Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

fetelor am vazut ca folositi apa plata ptr prepararea laptelui si ceaiului, mie mi-a zis dr de fam ca nu e indicata si sa fierb apa un timp mai indelungat, sau vorbiti de apa plata speciala ptr bebelusi.

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

felicitari proaspetelor mamici, ca n-am mai apucat sa le felicit si tinem pumnii ptr cele ce urmeaza, gata vin si pepenashii de august.

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

fetele multumesc de reprimire!

nus ce are picasa ca nu reusesc sa incarc poze imi da eroare
gabi eu laptele l-am facut cu apa plata cu continut de saruri minerale scazut la anna, sau cu fiarta si racita. intotdeauna l-am dat la temperatura camerei, e bine si pt bb si nici nu te chinui cu incalzit/racit.

dia si eu am o tita mai mare dupa alaptat s-a corectat oarecum dupa primul bb, dar perfect simetrice nu vreau sa te mint ca nu au mai ajuns.

noi plecam in vacanta la sfirsitul lunii, deci doi bbi, noi si mama cu avionul dar trebuia sa o duc la plaja pe fii-mea, si ne va face si noua bine. lui toni nu cred ca-i pasa atita timp cit are tita cu el.

bujo eu nu as mulge surplusul, intri intr-un cerc vicios, pe cit mulgi pe atit produci mai mult si nu mai se regleaza in veci productia. laptele se resoarbe daca nu e muls. de noduli incearca sa scapi masindu-ti sinii sub abur, de ex pui intr-un lighean apa clocotita si te acoperi cu un prosop si mulgi pina nu mai poti, ajuta f mult.

pupici, mai revin

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neataaaa!
Nu pot sa cred cat de matinala sunt astazi , mai ales ca aseara m-am culcat pe la 12.30, iar in ultimul timp m-am trezit numa in mijlocul zilei
Si daca tot m-am trezit asa devreme dau eu cafeluta astazi , duuulce si cu muuult laptic ca sa poata bea si mamicile!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita36+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

MADA , felicitari pentru cursuri, ma tot intreb de unde ai atata energie, ce sa mai esti de admirat cu doi copii mici si o casa de ingrijit sa te apuci si de invatat!
MONA, off prin cate mai treci si tu , uite un pupic de la noi ca sa revina totul la normal cat mai repede
ANAXENA, felicitari ptr noul statut de femeie, si ptr sterilet.
MARIMAR,inca putina rabdare, uite o agitata ptr incurajare
LADYMINA, si ptr tine de incurajare
DANA, wow ce curajoasa esti sa pleci la tara tocmai acum , si ptr tine o agitata
OANA, bine ca ai scapat de tensiune, tine-o tot asa fara sare si cu multe lichide si o sa fie bine
TURTU, deci o lasam pe Oana la coada , da? Acu sincer , parca mi-ar surade sa nasc mai devreme, totusi nu mai devreme de 18 ca sa vina si dr din concediu.
BIRI, m-am amuzat teribil de cum ai povestit reactiile Annei fata de bebelus!
DIARUX, gata si la tine bagajelul? Clar eu sunt total inconstienta, da lasa ca iau saptamana asta si eu banutii si rezolv situatia, ca ma apuca maine poimaine nascutul si io...

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita36+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Neatza burtici si mamici!!!

La mine nici un semn...dupa o zi agitata de stat in picioare si trebaluit, aer curat de tara, si venit acasa la 12 noaptea si prestat...tot nik!!!Sa vedem, ce strategie adoptam astazi
Multumesc pt "agitate", poate le vede si bebelinda mea...
MINA eu am 39s si 3z, dar dr mi-a spus ultima data ca bebe ar fi in urma cu aproape o sapt, asa ca poate ea vrea sa iasa la termenul ei, eu la al meu...
ANAXENA felicitari pt "FEMEIA" cea noua din tine, foarte usor te-ai refacut!!!!Tie cand ti-a indus nasterea aveai colul deschis?MARIA coborase?
CAPRIesti o mama implinita, mi-a placut povestioara, sa fii fericita alaturi de pisoiasii tai...asa doctor..."jos palaria"!!!
VIOAs pleca si pe luna daca as sti ca pot provoca ceva, eu chiar nu mai am rabdare..., o fi curaj, o fi inconstienta?
BUJO, cand vine mom adevarului, te voi mai intreba odata, ca sigur atunci mi se va parea fff greu...
De CAMYmai stim ceva?
Ma duc sa spal niste vase sa pun masina de spalat in functiune si revin...la mine in bloc e un concert de bormasini asa ca odihna..altadata

39 si

CLARA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata mamici si dutze!!!
Noi am avut o noapte buna, cu somn de la 12 la 7 jumate, cu o singura pauza de masa de jumate de ora la 4. Imi place la nebunie de cand mananca mai rar...

Am stabilit in sfarsit si data de botez - 5 septembrie! Ma bucur si abia astept sa vina mai repede, ca nu-mi place deloc ca nu-i inca botezata, viseaza urat, se sperie in somn si tresare...Petrecerea nu stiu cand o sa fie, ca v-am zis ca la noi iese o nunta, asa ca deocamdata doar o botezam, si apoi om mai vedea noi, la toamna, la iarna, ca nu-i graba...

Diarux da, in sala de operatie am fost goala pusca, dar la naturala nu cred ca e asa...N-am vazut cu ochii mei (doar am auzit cum urlau pe acolo femeile) dar nu vad rostul de a fi dezbracata, ca doar poti foarte bine sa ridici camasa si gata. Cand spuneai ca intra dr in concediu? Ca trebuie sa-mi fac si eu o programare la controlul de 6 saptamani, de fapt o sa fie mai devreme ca atunci ea e plecata.
In legatura cu picioarele paranteze, sa stii ca e destul de frecvent intalnita problema, si colega mea de camera din spital avea aceeasi problema. Dar se poate rezolva cu masaj. Acum depinde si de cat timp ai stat pe scaun in timpul sarcinii, ca una e sa stai acasa la calculator, si alta sa stai de dimineata de la 9 pana seara la 6 in continuu pe scaun la birou, ca mine...

Gabriela82
eu folosesc apa plata Dorna, ca e potrivita pt copii fiindca are continut scazut de sodiu.Si nu o fierb ci doar o incalzesc pt lapte.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Prima zi de august... Sa fie cu noroc luna asta, ultima a odiseei noastre!

Irinuca la multe lunite, pui drag! Sa fii sanatoasa, papacioasa si plina de noroc! Gini, Catalin sa va traiasca! Abia astept sa va vad! Adica, sa va vedem, ca si Dragos intreaba mereu de voi!

Pica, Sisi ! Succes astazi la marea intalnire!

Ana supeeer. Bravo! Fetele astea ale noastre ne-au ajutat sa ne refacem in 2 timpi si 3 miscari! Bravo si pt sterilet. Va fi si optiunea mea. Imi pare rau insa ca nu v-am vazut...da' poate veniti si voi intr-un weekend si ne plimbam prin Herastrau!

Capri frumoasa povestea Ilincutei! Sa-ti traiasca pisoiasii dragi si sa va bucurati o viata de ei!

Si eu tot Dorna alba folosesc, asa mi s-a spus.

Noi botezul o sa-l facem intr-o vineri. Aveam de ales intre vineri si duminica, dar am zis ca luni multi merg la job. (am avut nunta duminica, nu-i mai chinuim si la botez:) ).

Birinuchis super truper. Sa va distrati frumos!

Asa as fi vrut sa tin post da' asta ii mai lipsea lapticului meu...

Saptamana viitoare trebuie sa-i facem pasaport galustii...tare ce-o sa ma distrez cand vine momentul pozei:)

Azi e eclipsa de soare iar in Buc. o sa se vada de la 12.20. Asa ca o sa stam in parc azi sa vedem si noi.

Pup!

------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Dragelor care sunteti deja in pre/postnatal...
Dr de familie trebuie sa imi dea cate o hartie de medical IN FIECARE LUNA a pre/postnatalului???

Ca m-au innebunit astia la serviciu... nu mai termin cu dusul de hartii si certificate....

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ankalaura da , concediul pre si post natal se da luna de luna de catre dr de familie, nu poate sa ti-l dea tot odata. Si il duci lunar la serviciu. Si eu trebuie sa merg azi cu concediul pt august la serviciu.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput