Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Super tare Biri! Adica nah, pe mine ma amuza ce povestesti tu de Anna!:) Rabdare multa si succes cu acomodatul la viata cu 2 bebei!

Adina banuiesc ca stiu ei ce stiu...totusi, sunt super medici in Viena. Cand stai cu membranele fisurate, exista intr-adevar mare risc de infectie...deja sunt 3 la odisee care am patit-o. Da' la tine o sa fie bine. Mananca chilli, fa sex:) si tot asa pana maine:)

Turtu distractie placuta in Franta! Bine ca macar maine e 1 august, la o adica, daca nasti, macar esti in luna potrivita.:) Iar cu priceputii care comenteaza - ignore si gata!

Ce tuta sunt cateodata...am scapat telefonul in chiuveta si in chiuveta era un castron plin cu apa si roshii Acum vad ca merge da' a stat ceva timp acolo, pana m-am prins eu ca el inoata nestingherit printre roshioare:)) Sper sa nu ma fi sunat Ana...

Ma'c sa pun masa (am avut musafiri) si apoi o taiem afara, ca e deja tarziu bine...

------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

MONA sanatate multa familiei.
MADA nu stiu de unde atata curaj,dar felicitari.Eu daca as avea doi copii nici macar prin gand nu mi-ar trece sa mai merg si la scoala.
TURTURICA sper din suflet sa ai dreptate,eu sunt ultima in lista dar sincer mi-as dori sa nasc cat mai repede.
Am dormit azi aproape toata ziua,nu stiu de unde atata somn?Am inceput sa beau de azi ceai de frunze de zmeur,dar nu stiu cat sa beau pe zi,pe cutie scrie 2 cani pe zi,fetelor care ati baut e ok 2cani pe zi?

Ioana35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns punca1976 spune:

S-A MAI NASCUT UN PEPENAS, LAURA IOANA, PE 25 IULIE2008, 3,030GRAME, 49CM, NATURAL..
A FOST F GREU, DAR E BINE CIND SE TERMINA CU BINE..
PUP FETELE SI INTRU CU DETALII PRINTRE PICATURI..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Sun, cu membranele fisurate mi-e cam teama de sex....din cauza de posibile infectii
Astept, ca n-am incotro...clar o sa fie pepenash/a de august !!

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Punca, felicitari!

Marimar, deci cupilul a vrut sa astepte august, ai?

Biri,
ce haioasa e Anna!

Turtu,
da-le mama ignor si nu te mai negaji! Distractie placuta in Franta!

Sunule,ai scapat telefonul in apa intre rosii, mama ? Si zici ca mai merge?!? Ai noroc, zau .

Astazi mi-a dormit muult fata. Ieri insa m-a chinuit rau. Acu sa vedem daca mai doarme la noapte .

Vedeti ca am pus si io poze de 17 zile cu Ilinca si cateva cu mine, sa vedeti si burta mea . Sunt pe contul de pepenasi.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

salutare fetelor

am fost si eu la o crasma, dupa cum ii spuneam lu' sor'mia CARMENELA, cu nasha, asa ca tati a avut timp sa rasufle usurat!

ALINA25cu intarziere.

OANA eu nu mai cred nik, nu vezi ca toata lumea sare randul aici?
TURTU ai vb tu cu mama omida?cine stie ce o mai fi! cand ne-o veni si noua randul, asta e...
VIO parca am vazut si eu ceva la tv cu REAL-ul la voi
cand e vb sde lucruri moca, nene...se arunca de zici ca e ultima sansa la viata.
ANNABABYm-ai pus pe ganduri cu piciorusul bebelinei! si eu am stat o multime la calculator. (iar o sa zica fetele ca am pitici)
auzi, si cum, ai nascut dezbracata?????Ca mi-a ami zis cineva, da am zis ca poate era mai demult si de aia. si la naturala tot in fundu'gol nasc? sa mai am un stres in plus?Please, fill me in!

DANA ce m-ai distrat cu visu' tau!!!!

MONA vad ca si de tine se tin ghinioanele...Sper ca sunteti toti mai bine acum.
CAPRI eu zic ca ar trebui sa interzicem pozele de dupa nastere la unele persoane, cum ai fi tu sau SUN. Unde ati tinut bebeii????In buzunar???
MADA esti curajoasa. cu 2 fete si scoala si treaba ...bravo! sa dea DD sa iti iasa toate bine.

Mi-am facut bagajul azi. finally. mai am de adaugat una alta, dar in mare...e gata. acum doar sa vrea BB sa vina.

Vad ca mai e un pepenash. Ma duc sa ma fac utila cu o poezica.

Ruxandra 35+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 5 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

seara buna fetele!!

azi am dormit amandoua ca procutzele...de la 3 la 6...ce bine a fost!!

Punca felicitari pentru micutza comoara!!! Sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!! Refacere rapida!!

Mada felicitari studento!! Te admikr pentru ambitie si determinare!! Tu te incadrezi in categoria mamici eroine.
Mona m-am cutremurat cand am citit patania voastra! Doamne, bine ca v-ati revenit, dar totusi ce fel de viroza are asa efecte? Sigur nu e altceva?
Sun tare faza cu telefonul...eu l-am scapat pe al meu de la etajul 3 cand am scuturat o patura si nu am vazut ca era in ea. Nu a patit nimic, doar s-a dezmembrat.
Oana ma bucur ca ai reusit sa tii sub control tensiunea!
Tecky, Turtu distractie placuta in vacanta!!
Marimar, Mina uitati o incurajare pentru bebei...sa se hotarasca sa vina!
Biri bine ai revenit! Ce simpatica e micuta Ana, cum "se ocupa" ea de fratior! Sper sa va reintrati in ritm curand si sa te "auzim" mai des pe forum!

Ziceti voi ca pot face lapte praf cu apa rece?? Asta e super, ca nu mai tre sa astepte micuta prea mult daca e cazul.

Matza mea cred ca incepe criza ginecologica...parca am observat ca i se umfla un san. Nu tre' dat cu nimic special, si nu tre facut nimic, nu? E natural si trece, nu?

Daca am un san vizibil mai mare decat celalalt, asta insemna ca va ramane asa? Mai am sanse sa devina simetrici?

Gata, tre sa fug ca-mi vine barbatu flamand acasa si mai tre sa-i si fac baie la matzuca! Ii place teribil de mult in vanita...statea ieri ca o mafalda cu mana sub barbie si se uita la noi cum ne strofoam sa o spalam cat mai repede.

E o dulceata de fetita , parca e din ce in ce mai grea cand o iau in brate, si are si o gusita sub barbie.

va doresc o seara placuta si noapte buna!!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ruxandra, esti o draguta ca nu ai mentionat nika de piloanele mele de pod . Am ceva de dat jos, dar nu-i graba... Ideea e ca trebe sa ajung sa intru in hainele de dinainte, ca altfel va fi jaaale cu bugetul de tzoale. Si acu nu incap in nici unele, mai !
Zici ca-i gata bagajul? Asta e bine, dar nu sari randul soro, ca fetele conteaza pe tine sa le faci poezelele .

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

pentru noua pepenasha:

PUNCA este nou-venita.
Intre noi a fost primita
cu sfaturi si vorba buna.

Totul pare-a merge struna.
Sarcina a dus-o greu
cu rugaciuni mai mereu.
Streptococul, bata-l vina
asta si cu heparina
i-au tot dat batai de cap.
(vreun detaliu, sa nu scap!)
Cica e fetita mica,
dar eu cred ca-i chiar voinica.

Deci, IOANA, salutari!
Cate-un "URA" de trei ori!

AMR 5 SAPTAMANI

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

CAPRI imi iau carnetel si le scriu in timp ce urrlu pe masa acolo, ca sa treaca timpul mai repede. ce, v-am parasit eu vreodata? Cand mi-aduc aminte cate persoane am stresat ca sa-ti fac poezica atunci cand eram in pauza de zugraveala, ma ia cu ras! o fi zis lumea ca-s cu capu'! Da' nu puteam sa te las tocmai pe tine fara...
asa ca...gasim noi o solutie.

Bebe se misca incntinuu de vreo cateva zile. ce o fi insemnand asta?? ca nu mai are loc saracu'? se tot impinge de zici ca vrea sa iasa prtin burta. Si au inceput durerile de os pubian, dar numai noaptea cand stau in pat. sau daca stau pe scaun mult. dimineata am crezut ca au inceput si niscai contractii (ca daca eu nu stiu ce-s alea...dau cu presupusu') burta arata ciudat si aveam o durere mai jos de burta. pana la urma cred ca a fost de la altceva.
of...mult mai dureaza putinu' asta. daca am "noroc " ca si fetele de au depasit 40,ma urc pe pereti. de nerabdare nu de altceva.
am calcat asa cu drag hainutele si azi...

oare pampersii pe care i-am luat sunt mici? ca am luat pentru new born. in pozele voastre par mult mai mari.

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput