Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 11
Gabriela82 spune:
multumesc ptr raspunsurile cu apa plata, o sa oau si eu Dorna alb ca e mult mai comod decat cu fiert si racit.
tocmai savuram si eu o mamaliga cu branza si iaurt (noroc cu
Diarux ca-mi mai aduc si eu aminte sa fac) si s-a trezit fata intr-un plans isteric, dormea de jumatate de ora, acum facem muschi la maini.
Carmenela foarte spiritual dr tau 
Mada felicitari ptr statutul de studenta.
Sun spor la pregatire ptr master, la ce master te inscrii?
ma bucur si eu ptr Camy si bb Darius, la cat mai multe vesti bune, Doamne Ajuta.
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
MissJJ spune:
Mada imi pare rau ca nu a avut efect pana acuma sweep-ul da de ce l-a facut asa devreme la mine abia la 41 l-a facut. Oricum mie mi-a zis daca nu merge sa ma mai duc sa mai faca odata.
Poate daca nu se intampla nimic in 48 de ore iti mai face unul, poate asa merge.
Pupici multi si hang on in there si nu plange, te cred si te inteleg f f bine si eu am asteptat de mi s-au lungit urechile.
Gabriela ms.
Fetele vesti bune i-au acceptat hartiile lui Flo m-a sunat acuma.

Acuma tre sa se invarta pe acolo pana la ora 3 daca nu il suna ei mai devreme sa ii zica sa vina dupa ele.
Mami de printese
Ari si
Ami
ariadnabr spune:
Mada Aici sweep se face la 40 de saptamani, de repetat nu se poate la 48 de ore ca urmatoarea programare o am joia viitoare. La 41 de saptamani ti se face programare la inducere. Pot normal sa mai cer inca unul joia viitoare. Dar sincera sa fiu incep sa ma impac cu ideea ca iar ajung la inducere...
Si ce-i mai nasol e ca inducerea se va face intre 10 august si 14 august, deci in principiu trebuie sa ma impac cu ideea ca sarcina asta o sa mai dureze inca doua saptamani. Si cu durerile mele de spate si mai nou cu bebitza atat de jos mi s-au agravat durerile de os pubic, cand se apuca de miscat isi baga manutele in vezica de ma inconvoi de durere, de dormit e o aventura, mai mult nu dorm decat dorm...zona de deasupra uterului si de sub sani e dureroasa si sensibila la atingere, cateodata simt pur si simplu ca ma arde...zau ca NU MAI POT! ![]()
Felicitari pt actele lui Flo! Sa va fie de bine! 
Madalina, Sonia si tot
Julia Sara
"D" day has come and passed...(+1)
Gabriela82 spune:
referitor la cafea, la cat de putin doarme fi-mea ziua eu nu ma risc sa beau, nici macar nu gust, cel putin deocamdata.
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
dana81 spune:
MADA bine ca ati scapat si de astea, inca un stres taiat dupa lista...
ARUIADNABR mey, eu credeam ca s singura care mor de ciuda ca se prelungeste sarcina asta prea muult, acusi cateva minute imi spunea sotul sa termin cu paranoia, dar eu ma vad deja la 41 s si nik...off, fetele astea de august sunt tare incapatanate...
39 si 
CLARA ANDREEA
oanasm spune:
ziua buna!
marimar deci a fost alarma falsa!? na..nu-i nik..va fi pepenash de august!
punca, felicitari si sa va traiasca Laura Ioana sanatoasa!
capri ff faina povestioara! sa va traiasca puiutii! iar Ilinca e o scumpa..iar tu cu burta ta..arati ff bine! (si nu era unghiul de vina
)
rux ehe...ai facut si tu pasul cel mare! adica bagajul..bravo! si io l-am facut..hainele lui bb inca nu le-am spalat..as vrea weekendu' asta!
anka ce bine ca nu are Eliza alergie la nik..sa speram ca ORListul va va da si el vesti bune!
biri ce fain ca mergeti in conded..unde mergeti?
dana se pare ca Clarei ii place de numa' in burtik! mai bagati si azi program artistic..poate-poate!
anna moama...dar cate persoane veti avea voi la botez!?
sunisor de la cate luni se poate face pasaport la bb?
rodikk drag un
mare pt voi! sper ca David sa dorama mai mult sa te lase la odihna! da' ceva pozici cu voi nu mai vedem si noi??
carmenela mortala faza cu babuta
iar cu colega..ce sa mai zic..e zuzulici de tot dr tau!
boti La mai multe saptamani/luni/ani pt Garga !!!
ralu ce bince ca ati scapat de buricel! speram sa nu o mai necajeasca nici burtica!
cristina deci se apropie momentul X! asteptam vesti cand vine bb Alexandru! nastere usoara si refaere rapida sa ai!
Aria io zic ca vine bb inainte de 8 august! Asteptam marile vesti si fruntea sus mamicile..ca vine bebitza!
Mada felicitari pt Flo! Ehe..ce bine e cand aude omu’ numa’ vesti bune!
na bun...am fost si io azi la dragu meu dr...la TNS toate bune...bb e bine, dar tensiunea e crescut din nou...mi-a dat ceva pastilute pt tensiune si a zis sa o monitorizez zilnic..si marti ne vedem din nou; a mai zis sa merg la spital daca Doamne fereste ajung la 150/100 (hmm..si marti am avut 160/90)..na....cam asta depsre noi
Oana
36+ cu

o noua viata
filmuletz bb
Carmenela spune:
Fetelor...da, e haios el mio dotore, mai haios e ca niciodata nu rade la fazele astea...de ramai cu gura cascata la el si nu stii daca glumeste sau nu...
Prima oara cand m-a vazut (recomandata de un prieten bun) zice:
-da..am inteles ca esti insarcinata... eu:da....
el: cu cine?
eu....cam mirata...:cu sotul meu...
el...aha....mda...asa e ideal, e drept....
Toate astea le zicea cu ochii in jos, pe un buletin de analize, foarte serios....Pana cand m-am prins ca glumea au trecut cateva secunde bune...apoi m-a apucat rasu'...El zice "cam greu....dar merge, te-ai prins..."
Deci omu' e dus...Cand mi-a zis ca tre sa imi faca cezariana, desi eu vroiam sa nasc natural....imi zice, "sa ma impace"..Lasa, ca iti las un buzunar asaaaa....intr-o parte...cand nu ai geanta la tine..sa ai unde sa pui niste maruntish...

Asadar....e drept ca stau cam mult la usa cabinetului...dar merita ca ies cu zambetul pe buze..In plus....stiu ca nu face numai glume...e si foarte bun...
Bun, va las acum....
Va pup.
Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...
36+ cu o bebelina luptatoare si incapatanata...
Carmenela
MissJJ spune:
Uff mai fetelor asteptarea asta ma omoara l-am sunat la 2 pe Flo si mi-a raspuns exact cand vroiam sa inchid sa imi zica ca e inautru si nu poate vb sper sa fie ok si sa ii dea cardul si sa ma sune cat de curand sa imi zica gata a terminat si cu asta. Tot stau cu ochii pe telefon si imi caut de treaba sa treaca timpul si trece tareee incet.
Ms de urari, da acuma sa vedem daca i-l si da sau au mai gasit ceva chichita ca au pastrat actele si pe el l-au trimis la plimbare ca sa verifice ei datele si etc ca asa fac si sper sa nu comenteze vreo ceva ca na avem toate hartiile in ordine da mai stii ce le poate capul.
Ca aici de ex daca pe o factura e o sg litera gresita la numele tau zice ca nu esti tu cu toate ca aia care au intocmit hartiile au gresit deci orice e posibil.![]()
Mada te inteleg stiu cum e,
, multi pupici si uite si ceva majorete poate se hotaraste Julia sa vina.

Oana uff mai tensiunea aia a ta, ai grija si speram ca sta cuminte si tensiunea si nu iti mai da emotii.
Carmenela ce mai e belea medicul tau oricum mai bine asa decat din aia seci si plini de figuri.
Mami de printese
Ari si
Ami
mariana_1976 spune:
Mada felicitari pentru statutul de studenta! Ce bine ca ai gasit aproape cursuri potrivite! Aici tot asa este, putini se duc direct la universitate, acumuleaza puncte din tot felul de cursuri si apoi au mai multe sanse sa fie acceptati.
Madalina/Irlanda, acele cifre reprezinta gradul de coborire al bebelusului in bazin.Astfel la -5 inseamna ca s-a pozitionat in bazin, iar la -3 este coborit bine.Aceste cifre apar mereu la controlul manual in timpul nasterii vaginale pe o foaie, cel putin aici la noi astia fac un grafic cu gradul de dilatatie, orele corespunzatoare si gradul de coborire al capusorului lui bebe.
Boti, eu le-am dat copilasilor mici (Markus si Magda) doar Nan1 si a fost okay.La spital aici tot NAN le puneau supliment, celor care aveau nevoie, daca nu exista in momentul respectiv lapte matern disponibil.Unii parinti aici pe DC se plingeau de constipatia bebeilor de la NAN, insa noi nu am avut probleme.
Biri Magda nici ea nu o prea "menajeaza" pe surioara mai mica, dar cel mult ii pune vreo jucarie de-a ei in pat sau incearca sa-i arunce cearsaful ei si alte obiecte diverse peste fatza. La virsta asta e normal, nu-si prea dau ele seama asa clar... Ce bine ca mergeti in concediu! Noi de-abia in decembrie avem planificat...
Carmenela, e tare de tot doctorelul tau! Aici parca nu-si prea permite nimeni din personalul medical sa glumeasca cu pacientii decit rarisim...e asa de plictisitor...![]()
Adina, ce mai faceti??

SunSmile spune:
Madalina fruntea sus! Va fi bine. Stiu ca e grea asteptarea dar bebelina va veni atunci cand ii este ei cel mai bine.
Madutz succes cu actele. Sper ca pana trimit eu (a enspea oara) mesajul, sa fie vesti bune!
Gabi e un mba, de fapt. E la Praga, unde am mai studiat eu. Si ma cacai de vreo 2 ani sa ma duc si tot dau cancel. Acum insa m-am hotarat si sper sa ma accepte iar. E ceva de genul "leadership si comunicare". (titlul e mult mai pompos, dar ideea asta e)
Carmenela este bine ca pe langa faptul ca e un bun profesionist, e si tare hazliu.
Onutz se poate de la orice varsta. Noi acum stam in cumpana daca sa-i facem individual sau sa o trecem la noi, pt inceput. Pana sapt viitoare ne hotaram noi. Ai grija cu tensiunea, te rog. Chiar ai grija!
Apropos..Louanaaaaaa???
------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...