Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 9
AnnaBaby spune:
Peste cateva minute (la 10 adica)implinim 3 saptamani, ce mari ne-am facut!!!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
AnnaBaby spune:
De ce-i asa liniste pe forum? Unde ati plecat toate?
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
tuchi123 spune:
Buna dimineata proaspete mamici
Am si eu o mare rugaminte la voi, poate pe timpul sarcinii a-ti fost si voi curioase ca si mine si v-ati cumparat aparat doppler; ideea este ca ma gandesc ca in cazul in care deja aveti bebelusi nu va mai face folosinta si eu una sunt amatoare de unul second hand.
Multumesc anticipat si va doresc o viata minunata alaturi de bebelusi.
16+
Doamne ajuta
rontzy spune:
Buna!
Sun-merci ca ai intrebat de mine
suntem bine,crestem,nu prea dormim noaptea,David e cam puturos.....mananca putin si des....cred ca de-aia se trezeste fff des!poate reusesc totusi sa-l dau pe brazda.......
Capri,Sun,voua nu va e rushine cu siluetele alea?
Felicitari proaspetelor mamici,sa va traiasca bbii,sa aveti laptic mult si sa va refaceti repede!
Oana,ai mare grija cu tensiunea aia!
Anka,tinem pumnii sa fie bine Eliza!
mai mamicilor de fetite,deja ma uit pe picasa sa-mi aleg nora
!Ilinca e o superba cu freza ei......Thea Patricia e asa trendy si dragutza...Mirunicile sunt simpatice foc...Ralucutza lui Tecky e cochetzica,m-am indragostit de Nancy cea cercelata...Timea are niste ochishori dulciiiii,Amira e o cumintzica....Maria de Anaxena e fotomodel ca mami.....pe Erika iti vine s-o tragi de falcutze....si toate celelalte pepenashe....Daria,Aida,Irina,Anais,Ioana,Denisa....scumpeeeeeeeeee,foc!Dar are David al meu si o concurenta........baietii astia frumosi de la odisee....
rontzy,mamica lui David Andrei
25.06.2008
Carmenela spune:
salut noile mamici, vechile mamici si viitoarele mamici
Iar am disparut in ceata pentru cateva zile.....am plecat de dimineata pana seara....si cand veneam acasa....distroid...sau nu mergea netul... Deci...absent motivat....Profa, sor-mia, poiata, mi-a dat scutire....
Multumesc pentru raspunsurile in legatura cu bebei cu carenta de fier....
Nu mai stiu cine se tot plangea ca ramane singura in august...Nu va faceti problemele....sunt pe metereze...
Ieri am fost la dr....si m-am rugat de el sa imi dea o data pt cezariana.....DPN-ul ultim iesit la eco a fost 24 august.... EI bine.....nu a vrut.. A zis ca ii place sa ma tortureze.... A zis ca vorbim peste 2 saptamani...adica dupa ce implinesc 38+...UF!
Ce ma cam streseaza.....dar nu foarte mult, e ca a zis ca pe 14 pleaca 3 zile din bucuresti....in delta... La care eu i-am zis "pai si pe mine cui ma lasi?" El a zis ca pe 13 facem o eco si vedem care e situatia...si ca daca e cea mai mica sansa sa nasc in alea 3 zile nu mai pleaca. eh...am sa ii cer si un telefon al vreunui dr, just in case.... Dar nu cred ca ma lasa el asa...
In rest...toate bune...peste 2 saptamani fac si eu anticorpi pentru incompatibilitatea de grupa sangvina si ultimile analize....
De coafat, tuns, vopsit, manichiurit, epilat am terminat. M-am pregatit pentru marea intalnire, sa nu zica fii-mea ca are o mama nashpa. Hi, hi....
Hai va pup pe toate, tin pumnii celor care nasc curand.
Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...
36+ cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela
Carmenela spune:
vaaaaiii, da' trebuie sa va povestesc ce am ras ieri la dr...
AM intrat mai multe persoane, ca il asteptaseram dintr-o operatie...Una dintre noi, o babutza de fro 70 de ani...cu histerectomie....micutza, scofalcita, cu un glas firav...
Dr..."haideti doamna, sa va vad.." ea; Inauntru?
-Pai, inauntru...ca fara v-am tot vazugt...
ea: scot chilotii?
el: mmmmmmm.....puteti si cu chiloti...dar mi-e mai greu sa ii dau deoparte...Dar ma descurc....daca insistati...
Intre timp...noi celelalte eram pe jos...Bine, asta se auzea...ca de vazut nu vedeam nimic ca erau dupa paravan...
Suna telefonul....raspunde el..."auzi, sunt bagat intr-o doamna...suna-ma mai tarziu"...
Iar rasete...
"gata doamna, sunteti ca noua"...aveti liber la sex!
babutza...VAAAAIIIII, DOOOMNUUU' DOOOOCTOOORRRRR...
el: lasa, lasa, ca stiu eu ca abia ai asteptat luna asta...
ea Vaaaaaaaaiiiii ddooooooooommmnnuuuuu doooocttoooooooooorrrrr
El : spune-i sotului sa ma sune daca nu mai stie cum se face...ca ii dau eu indicatii...
ea...sfarsita....vaaaaaaaiiiiiiiiiiiii, dar eu nu..........
el, gata, sex la greu ca e necesar!
Ea :zau? pentru sanatate?
el:sigur...ca sa traiti pana la 10000 de ani
A plecat babutza saraca confuza de tot...Cre ca nu stia daca vrea sa traiasca pana la 10000 d ani sau sa moara repede....
M-am distrat...
Va pup.
Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...
36+ cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela
boticelina spune:
Buna dimineata si de la noi!
Azi am fost la banca si am transferat Cameliei toti banutii stransi pina azi, adica 2750 lei! 
Va multumesc tuturor, in numele Cameliei si al lui bebe Darius pentru marinimie, speram sa-i ajute!
Un buchet imens de flori de la mine pentru toate fetele inimoase de la odiseea noastra si nu numai

_
Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata 
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251
_
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Ce faceti?
Noi bine ne organizam pe aici tati a plecat la interviu pfiuu sper sa fie bine si sa nu mai ne lungim prea mult cu toate actele astea.
Eu am reusit sa fac un dush rapid inainte sa plece el si acuma cu fetele prin sufragerie una in gym una deseneaza.
Am pus si niste rufe la spalat si ma pregatesc sa pap niste cereale jumi juma cu Ari.
Rontzy
. Ma bucur ca sunteti ok.
Anna felicitari pt cele 3 sapt.
Noi luni facem o luna, nu imi vine sa cred.
Aici ei zic sa nu folosim apa plata noi am folosit numai apa fiarta si racita pana la un an si ceva apoi am trecut la facut cu apa plata biberoanele lui Ari si acuma am trecut pe ala de vaca deci am scapat de apa si formula. Noi avem aici un fierbator din ala, ca ei beau mult ceai aici si toti au asa si are si filtru si filtreaza apa o fierbe si avem emreu apa fiarta si racita.
Violeta ms mult. Mai am asteptat momentul asta sa stiu ca avem doi copii si pot sa incep sa ma ocup si de mine sa invat sa pot munci ca e mai usor cu doua salarii si mai ales ca daca muncesc si eu Flo poate sa devina supervisor si sa numai traga nici el atata va fi munca de birou mai usor si pt el.
Anamaria bravo pt control ma bucur ca e totul ok si ai revenit la normal. Si mie mi-a venit ciclul acuma doua zile si pe 15 august am controlul de 6 sapt si eu si fata. Abia astept sa vad ce zice despre custuri cum s-a retras si daca s-a vindecat cum trebuie.
Biri welcome back ma bucur ca ince lucrurile sa se calmeze si la voi.
Turtu ms.
Cursurile se fac la colegiul, avem aici un colegiu f bun care apartine universitatii celei mai mari din zona si e f fain ca e aproape de noi la 15 minute cu busul de unde stam deci ajung rapid. In uk sunt multe colegii ca aici multi fac ceva cursuri din astea de calificare profesionala si nu mai merg la universitate.
Marimar mai bagam niste agitate: 

Turtu ditractie placuta.
Ioana ms mult, ei eu le-am luat in ordinea inversa.
Punca felicitari 

sa va traiasca printesa sa creasca mare frumoasa si sanatoasa si tie refacere rapid te asteptam cand va mai reveniti cu poze si povestea.
Diarux, Dia ms mult.
Anka uff tinem pumnii sa nu fie nimic prea grav.
Uff plange pisica mica revin.
Mami de printese
Ari si
Ami
boticelina spune:
Si noi facem azi 4 saptamani
. Binenteles ca am cantarit gargaritza dis de dimineata, mama obsedata ce sunt, si avem 3500 gr, yupiii, cu toate fleoscaielile lu mami am reusit sa strangem 900 gr de la iesirea din spital
, bucurie mare fetelor.
Si azi raportam si primul pampers fara kk in el, deci ne tragem copil mare, nu mai sparcaim asa, tam-nesam.
Fetele care dati completare, pentru ce marca de formula ati optat?
Ankule si eu stiam ca hartiuta de concediu trebuie luata lunar de la medicul de familie si tarata la servici... asta e
Io-mi laud iarasi angajatorul, ne-au dat prima de Sf. Maria, asa da
, mai acop naibii din gaura neagra facuta cu masina
_
Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata 
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251
_
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"