Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

stoisor eu folosesc 7 cereale de la Milupa,fara lapte...acum nu stiu nici eu cum e bine...
Si in iaurt cred ca merg adaugate fructe crude din cele permise....fug la Bibi ca bazaie...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

IMI CER SCUZE DAR SUNT PRAF AZI,SARA NU A DORMIT DELOC AZINOAPTE

LA MULTI ANI RAMONELU

LA INCA 15 ORI 15 ANI FERICITI GINA DE CASATORIE ALATURI DE SOTUL DRAG

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

quote:
citat din mesajul lui LaLa_20

stoisor eu folosesc 7 cereale de la Milupa,fara lapte...acum nu stiu nici eu cum e bine...
Si in iaurt cred ca merg adaugate fructe crude din cele permise....fug la Bibi ca bazaie...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

LALA multumesc frumos,nu stiu ce a avut azinoapte dar ma capiat.......fetele mai astept pareri va rog frumos

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Stoisor, cerealele cu lapte se dau ca atare, dc le bagi in iaurt/fructe tb fara lapte. si in iaurt poti baga fructe de la borcanas, mie imi e teama sa bag fructe crude sa nu il deranjez la burtica. eu folosesc 5 cereale de la nestle, sunt f bune, zici ca e biscuite si ii plac tare mult.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

La Multe Lunitze!!!

Sofia si David.

Sa fiti cuminti, mancaciosi si sa va bucurati parintii.

Stoisor, in iaurt poti baga fructe proaspete mixate, incearca banana, ca oricum strange la burtica.
Cerealele care contin lapte se dau asa, iar cele care se baga in fructe sau iaurt sunt simple, incearca burtica sanatoasa de la Nestle. Eu ii mai pun si biscuiti fara gluten maruntit.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

stoisor, imi pare rau ca fata te-a tinut teraza asta-noapte...sper sa reusesti sa te odihnesti in zilele/notpile urmatoare.
despre cereale pot sa-ti spun ca se pot face si cu apa, si cu lapte. pupici!

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Ah, nu am uitat dar am omis.

LA MULTI ANI! fericiti RAMONA. Sa ai parte numai de bucurii si tot ce-ti propui sa devina realitate. Si sa te simti bine, ca trebuie sarbatorit evenimentul, pai nu?,......

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

pe mine ma deprima si dispera forumul asta. dupa ce scriu ditamai mesajul, raspunzand mai mult de 10 persoane, mi se duce mesajul pt. ca el e handicapat si se pare ca nu poate procesa cat de repede scriu eu...SHIT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Of-of-of, diversificare, subiect fierbinte :-)

Stoisor, eu am cereale de orez simple-simple, de la Milupa sau Bebelac. I le-am adaugat pana acum in lapte sau in piureul de fructe si nu a fost nici o problema. Ba da, a fost una de adaptare a intestinelor :-) in primele zile a avut ceva colicuti, desi i-am dat doar 2 masuri pe zi.

Fetele, azi am avut prima zi la serviciu, care a fost agitata, scurta si frumoasa. Am vorbit mult despre Sofia, nu ca ma bagam eu in seama dar ma intreba lumea, am dat praji si suc. Seful meu (are si el trei fete, din doua casatorii, si doua din fete se cheama si ele Sofia!) nu numai ca mi-a dat un cadou (un doudou haios) pt asta mica, dar mi-a si spus ca daca e nevoie sa plec in timpul programului, sau daca mi-e prea dor de ea sa fug acasa :-) Chiar nu ma asteptam la asa ceva din partea lui, m-a surprins placut. Bine, portughezii sunt familisti dar asta a fost peste asteptari.

Iar Sofia? M-a tratat cu spatele ... am lasat-o dormind, am gasit-o dormind. In parc si la masa cica s-a purtat exemplar, a papat tot, si fructele la 11 si legumele la 2 jumate, si a mai cerut si lapte dupa. Cred ca e intr-o perioada de crestere. Si abia astept sa se trezeasca ca sa o pot mirosi si imbratisa :-)

Camelia, pediatra mea ne-a recomandat sa avem a treia masa diversificata pe zi de la 7 luni. Dar vezi si tu cum se comporta Matei. Cu revenirea la serviciu, uite ca mie nu mi s-a mai parut asa greu vazand si facand, iar pe bona am sunat-o o singura data in 6 ore.

Aaaaa... Lala si Ven, voi ne-ati povestit despre laptele UHT: eu stiam ca si laptele la cutie, dar ne-UHT, este pasteurizat. Nu-i asa? Adica eu de ex sunt fan Zuzu, care e diferenta intre Zuzu la cutie si Dorna la cutie de ex?

Nu in ultimul rand, RAMONA, La Multi Ani fericiti alaturi da familia frumoasa! Numai fericire sanatate si impliniri iti doresc!

Fetele care va plangeti de faptul ca vi se sterg mesajele, mie nu mi s-a intamplat. Dar eu acasa nu folosesc Internet Explorer, ma enerveaza, ci Mozilla care e super. Poate browserul e problema

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
citat din mesajul lui grati.ela

eu am mari discutii cu sotul...nu vrea sa-i dau deloc carne lui Dudu...cel mult peste. Puiul este exclus, vita la fel, oaie n-are voie oricum copilul pana in 3 ani...ramane curcanul si evident pestele. Noi amanam branzica, oul si carnitza...Tudor insa e disperat dupa tzitzi...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

grati doc mi-a spus ca e problematic cu pestele la bb .. ca trebuie sa-l gasesti fff proaspat si mi-a recomandat sa aman peste un an introducerea lui. ptr moment mergem pe pui. de ce e exclus puiul la voi?? si branzica??

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput