Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 3

Ven spune:
Mari, esti o draguta, dar am fost nasi anul TRECUT in iulie. Si eram gravida in 15 sapt. cred, dupa cum SE VEDE in poze.

Ven spune:
Azi am avut musafiri, am facut gratare in curte, sunt franta. E fain pe moment, dar seara pic lata dupa zece mii de drumuri de la terasa in bucatarie si inapoi, plus cateva pana sus la mansarda dupa lapte bebe, ceai bebe, schimbat bebe etc.
Plus ca mi-am dus de la inceput pe masa o bere Redd's, care-mi place mie, si am constatat la sfarsit ca n-am apucat nici sa o DESFAC (de la 16:30 pana la 21:00), daramite sa o beau....
Asa ca, desi morrrr de somn, cobor acuma in bucatarie, imi pun un pahar de bere, fumez o tigara si apoi la nani. Nu inainte de a verifica daca ati mai scris ceva

grati.ela spune:
Ven acum pe pagina era pozutza cu Markus la 15 luni...taaare frumusel! Cat despre verificat ce scriu zuzele...si eu fac la fel...tot zic ca plec de langa laptop dar imi bag nasul sa vad ce se mai spune.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Ellenuta spune:
neataaa
haideti fetelor la !!!!!!! bitza a plans in somn azi-noapte, bine ca nu s-a trezit .. cred ca de la dintisori ..
ven ce sa spun ... esti enervant de frumoasa si arati enervant de bine .. pe bune!!!! cat despre explicatiile elaborate don't worry .. i'm used to it .. mama e profesoara, de romana mai exact .. asa ca intelegi tu ..
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE

aweya spune:
Buna dimineata!
Azi dau eu cafeaua... doar spuneti cum va place!
Ellenuta am vazut pozele de la intalnire, aveti niste copii atat de scumpi si frumosi, ca-ti vine sa-i mananci...
Cu intarziere, le spun si eu LA MULT LUNITE SI ANISORI sarbatoritilor de ieri si un pupic special pentru micuta Antonia (de Cristacoman) care a facut 6 lunisoare. Sa cresteti mari, sanatosi si mancaciosi!
Ema ca ai intrebat de noi....
Noi ieri am facut vaccinul de 6 luni... si nu ne-a placut, de data asta am plans cand ne-a intepat, dar am uitat repede . Avem 8,500 kg si papam bine...
Nicole-mamica si www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">Mihai Alexandru (26.01.2008)

LaLa_20 spune:
Neata!!!
Elle vreau si eu cafea,da mi-e lene sa-mi fac.
Vazui pozele de la intalneala...vreau si eu!!!si am gasit solutia:II ZIC LU BARBATEMIU CA NU MAI DIVORTEZ DACA NE MUTAM LA BUCURESTI!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasteriiPrintesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaa!!!!
Nici nu stiu cu ce sa incep....
La multe lunite si anisori clopoteilor sarbatoriti ieri !!!!
LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI ALATURI DE FAMILIA TA DRAGA MIKI !!!
SA VA DEA DUMNEZEU ( UNICUL !) O VIATA LINISTITA SI FERITA DE NECAZURI URATE !!!!
Vreau sa-ti spun ca ai de ce sa fii mandra! Daca faci azi de ziua ta un "bilant"... ai un sot mi-nu-nat!, din ce povestesti de el imi place tare mult cum gandeste, cum se poarta cu tine, cu copilul! L-am cunoscut si personal atunci in parc si este si foarte prietenos! Iar despre saara ce sa-ti spun... o pausica de fetita ce va lumineaza viata cu siguranta !!!! si un buchet cu 1001
!!!!
Ema si ellenutza.... despre pasaport... pasaportul minorului sub 14 ani se poate face individual sau poate fi trecut in pasaportul punuia dintre parinti. In cazul pasaportului individual taxele ce trebuie platite sunt de aproape 1 milion , la includere trebuie 2taxe x 3lei. Eu le-am platit la cec.... acolo nu am vazut niciun loc unde as fi putut sa le platesc...
A, si puteti sa alegeti varianta cu pozat copilul in alta parte, ( la studioul lui dani de exemplu... ) dar cred ca in acest caz nu mai mergeti la str. N. Iorga... ci la sectia voastra din cartier ce se ocupa de pasapoarte...
Eu am ales sa merg la Iorga pentru ca este un birou special pentru copii si varstnici unde nu este aglomerat... Eu am stat ieri doar vreo 15 minute dar poti merge si sa nu intalnesti pe nimeni altcineva acolo.
Daca platesti taxa de urgenta pasaportul ti se elibereaza in 2 ore. Asa, in regim normal - 7 zile.
Ah, tot vreau de cateva zile sa-i spun bine a revenit lui shobo!!!! Imi dau seama ca cu 2 copilasi este mai greu sa fii si activa pe forum! Eu am noroc caci m-am intors la serviciu ca altminteri... de acasa oricum nu-mi lasa picii mei prea mult timp sa ma desfasor aici cu voi...
Poate ne vedem vreodata in parc caci am vazut ca esti din bucuresti!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni

ramonab spune:
Neata buna!!
Dati si aici o cafea?
Vazut poze cu cu bebelasi dragalasi la intalnire.Frumosi fiecare, special fiecare.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa

laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui LaLa_20
Neata!!!
Elle vreau si eu cafea,da mi-e lene sa-mi fac.
Vazui pozele de la intalneala...vreau si eu!!!si am gasit solutia:II ZIC LU BARBATEMIU CA NU MAI DIVORTEZ DACA NE MUTAM LA BUCURESTI!!!
Cea mai optimista mamica!
Laurade
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasteriiPrintesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Te sustin!!!
Iti fac si galerie...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni

Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui aweya
Buna dimineata!
Azi dau eu cafeaua... doar spuneti cum va place!
Ellenuta am vazut pozele de la intalnire, aveti niste copii atat de scumpi si frumosi, ca-ti vine sa-i mananci...
Cu intarziere, le spun si eu LA MULT LUNITE SI ANISORI sarbatoritilor de ieri si un pupic special pentru micuta Antonia (de Cristacoman) care a facut 6 lunisoare. Sa cresteti mari, sanatosi si mancaciosi!
Emaca ai intrebat de noi....
Noi ieri am facut vaccinul de 6 luni... si nu ne-a placut, de data asta am plans cand ne-a intepat, dar am uitat repede. Avem 8,500 kg si papam bine...
Nicole-mamica si www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">Mihai Alexandru (26.01.2008)

Elena

BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE