Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Vin si eu la o cafea mica,mica.Ar trebui sa renunt la cafea dar inca nu pot.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
citat din mesajul lui Ellenuta

laurici eu am calgel .. ana zicea ca l-a testat si amorteste zona .. eu ii dau cand maraie rau ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

La fel : Calgel si Dentinox ( alternativ, ca au aceiasi substanta activa). Daca maraielile sunt mari de tot, noaptea, ii dau si un ml de Nurofen.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui danonique

Buna dimineata!Vin si eu la o cafea mica,mica.Ar trebui sa renunt la cafea dar inca nu pot.

poze albert

Buna dimineata Danutule !!!!
sora-mea a baut cafea toata sarcina.
Cu albert ai baut cafea?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata! Mi-am baut si eu "cafeaua" pina am citi din urma...acum l-am adormit pe micul terorist...siam vreme de povesti.

Dana, eu cred ca poti sa continui sa bei o cafea pe zi, mai ales daca organismul tau de obisnuit cu asta.

Lala
, si zi asa, te muti si tu la Bucuresti? Nu te tenteaza o destinatie mai racoroasa si un pic mai linistita?

Elle, super pozele din parc.

Criza de plins am avut si noi aseara...cred ca il deranjeaza tare dintele nr 2. sper sa sparga odata gingia de tot, ca asa se chinuie saracul bb...

Crista, bine ca ati scapat. e pacatoasa boala asta, ca se pot face forme grave. si abia la un an se face vaccin pt ea.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
citat din mesajul lui danonique

poze albert

dana si eu am baut cafea toata sarcina .. hai si tu la o atunci!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

lala inca nu a facut scandal rau de tot noaptea, a plans si a gemut in somn. daca e cazul, ii voi da si panadol caci nurofen nu am in casa.

anca sa iasa mai repede dintisorul ala!

zuzici .. noi fugim in parc. revin pe la 2 si ceva dupa legume si dupa ce adoarme maraita shefa!

pupici

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Of, cristina, ce bine ca a trecut rubeola! Si este bine si ca a facut-o! Eu sunt de parere ca este bine sa le faca pe aceste boli si, cu cat mai repede cu atat mai bine!
lui antonia ce iute si La multi ani fericiti si sanatosi si pentru

Ancab, pai daca-i vorba de zona in care locuisti tu.... mai bine ne-am muta cu toate la tine, la bistrita la ven, la piatra neamt la laurici.... Oriunde este mai bine decat in bucuresti... Dar avem si avantajul de a fi multe si astfel, ne putem vedea des! Sunt tare fericita pentru asta!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

o cafea si de la mine gagici!ne-am trezit snt rupta ca m-am culcat la 3, am fost cu sotu in oras...acum ma solicita piticu, il schimb si iesim in curte
sunt cam suparata ca sapt viitoare aveam in plan sa merg la mare cu soramea si acm sotu imi da planurile peste cap ca sa nu mai merg sa vina si el in sept....ar fi totul ok daca n-as stii cum va face..adica in sept va zice ca nu se mai poate... acumel e suparata ca vreau sa merg fara el iar eu sunt suparata ca sunt sigura ca si vara asta ca si ultimlele 3 o sa raman in casa..
binenteles ca el pleaca sapt vitoare in china...eu n-u poat sa merg la mare.. ma rog...el cu treburi..offf ce sa fac??daca las dupa el si nu ma duce nicaieri jur ca divortez!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Ce mi-a placut la intalnire !!! A
m vazut o Elenei mandra, care statea si ne analiza pe toti (nu degeaba ii zic eu "mandra Eleni"), o Evavesela, care te bine dispune, si nu in ultimul rand David, rasfatatul fetelor.

Am vazut pozele: subscriu "Eva si Eeleni socializeaza" este de poster!

Btw, Helene am visat ca de la intanire am plecat cu .. Eva ! Se facea ca ma urcasem cu fi'mea in masina si acasa am ajuns cu Eva si ea radea toata la mine (cred ca visu' mi s-a tras ca m-am conversat cu ea, cat ai fost tu, dupa telefon). De-aia n-o fi dormit, saracutza, o fi visat si ea, c-a luat-o o nebuna de langa mami

Buburuza mea a dormit ne'ntoarsa; la 10 era "pierduta in lumea viselor" si nici nu s-a trezit peste noapte; a dormit pana la 8:00. In schimb aseara mi-a facut 37.6; de ce oare? - mi-e groaza sa ma gandesc la alt motiv decat poate, c-o fi tras-o curentul.

Am citit o poveste trista si despre o zuza abatuta si cu suflet mare; Micsunea

Ereena, multi ici pentru faptul ca ne faci album.

Ramo, dau si eu o cafea; mama a zis ca-i place cel mai mult de Razvan, ca e "tot numai ochi".

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Un pentru Antonia - si eu zic ca cel mai bine e sa faca 'bolile copilariei' cat sunt mici.

Anca, eu si maine m-as muta la Cluj - este orasul meu preferat - dar Dan (sotu') nu e incantat sa plece din Buc.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput