Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 10
dia_filipas spune:
salut fetele!!
azi am reusit performanta sa alaptez pe jos, in fata laptopului...deja devin profesionista, noroc ca se dau si sfarcurile mele pe brazda incet incet, si is mai iesite.
Anaxena felicitari pentru recuperare!! Si eu cred ca vreau tot sterilet. Asta ce valabilitate are? Cum e treaba cu el? A durut controlul? Ca zicea cineva ca ar fi cam naspa...
carmenela 

simpatic foc doc-ul tau!!!
Acu tre sa fug, sa pun fata in patut, ca a adormit la san.
o zi buna va doresc, iar pt. Mina si Marimar cate o
de incurajare, poate azi e D-day!
Pupici pt. mamici, bebei si burtici!
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
Carmenela spune:
hai sa va mai spun una...tot de ieri....
Doctorul asta nebun. e tare bun...
buuun....dupa ce vede omu' inauntru babutzei..apare o coleaga dr.....plina de fitze, blonda...aranjata...
Zice, in varful buzelor:as vrea sa discutam in privat"...el....Nu imi vine sa ma pish, sorry.."
aia....cu ochii mari...am zis in privat..
el...la privata ma duc doar cand am o nevoie.. Zi!
lasa aia gemantanu' cu fitze jos....si incepe...
- am 3 prietene a ti le aduc. Mai am o vecina....SI mai am si o verisoara.
el- tu nu vii?
ea - unde?
el: pai vad ca veniti toti...tu nu vii?
ea...aha...nu eu nu deocamdata...
bun...deci am o verisoara care a intzarcat copilul la 1an, dupa o luna i-a venit ciclul si apoi...de 3 luni nu i-a mai venit...desi face teste de sarcina nu ii ies pozitive...
el: dar......s-a jucat cu .....fro chestie?
ea: pai...s-a cam jucat
el: cam periculos....
ea: pai...da...
el atratand cu degetul la mine...care sedeam cu burta la gura...: "uite si ea s-a jucat..si uite ce a patit"
eu" pai...m-am jucat, dar marturisesc ca mi-a placut si nu mi s-a parut deloc periculos"....dimpotriva as zice....
el: vezi? exploatarea omului de catre om nu a incetat nici acum...
Coleaga: deci zici ca e probema.
el: pai, conform fetei asteia (Io, adica) nu e.... Verisoar-ta ce zice?
ea: pai nu stie nici ea ce sa creada....
el: are 11 ani, sau cum nu stie ce sa creada?
si tot asa.....oana la urma....o sa vina verisoara...ca sa stie ce sa creada....
Binenteles ca eram pe jos...
Totul a clminat cu momentul cand am ramas eu ultima...si il intreb..."apropo de jocuri periculoase.....Cand o sa am voie sa imi folosesc partenerul salbatic?"
el.."daca vei sa il lasi sa se bucure un pic...poti, dar tu nu ai voie sa te bucuri deloc
eu"pai si atunci el de ce sa se bucure? sa se bucure singur daca vrea..ce, eu ppatimesc singura aici?
el....uite-te la tv in timp ce...
eu: pot sa imi fac unghiile?
pana la urma zice: auzi, te vad cu pata pusa...mi-e ca iti iei ochii de la tv daca te apuci...las-o balta inca o saptamana..
Asa ca fetelor....inca sunt membra a clubului ala nashpa! Buah!
Va pup
Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...
36+ cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela
MissJJ spune:
Carmenela belea medicul tau.

Da ce e cu linistea asta gagici? Ati plecat toate la plimare?
Eu ma invart pe aici caut ceva de facut Ami doarme Ari se joaca masina spala si eu ma plictisesc.
Trebuia sa fac azi curat dar daca ne apucam maine sa punem la minat si etc nu are rost fac duminica cand terminam cu toate ca se face multa mizerie sus.
Boti felicitari.
Mai din ce stiu eu de la mamici de piersicutze mutle mamici din ro dadeau Nan.
Tuchi sorry da eu nu am avut asa ceva.
Sper sa gasesti.
Ma mai invart pe aici caut ceva de treaba, poate mai scrieti si voi cate ceva.
Mami de printese
Ari si
Ami
Ralu79 spune:
Hellooo
Boti- la maternitate le dadeau Nan si doctorita pediatra a zis ca daca e cazul tot Nan sa ii dau (restul se pare ca sunt destul de indulcite si poti avea probleme pe viitor)
Carmenela- ce medic beton ai
Sunt curioasa ce comentarii va avea de facut in momentele in care vei naste![]()
![]()
Capri- superba povestea nasterii, iar pozele sunt extraordinare! Are niste ochi Ilincuta de te pierzi in ei.
Sun- multumesc din suflet pt. sfaturi

Ieri i-a cazut buricul Mirunicii (in sfarsit ne-am scapat de grija asta!) si tot ieri a fost cea mai colicoasa zi de pana acum. astazi vad ca nu o mai doare asa tare burtik- doarme de rupe patul (are ce recupera de ieri).
Pupicei tuturor
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
dana81 spune:
MADA sa o treci si pePUNCA in listutza cu LAURA IOANA
, cand mai poti intra!!!
PUNCA felicitari, sa ti fie sanatoasa minunea, te asteptam si cu poze
!!!DA' UNDE SUNTETI TOATE?
39 si 
CLARA ANDREEA
cristina_p spune:
Salutare fetelor, dupa o luuuunga absenta. Imi pare rau, dar ajung la net din an in Paste, am rasfoit repede prin capitole, dar n-am reusit sa citesc tot. Practic n-am mai avut acces la internet de vreo 3 saptamani.
In primul rand felicitari proaspetelor mamici, le doresc bebei sanatosi si cuminti.
Vreau sa multumesc si fetelor care mi-au urat "La multi ani" de ziua mea, v-ati adus aminte si de mine.
Noutati mari nu avem, inca suntem tot 2 in 1, in saptamana 39-a.
Saptamana trecuta am fost la dr la controlul de luna a 9-a, bebe e bine, iar colul deja e scurtat... De la 2,5 cat era inainte, a ajuns la 1, si dr a zis ca de acum inainte sa ma astept in orice moment..... Asa ca stam cu valiza de spital la indemana...
La ultimele analize mi s-a descoperit streptococ B, dar dr mi-a zis sa nu ma alarmez ca nu e pericol. Mi-a dat niste ovule si mi-a zis ca in momentul nasterii o sa primesc o doza de antibiotic, ca sa nu treaca la bebe.
Sun, suntem tot in Franta, o sa ne intoarcem in Romania pe la mijlocul lui septembrie.
Acuma eu am o nelamurire cu privire la calculul termenului; astia aici in Franta sunt altfel decat tot restul lumii
. Ei zic ca termenul e la 41 saptamani, si nu 40. Deci, pe toate calculatoarele posibile de termen, si pe net, si in carti, ies 40 saptamani, respectiv pt mine 10 sau 11 august, numai aici astia zic pai nuuuuuuu........ , e 41 saptamani, adica 18 august. No, deci ce sa inteleg???? Eu stau cu bagajul pregatit, si cand o vrea bebe sa vina...
A, si inca ceva, am ales numele pt bebe: Alexandru. Rog fetele care se ocupa de listuta sa il adauge.
Nu stiu cand o sa mai pot intra pe net, dar o sa incerc sa va tin la curent cu evenimentele.
Va
si va doresc nastere usoara, la toate fetele care mai sunt in asteptare...
www.flickr.com/photos/cristina_pop/" target="_blank">Cristina
38+ 
Don't cry because it's over; smile because it happened!
SunSmile spune:
Am venit si noi din plimbari si stam agatzate de-o tzatza, in timp ce mami scrie. Pus ochelari, benoclat la eclipsa:)
Tuchi eu n-am asa ceva, sorry!
Boti bravoooo! S-o tineti tot asa!
Noi completam mesele cu Humana1. Asta ni s-a recomandat, asta bem.Io sincer nush cum le place bebeilor laptele asta praf...e yacs tare. Ala de prajituri e buuun.:)
Ma duc sa-mi fac un mega castron cu pepene si apoi stau tolanita cu fii-mea, una miorlaie pe limba ei, una baga mare la referate, ca sa ma inscriu la master.
Mai vin...
------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
MissJJ spune:
Laura spor la referate.
Dana asta faceam acuma treceam in listutza.
Cristina nice to hear from u am adaugat numele.
Ralu felicitari pt buricutz si pupici pe burtica sa nu vamai chinuie asa tare.
Merg sa o pun pe Ari la somn eu nu ma pun ca stau cu telefonul langa mine ca la 10 jumate m-a sunat Flo ca intra la interviu am niste emotii astept sa vad cat dureaza data trecuta a stat vreo doua ore.
Mami de printese
Ari si
Ami
ariadnabr spune:
Buna fetele,
Mai aparem si noi pe aici suparate pana la Dumnezeu si obosite.
Ieri am avut control si am facut si separarea de membrane, din pacate cu nici un rezultat pana acum...Vestile sunt ca e colul deschis si sunt dilatata 2 cm, bebe e la -3cm ce-o insemna si asta pe aici nu stiu (am cautat pe internet dar n-am gasit nimic relevant). Consultantul a zis ca bebitza e foarte jos si ca abia ii mai simte capul...Si tot nimic nu se intampla. Aseara am reusit sa adorm plangand, parca e ceva in neregula cu corpul meu de nimic nu se intampla...
In sfarsit...mi s-au recomandat bai fierbinti si plimbari lungi. Am un ananas pt azi...Bine macar ca am reusit sa dorm azi noapte ca ultimele doua inainte de asta le-am facut albe cu numai o ora de somn in timpul zilei!! 
Felicitari norocoaselor care isi tin in brate comorile acum!! Sa va traiasca si sa va lumineze viata! 

Felicitari si mamicilor ale caror bebei pun frumos in greutate! 

Mada si Caprioara va multumesc frumos pt PM.
Cum se intampla evenimentul o sa va trimit un sms. Se pare insa ca Julia va fi lenesa grupului
Am asa un sentiment ca de nascut ne nastem dupa 8 august...
Anaxena Bine ai revenit in ordinul femeilor. Sper sa-ti fie bine cu steriletul. 
Ma bucur nespus de mult sa aflu vesti bune despre Camy si bb Darius! Sa dea Dumnezeu sa ajunga acasa amandoi sanatosi cat de curand!
Va pup, ma duc sa ma invart prin casa ca nu am mai nimic de facut, asa m-am chinuit sa le fac pe toate inainte de due date ca amu'...stau degeaba.
Madalina, Sonia si tot
Julia Sara
"D" day has come and passed...(+1)