Si Mihaita,are nevoie de voi!
Raspunsuri - Pagina 11
Anina_n spune:
Mihaela, ma bucur sa aflu ca Mihaita face progrese ! Bravo lui, bravo voua !
Sanatate si putere, sa puteti lucra in continuare, sa aflam de cat mai multe progrese de la voi !
Doamne ajuta !
camy, felicitari ! Sa fie intr-un ceas bun !
Sanatate, sarcina usoara si un bb sanatos ! Doamne ajuta !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
vias spune:
Mihaela, ma bucur nespus de mult sa aud ca Mihaita face progrese. Pasii mici duc spre succes, intotdeauna!
Sanatate multa puiului.
Va multumesc mult pentru gandurile frumoase
Sper din inima ca acest bebelus din burtica sa fie sanatos!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
5+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
mihaela77O spune:
azi am avut intalnirea de luna cu coordonatoarea lui mihaitza,per ansmablu lucrurile stau bine,progreseaza destul de repede,avem probleme mai mari cu hiperactivitatea si verbalizarea....adica stie foarte multe lucruri,insa din cauza lipsei de atentie si a faptului ca nu se concentreaza,nu putem obtine rezultate si mai bune.......si medicamente nu vreau sa ii mai dau sub nici o forma,trebuie sa rezolvam cumva problema asta prin terapie...
noi in week-end,plecam la manastirea frasinei in valcea cu mihaitza,n-am mai fost de vreo doi ani...
va multumesc ca sunteti alaturi de noi!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
iata ca mai avem vesti bune..mihaitza a invatat sa spuna apa,acum nu primeste apa,decat daca spune ca vrea apa....cred ca suntem pe drumul cel bun,desi ne mai asteapta multa,multa munca...
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O iata ca mai avem vesti bune..mihaitza a invatat sa spuna apa,acum nu primeste apa,decat daca spune ca vrea apa....cred ca suntem pe drumul cel bun,desi ne mai asteapta multa,multa munca... MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
Mihaela, ce ma bucur pt Mihaita!!! Doamne ajuta .
Cristina, mami de Mihaita
vias spune:
Doamne Ajuta!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
9+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
Anina_n spune:
Bravo, Mihaita !!!
La cat mai multe progrese ! Doamne ajuta !
Mihaela,
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Emma INVINGE cancerul!
mihaela77O spune:
desi,au venit si au facut un reportaj cu noi anul trecut pe 5 decembrie,cei de la kanal d,de abia saptamana trecuta pe 4 aprilie l-au dat pe post..nici macar nu am stiut,l-am gasit fara sa vreau in arhiva lor de stiri
www.kanald.ro/dstiri/social/2009-04/2009-04-04-Condamnati-la-izolare.html" target="_blank">Reportaj Mihaitza
va multumesc ca ne sunteti alturi!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
nona_denis spune:
Multa sanatate lui Mihaita !
Seamana mult cu Denis al meu, sunt de aceiasi varsta.
Ajutati-l pe Mihaita:
http://paul-mihaita.blogspot.com
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nona_denis Multa sanatate lui Mihaita ! Seamana mult cu Denis al meu, sunt de aceiasi varsta. Mami de Denisache Ajutati-l pe Mihaita: http://paul-mihaita.blogspot.com |
multumim frumos,nona denis,pt semnatura ta!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA