tigara si sa beau o cafea...dupa ce voi alapta o voi face sigur, asta s eu pacatoasa...
MINA dupa cum vezi te astept...baga plimbari, eu aseara am bagat 4 km, atat cat tine faleza noastra de la DUNARE, dus si intors, mers rapid...si azi fac la fel daca apuc!!!
ONUTZULE am plans ieri de m-am umflat cu tot cu shopinguiala mea....na, piticul bate neuronul, ce sa-i faci...
40 si 
CLARA ANDREEA
The big day...
Tecky spune:
Mada ce veste buna ca vin canapelele ca stiu ca le asteptai.
Caprioara si eu am 2 medici pediatrii si unul imi zice sa-i dau o picatura de vigantol pt fontanela,altul sa-i dau 2.Fiecare om are parerea lui si eu fac ce cred ca e mai bine pt copilul meu si incerc sa gasesc o solutie de mijloc.Raluca a avut la 2 saptamani bubite asa cum le-ai descris tu ca niste cosuri pline cu puroi pe obraji si in barbita si in 2 zile i-au disparut.Le-am dat cu betadina pusa pe un bat de urechi si dimineata si seara cu unguent Pimafucort.Eu am fost la un dermatolog pt copii ca nu-mi placeau deloc felul in care arata.Daca vrei sa urmezi tratamentul care a mers la fetita mea iti pot trimite o poza facuta cand avea bubitele sa vezi daca arata la fel.Iti doresc multa putere si rabdare cu Matei si Ilinca.
Fetita mea doarme ca un ingeras si eu profit sa mai calc cateva haine.Va pup si revin.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
MissJJ spune:
Caprioara ms.
Mai ai sa reusetsi tu sa faci de toate la mine e usor intr-un fel cu Ari ca nu e asa mare sa inteleaga f bine cum e Matei na cu el e mai greu ca trebuie explicat si dusa munca de convingere si e nasol ca nici tati nu are rabdare cu el si pe mine ma mai enerveaza Flo ca si el isi pierde unoeri rabdarea cand plang amandoua sau una tipa si cealalta vrea si ea in brate si tot asa, da eu ii tot atrag atnetia na ce sa facem ei nu sunt ca noi.
Eu sper sa treaca perioada asta grea la voi mai rapid si sa nu cazi in depresie, incearca si tu cum face Tecky macar in weekend sa iti dea sotul doua trei ore de relax sa te descarci sa iti golesti mintea de pb si bebe si bucatarie si papa si alte asemenea.
E greu sa te deconectezi dar macar oleaca sa incerci ori sa iesi la aer singurica macar o tura de cartier sau sa asuclti niste muzica care it place tie ca nu pateste tata nimic vreo doua trei ore.
Zii si lui ca daca tu dai in depresie atunci chiar e rau.
Tecky da abia astept sa vina incet incet sa terminam si noi sa arate mai omenesc in casa oricum pt sufragerie mai sunt multe ce trebuie luate da banii nu sunt la fel de multi asa ca mai asteptam incet incet sa le luam.
Dana na eu ti pumnii sa vina bebe ca stiu ce nasol e asteptarea asta.
Ma cheama datoria tre sa fug.
Mami de printese
Ari si
Ami