Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 12
oanasm spune:
mada niciun semn de la Flo? hai ca precis e totul bine si nu gasesc aia nicio chichita la hartii!
sunisor deci de la orice varsta se poate face? io stiam ceva in genu' de la o luna incolo..noi vrem sa-i facem pasaport individual..ca io as vrea sa merg cu bb la bazin in ungaria (de la 3 luni ) si uneori s-ar putea sa merg doar eu cu bb..fara tati..si atunci cred ca e mai ok sa aiba bb pasaportu' lui! cu tensiunea am grija..ce sa fac! na..ca n-am avut nik toata sarina..nu tu greata/voma..aslte belele si am acu'
..ti-am trimis un PM ![]()
Oana
36+ cu

o noua viata
filmuletz bb
SunSmile spune:
Onutz raspuns la pm!:) Stii care-i faza cu pasaportul? Ca indiferent daca bebe are pasaport individual, daca iesi doar tu cu el, iti trebuie oricum hartie de la notar. Ca si noi o sa iesim (eu daca plec la mba la anu', tati o sa vina cu papusica la mine) separat cu ea, dar tot nu scapam de procura aia.
Nu sunt normala...mananc placinte cu branza sarata calde cu fructe deshidratate (caise, smochine, prune si curmale), beau ceai de lactatie si bere fara alcool. Toate in acelasi timp.:) Si intre timp ma gandesc ce sa comandam de la chinezi...
------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
Gabriela82 spune:
raportam si noi la 4 saptamani, adica miercuri, 5050g.
si apropos de productia de lapte, si eu imi faceam griji ca nu am suficient si ca nu se satura bb ca se trezeste des si sta mult la titzi, si mi-au spus ca nu e de vina laptele daca ea a luat in greutate ci daca papa asa des e din cauza ca oboseste repede, adoarme si-apoi iar se trezeste de foame. asa ca noi suntem tot exclusiv la san si sper ptr cat mai mult timp.
mai am o teama de criza de la 6-8 sapt, dar trecem noi si peste asta.
Sun succes!
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
SunSmile spune:
Bravooo Gabi! Sa cresteti mari in continuare. Si ma bucur pt laptic, asa e ideal.
La noi problema nu e ca adoarme sau oboseste, ci ca nu mai curge picatura de lapte dupa juma de ora, sa zicem. Si atunci plange isteric, se inconvoaie. Asta e...ne trebuie supliment momentan..speram sa ne reglam iar.
Sa nu-ti fie frica de criza de 6 sapt...doar ca nu prea o sa mai faci altceva decat s-o hranesti. La noi asa a fost si si-a crescut teribil cantitatea.
De aia de 8 sapt in schimb, imi este frica...pt ca e cerebrala. Si am citit mult despre. Dar si dupa ce trece...
MissJJ spune:
Fetelor gata i-au dat cardul finally am terminat si cu asta.

Well acuma e ceva de genul one done a thousand to go ca mai avem apostile transcrieri schimbari de nume si de acte si apoi tre sa merg si eu cu fetele tot la ei sa depunem si noi.
Atunci sa vezi distractie eu cu doi copii mici dupa mine sa stau la cozile alea ale lor.
Oana noi i-am facut lui Ari pasaport imediat dupa ce s-a nascut adik bine pana am terminat noi cu certificat romanesc si etc la anul trebuie sa i-l schimbam da si noi am vrut individual ca poate merg numai eu cu ea sau merge ea cu bunicii sau ceva.
Mariana ms.
Pai da si aici e cam la fel plus ca na eu is student matur si sta altfel treaba.
De cand ma tot uit sa le gasesc prin zona si numai nu erau si uite ca anul asta le-au bagat si aici ca imi trebuie niste cursuri da sa fie de la ILEx adik Institute of Legal Executives ca de la ei imi trebuie patalama.
Faza e ca aici in uk sunt multe colegii si etc da sunt si unele ale caror cursuri nu sunt recunoscute de asta tre sa fii atent cand cauti cursurile sa fie de la cei care trebuie.
Mami de printese
Ari si
Ami
AnnaBaby spune:
Noi ne-am plimbat azi, am fost pana la mami la serviciu si am facut cunostinta cu colegii, cu biroul unde a stat mami aproape 9 luni de mi s-au indoit mie picioarele!!!Si apoi am fost si la tati la birou si am cunoscut si colegii lui...Ce mai, o zi plina de socializari...
Abia am reusit acum s-o las din brate, ca a fost cam maraita si n-a mai dormit de pe la 3jumate de cand a mancat ultima oara. Si dupa ce o sa papam peste vreo ora, ne pregatim de baita...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
SunSmile spune:
Anna foarte frumos ca v-ati plimbat! Bravo, asa trebuie! Voi asa devreme faceti baita?
Madutz spui si-n privat: BRAVO!
Giniiii am vazut Irinucul la o luna. Si eu si Dragos am cazut pe spate. E o frumoasa si o bucalata. Incredibil ce mult ne bucuram...de ea suntem legati intr-un fel aparte!
Am mai pus si noi poze...ca mami ma chinuie mereu cu camera ei cu tot:))
Fetele io va stresez da' poate reusesc intr-un final.:) Maine pe la 10.30-11 noi suntem in Herastrau. Mai vine cineva la plimbareala de bebei scumpi si dragi? Daca da, bagati bip sau sms, pliz!
Gata! Merg sa papam, sa pape si sefa casei si iesim afara la mega plimbarea de seara!
ladymina77 spune:
Iata-ne si pe noi pe baricade dupa o noapte de nesomn si o zi de recuperat.
Vestile de la Camy sunt bune,bebe e ok,de 2 zile l-a vazut,deschide ochisorii,plange ,se intinde.Medicii de la cardio au spus ca daca ramane tot asa stabil intr-o sapt vor face a 2-a interventie la inimioara.Camy e si ea binisor cu operatia,in schimb se supara ca nu prea are lapte si auzise ca daca nu-l mai alapteaza dupa ce se vindeca ea vor sa o externeze.Nu stia sigur daca e zvon sau adevar.Asa ca va roaga pe cele care sunteti in tema,ce sa faca pt a mari cantitatea de lapte ?,dar in afara de ceai sau ma rog lichide(bea sucuri si apa,ceai nu prea are cine sa-i faca,zicea ca sunt destul de scarboase cele de la bucatarie).Exista pe piata ceva pastile?
In cel mai rau caz ,ii propun sa ii cumpar un termoplonjon si eventual o olita mica si sa-si faca ea singura,ce ziceti?O rezolvam noi cumva.
Despre noi vestile are fi ca am fost la medic,bebelina este angajata bine de tot,colul este fff moale si scurtat dar inca inchis:(.A incercat medicul sa forteze un pic dar n-a reusit ,l-a lasat asa pt ca e mai bine.Lichidul amnio e scazut,membranele sunt intacte,placenta gr.III.A zis ca totul este pregatit,depinde de bebelusa,mi-a dat maxim 7 zile,dar a zis ca poate fi maine,peste 2 sau 5 zile.Asa ca nu ne ramane altceva decat sa asteptam.Mai rau este ca mi-e din ce in ce mai greu noaptea,ziua mai trece cumva dar cand vad ca vine noapte ma apuca disperarea.Totodata ma asteapta si Camy saracuta,zicea sa merg odata ca nu mai poate singura,macar cateva zile cat sunt acolo sa fiu langa ea.
Daca stiti ceva de pastile,scrieti va rog sa pot sa-i transmit,si sa-i spun si de banuti ca se poate baza pe ei de azi incolo.
Mai vb mai tarziu.
39w+5d
mina
Caprioara spune:
Sara buna,
Abia acum am reusit sa intru si io pe aci, cat am alaptat-o pr Ilinca, si sa citesc din urma.
Dar e scartaita si cred ca ies cu ea in gvradina un pic.
Multumim fetele pentru parerile legate de povestea nasterii si de poze, dar si de urari. Va
.
Sunule, daca om fi apti la ora cu pricina sa iesim, te sun, ok? Noi pana acum am iesit doar in curte, si tare as vrea in parc... In plus abia astept sa va revad
.
Mada, felicitari pentru actele lui Flo! Si bafta in continuare sa le obtineti pe toate si pentru voi.
Boti, felicitari pentru greutatea la 4 saptamani. Fain asa, e super cat a luat Garga! Si felicitari pentru prima!
Ma opresc aici, ca sa ies cu fata.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
pica1 spune:
Buna fetelor. Eu doat am intrat sa va spun ca de ieri dela ora 20:50 am un bait mare si sanatos care s-a nascut cu 3330g si 54 cm. Acum sunt in salon. Am stattoata ziua cu bb Sebi, dar au venit si l-au luat si ne vedem miine dimineata cind vom pleaca acasa.
Nu am apucat sa citesc din urma, dar sper sa fie numai de bine.
37 si
SEBASTIAN zis BEBI