Si Mihaita,are nevoie de voi!
Raspunsuri - Pagina 10
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speranta23 Va doresc din suflet sa gasiti acea putere care sa va ajute sa treceti pewste toate greutatile. Sunt convinsa ca dragostea voastra de parinti il va ajuta enorm pe Mihaita! Mari, ai pus o virgula la sfarsitul link-ului, de-asta nu merge. Imi permit sa ma pun o data linkul de la blogul tau, sper din suflet sa nu o supar pe umflatel. http://florina-emilia.blogspot.com/ |
doamne fereste..cum sa ma supar?oricum ii dadusem de cap,ba chiar am postat si pe blogul lui mihaitza,link-ul cu blogul emei...ca doar sunt prieteni,nu mari?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
vias spune:
am trecut numele micutului pe un acatist dat azi la o manastire mare.
Va fi bine!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui camy_pus am trecut numele micutului pe un acatist dat azi la o manastire mare. Va fi bine! Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei acum sper la o minune |
camy,multumim din suflet ca te gandesti la noi!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
mihaela77O spune:
am postat pe blogul lui mihaitza,cateva minute din terapie,daca vreti sa vedeti,accesati blogul lui mihaitza!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
mari_paun spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui umflatel
doamne fereste..cum sa ma supar?oricum ii dadusem de cap,ba chiar am postat si pe blogul lui mihaitza,link-ul cu blogul emei...ca doar sunt prieteni,nu mari? MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M |
speranta23 multumesc pt corectura, eu intru destul de putin pe net ...de la bicrou cad am un respiro de cateva minute.
umflatel. normal ca suntem prietene...prieteni copiii nostrii...va pup si va multumesc...
http://florina-emilia.blogspot.com
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema
mihaela77O spune:
de saptamana aceasta,mihaitza,a inceput sa faca 6 ore de terapie pe zi,3 dimineata,3 dupa amiaza,cu multe programe de lucru...si un mod mai lejer,ca sa ii faca placere!toate aceste lucruri le facem sub indrumarea coordonatorului care ne face programele de lucru!
va tin la curent cu evolutia lui mihaitza!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
vias spune:
nu v=am uitat...ma gandesc la voi...sper din suflet ca Mihaita sa reuseasca!
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
vias spune:
ce mai face Mihaita?
ingerasul Darius-Andrei
4+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui camy_pus ce mai face Mihaita? Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 4+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! |
camy
si noi ne gandim la tine si ne bucuram pt tine!sper ca ai primit pm-ul...mihaitza,este bine..este un nazdravan...intr-o continua miscare,face lectii zi de zi...si cel mai important au inceput sa apara progrese..mici,dar sunt!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA