Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 7
Caprioara spune:
Ruxandra,
fata inca o data pentru cat s-a straduit la poezica mea.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
ankalaura spune:
Mi-e un somn de nu mai poooooottt!
Eliza nu e alergica la nimic - asta e vestea buna.
Eliza ar putea avea polipi sau astm tusiform - asta e vestea proasta.
Va trebui sa mergem la un ORL.
Bebe mancanca de rupe si eu nu mai am laptic de ajuns
Consuma cam 120 ml la 2 ore.... de unde sa ii dau eu atata
Asa ca am trecut si pe formula de urgenta si ma apuc de ceai de stimulare plus lichide la greu.... daca o functiona...
MESAJ DE LA ESTRELLA:
... te rog sa le tii pe fete la curent, ca e cam greu cu intratul pe net! poatereusesc sa intru zilele astea! noi suntem bine, ne-am externat ieri. Cam fitzoase, cu chef noaptea de leganat, etc... Dar, pana ne dezmeticim si noi ![]()
In rest, am o stare nasoala
Anca mami de Eliza si Erika
diarux spune:
CAPRI 
Ruxandra
35+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 5 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Caprioara spune:
Anka, mai, sper sa nu aiba Eliza nici polipi nici astm. Sa ne ti la curent cu ce spune orl-istul si bafta sa fie bine! Baga lichide, si odihna, ca si asta e importanta. Incearca sa dormi mai mult, numa sa poti, cu cate ai de facut...
fata sa-i treaca starea nasoala.
Io scriu cu o mana, ca pe ailalta is cu Ilinca atarnata
.
Caprioara, mami de
SunSmile spune:
Ankule fruntea sus, iubita! Sper sa nu aveti de nici unele cu Elizuca. Iar cu tzatzele...la fel si la mine. Mi s-a rupt sufletul cu formula da' asta e. Suplimentam, ca grashii trebe alimentati!
Capri pai TU vorbeai de burta mea, maaaa? Nu-ti este jena asa putiiin de tot?
Ntzzzz, unde ziceai ca a stat Ilinca 9 luni???
Punca felicitari pt Laura Ioana!
E o bebelina cu dimensiuni foarte bune vad, in ciuda previziunilor sumbre!
Ma'c sa facem baitza...azi am stat mai putin afara, ca deh, musafirii + iesit tarziu...
Adina tin pumnii sa vina bebelina! (ca eu asa zic ca e fetita) Ai dreptate cu sexul, apoi am realizat si eu. Cateodata sunt tampitica!:)
------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
bujo spune:
Dana seringa e bine sa fie cat mai mare ca sa intre sfarcu bine in ea dar fara areola. Nu sa incapa amandoua.
Vio io zic sa nu faci ca mine. Nici io nu mulgeam dupa alaptat si sanii se umpleau ochi pana la urmatoru alaptat si uite ca am facut 2 zile o febra de toata frumusetea si am si dureri. Acu cine sta cu ochii ca pe butelie sa nu apara roseata sau febra iar? Dr mi-a zis sa ma mulg ca se umplu sanii fara grija. Asa e. Oricum acuma e febra laptelui si vine in valuri, cand s-o mai stabiliza crek poti si sa nu mai mulgi. Io pana se drege treaba nu mai stau ci ei plini.
Nu mai stiu cine zicea de ochisori, si Filipocu meu a avut probleme de la anstere cu ochisorii lipiti, chiar puroi. Am curatat de cateva ori pe zi cu ser si apoi picaturi Garasone de 3-4 ori pe zi la indicatia dr. Acu e mult mai bine, din cand in cand mai curg da e pe trecute.
Ileanna cu mare placere ti-as da laptic daca ai fi mai aproape. Am deja stoc la frigider.
Fetele voi cum stati cu pofta de mancare? Io n-am deloc, ma chinui sa pap, intr-o zi am si uitat sa pap, numa odata am mancat, io care in sarcina fara 5 mese pe zi eram moarta. In schimb simt ca mor de sete. Tot timpu tre sa beau cate-o gura de lichid.
Claudinna pe mine la ceza m-a imbracat intr-o camasa de la ei pe care mi-au ridicat-o pt rahi si asa m-au intins, dupa m-au acoperit cu un cearsaf. Cat esti la reanimare nu te lasa sa te imbraci cu altceva, nici macar chiloti pt ca verifica lohiile ca sa nu faci hemoragie. Da crede-ma ca dupa anestezie si alte medicamente oricum nu esti in stare sa te imbraci cu altceva, io cat am stat in spital am avut doar camasile de la ei. Abia ridicam picioru sa-mi pun chilotii, ce sa ma mai chinui cu pantaloni.
Cu rahi nu pot decat sa-ti spun din experienta. Pe mine m-a durut, dar la mine a fost problema cu coloana pt ca am vertebrele tasate. Desi am avut anestezie locala m-a durut cand mi-a facut rahi si desi am incercat sa nu ma misc am tresarit de cateva ori involuntar de a trebuit sa ma tina asistenta. Camy de exemplu si alte fete n-au simtit decat ceva rece pe coloana. Asa e de cele mai multe ori daca n-ai probleme cu spatele.
Nu va mai faceti probleme fetele ca sunteti goale la nascut. E ultimul lucru la care o sa va ganditi o sa vedeti.
Mai io iar am o stare naspa. Ma doare sufletu cand vad puiu ca se strange de la colici si ma simt groaznic de neputincioasa. Ma simt si slabita, ieri cu febra mi-era un frig si tremuram de zici ca era geru Bobotezii. Si oboseala simt desi a inceput sa doarma destul de bine Filip, si alaptatu imi da batai de cap ca nu e constanta productia si urmaresc cu frik sa nu fac vreo mastita. Am vreo 2 locuri unde ami am niste noduri dureroase si nu reusesc sa le scot cu masaj nicicum. Of sper sa nu ma tina mult starea asta.
Boti io zic ca ar trebui transferati banii daca nu ai facut-o deja.
Doamne ajuta-i in continuare pe Camy si pe Darius sa se faca bine
bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu
Didi81 spune:
ileanna, cezariana mea e verticala pt ca a fost facuta de urgenta, fiecare minut in plus ii punea viata in pericol fetitei mele. Aveam placenta dezlipita si o ditamai hemoragia. Si prin cezariana verticala se scoate mai repede copilul. Cat despre mancat noaptea la 4-5 ore, asta o face acum, recent, de max 1 saptamana, pana acum manca la aprox 3 ore si noaptea; Aida implineste duminica 1 luna ![]()
Sun, cam asa si Crysty si-a pus telefonul la in masina de spalat, intr-un buzunar de pantaloni, dar lui nu i-a mai functionat 
Didi
de Aida Maria
Caprioara spune:
Fetele,
In sfarsit am scris si eu povestea nasterii Ilincutzei. O gasiti la semnatura. Sper sa va placa.
pup you all,
Caprioara, mami de
Povestea nasterii Ilincutzei
anaxena spune:
Bujo frisoane si febra suna a mastita..te rog eu sa iei augmentin(dc vrei)bb nu patzeshte nimik,dar evitzi mastita!!!si ia-tzi pompa seringa de la Chicco ,eu cu aia am scapat...nu e de joaca!!eu sunt patzita
si dc tot vb de contraceptzie candva iata ca azi am fost la Bucuresti la controlul de 6 saptamani si sunt bine sanatoasa si noua posesoare a unui sterilet..deci gata s-a inchis cap contraceptzie pt mine si se pare dar nu se shtie sigur ca mi-a venit ciclul...sa vedem cum se prezinta..altfel spus am revenit la FEMEIE,gata nu mai sunt lehuza si pot sa fac orice: piscina,mare...fufu(asta faceam de 3 sapt) cica sunt normala si functionez in parametrii..asha a zis dr
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Caprioara spune:
Anaxena, felicitari!!! Asa da!
Si eu tot pentru sterilet voi opta.
Ma retrag, ca s-a trezit pisica si trebe sa-i fac repede dus si sa-i dau sa pape.
Va urez noapte buna!
Caprioara, mami de
Povestea nasterii Ilincutzei