Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata la
Imi beau cafeaua cu voi iar baietii mei, amandoi se uita la "pisicile aristrocrate" Sunt super haiosi .
Andrei are in dotare 2 dintisori acum iar gingia de sus incepe sa se lateasca si ea vertiginos de unde maraielile de rigoare .

La multi ani sarbatoritilor zilei !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
citat din mesajul lui LaLa_20

Neata!!!
Elle vreau si eu cafea,da mi-e lene sa-mi fac.
Vazui pozele de la intalneala...vreau si eu!!!si am gasit solutia:II ZIC LU BARBATEMIU CA NU MAI DIVORTEZ DACA NE MUTAM LA BUCURESTI!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

iti trimit eu virtual o ..

da da da .. ce bine ar fi sa va mutati aici!!!! pai hai ce mai stati??

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Neatza! Uite si eu la cafea cu voi.
Nicoleta si multumim.

Si Mihaitza e baiat mare, a facut si el 6 luni, nici nu stiu daca l-am felicitat. Pentru orice eventualitate: LA MULTE LUNITZE! si LA MULTI ANI! pui drag si scump..

Ah, si aper sa ne intalnim saptamana asta, ca s-a imbunatatit vremea si mi-a parut tare rau ca nu am putut veni la ultima intalnire.

Asa, acum sa va spun, ieri am fost la medic, pt. vaccin, dar nu l-am facut, pentru ca a descoperit ca fata are un pic de "rosu in gat". Sincer, daca nu vedea doc. nici nu aveam de unde sa stiu, pt. ca nu a facut febra si nici alt simptom nu avea. Deci, vaccinul l-am amanat pt. saptamana viitoare. Dar, ne-a masurat si cantarit si avem 7400gr si 69 cum, stam bine in fund si in picioare daca ne tine mami de manutze. Doc. a fost super incantata si de conversatia pe care a avut-o cu Antonia, care de cand a intrat pe usa si pana am plecat le-a facut capul mare doamnelor, ca la un moment dat nu ne mai auzeam om cu om.

Asa, am intrebat-o ce pot sa-i dau pt. constipatie si mi-a dat Debridat, 5 ml/zi pana in ora 12, pt. imbunatatirea tranzitului intestinal. Si pt. ca nu-i pot da branza dulce, din cauza de constipatie, mi-a sugerat sa-i dau lapte batut, asa cate o lingurita la inceput, ca sa-i testez tolerantza, asta pt. calciu.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Adevarul este ca tare bine ma simt si eu la intalnirile cu zuzulici dragi.... !!!!
Aseara nici nu stiu cum a zburat timpul.
Si, desi ne-am dat intalnire la intrarea in parc, coincidenta sau nu... ne-am intalnit cu totii in parcare... am parcat masinile aporape una langa alta, am sosit cu totii in alelasi timp!

Imi pare tare rau pentru roli....
Asa era sa patesc si eu data trecuta in cismigiu...
Eu atunci stateam pe o banca in parc cu telefonul in mana dar nu aveam numarul niciunei fete din cele care veneau in parc..
Si vorba ta... imi venea sa plang de ciuda ca stiam ca fetele sunt in parc, ca eu sunt in parc dar nu stiam cum sa le gasesc...

Nu-i nimic. Data viitoare !!!

Si-mi mai pare taaaare rau pentru mitsu care a venit special de la ploiesti iar ploia ce parea ca nu se va orpi ne-a stricat planurile...

Poate ne vedem si astazi... desi am ascultat la starea vremii si se pare ca iar vor fi ploi trecatoare diseara...

Acum am citit din urma si am vazut ca vroiau sa vina si grati si stancutza... Ce pacat ca nu ne-am putut vedea cu toate...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui Lala_D

Buna dimineata la
Imi beau cafeaua cu voi iar baietii mei, amandoi se uita la "pisicile aristrocrate" Sunt super haiosi .
Andrei are in dotare 2 dintisori acum iar gingia de sus incepe sa se lateasca si ea vertiginos de unde maraielile de rigoare .

La multi ani sarbatoritilor zilei !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Imi imaginez ce draguti sunt! Ce tablou frumos ce-ti umple sufletul de fericire sa-ti vezi copilasii impreuna , sanatosi si cuminti !!!
Laura pe ei de frumosi !!!
Cu ce ii dai tu lui Andrei contra durerilor date de dintisori ?
Este cazul si la mine caci eleni s-a trezit dimineata la 5.30 si se maria in patut, se rasucea pe toate partile si sunt convinsa ca de la dintisorul ce a iesit doar un coltisor i se trage....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

lala si a mea e maraita, cred ca de la dinti. jos e gingia umflata si unde trebuie sa iasa dintii sunt doua umflaturi mici .. azi-noapte mi-a plans in somn .. acum nu stiu daca de la dinti sau poate a visat ceva ..

ufff sa iasa mai repede dintii astia!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

laurici eu am calgel .. ana zicea ca l-a testat si amorteste zona .. eu ii dau cand maraie rau ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Mda, si vroiam sa mai spun ceva, fetele fiti atente la bubitzele care apar pe bebei. Noi am avut saptamana trecuta, niste bubitze "in piele", au aparut intai pe picioare si apoi pe tot corpul, abdomen si manutze, nu pe fatza. Pediatra a controlat fata si a vazut ca mai erau cateva bubitze estompate pe torace si pielea un pic mai aspra pe picioruse. M-a intrebat daca a avut bubitze si i-am spus ca da, cam o saptamana. atunci a controlat-o in in spatele urechilor si a vazut ca are ganglionii inflamati si mi-a spus ca fata mea a avut RUBEOLA.....si o intreb, asa...fara nici un alt semn, nimic? Raspunsul a fost ca la varsta asta si datorita anticorpilor de la mama fac o forma usoara, dar depinde si de copil.
Si eu care credeam ca are o reactie la soare, ca am fost plecata cu ea in acea perioada si am stat mai mult pe afara.

Asa ca aveti grija....si mai bine intrebati...

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Asa, am vazut si pozele de la intalnire.

Tare frumoase sunt si tare frumoase sunteti voi cu bebei cu tot..
Acum, eu nu sunt in stare sa ajung la intalnirile teritoriale, ce sa mai sper pt. cele din alte locuri.......

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Laura,Elle...
Zuzici ce credeti?Ma invarteam prin casa,pregatind iesirea de dimineta si ma gandecs caa Bibi e prea linistita si ma duc sa vaz ce face:era in patul meu cu ca[ul intre pat si patutul ei jucandu-se de zor co perdelutele de la patut...cateva secunde si o gaseam jos...am scapat de data asta!!!
Cu dintii ne maraim si noi...
Gata fug s-o imbrac si afara cu noi ,mai vorbim

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput