Tulcence? 8
scrieti aici pana aduc si arhiva, sa aveti spor![]()
Capitolul I
Capitolul II
Capitolul III
Capitolul IV
Capitolul V
Capitolul VI
Capitolul VII
ZILE DE NASTERE:
arissa 30 martie si bebelina Maya 18 martie 2007
gabiu 1 aprilie 1974 si bebe Albert 10 mai 2007
mirelaionut 22 noiembrie 1979 (tinem pumnii sa vina bebe)
mirell@ 20 august 1982 si bebe Teodor Daniel 2 martie 2007
laura72 18 mai 1972 si bebe George Stefan 22 aprilie 2005
silvi8 22 decembrie 1982 (si-i dorim un bebe in 2009)
danybv 13 noiembrie 1976 si bebe Andrei 21 martie 2006 + bebelina Maria 11 ianuarie 2008
aurora56 29 mai 1969 si domnisoara Elena Laura 24 mai 1997
miginuk 8 august 1980
moruna 25 aprilie 1987 si bb Andrei 8 mai 2008
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
Raspunsuri
danybv spune:
buna dimineata fetele 
Mirell@ felicitari pentru titularizare 

Miginuk
unde putem vedea si noi pozele cu tine miresica ? ![]()
moruna spor la insirat margelute , abia astept sa vad pozele cu lucrarile tale
Gabiu bine-ai venit din concediu , asteptam pozele sa vedem pe unde ati umblat voi
si noua ne-a fost dor de tine , eu m-am mai intalnit cu Arissa si am stat in parc deci acum astepta sa te alaturi si tu ![]()
Noi nu am facut mare lucru , ieri am avut treaba prin casa , am gatit mancare , am fost afara cu copii in parc .
Tin sa va anunt ca noi iesim si stam afara cu copii in parculetul din fata hotelului Delta sau langa cele trei fantani acolo ne petrecem noi timpul liber ![]()
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Galeria activata pentru Crengu75 nastere usoara si bebe sanatos 

miginuk spune:
'Neata fetele!
Gabiu, bine ai revenit - imi pare bine de cunostinta . Ziua mea de nastere e saptamana (a)viitoare - 08 August (1980, anul).
Danybv, poze cu mine miresuka nu am pus nicaieri. Doar in albumul de aici am pus 2 foto cu mine ca sa a cunoasteti
. Cand o fi sa terminam cu casa noastra, si o a am din nou toate lucrurile in ordine, o sa completez foto in album. Totusi, sper ca o sa ne cunoastem si face to face, candva.
Fetele, aseara am facut un test de ovulatie si mi--au iesit 2 liniute
. Sapt asta trb sa prestam en-gros... si no stress. Cred ca azi -maine produc un outz, ca ma cam doare spatele si am asa... o tensiune... in burtika; si am citit pe net ca cam astea ar fi semnele de ovulation;+scurgere
Va pupic.
moruna spune:
salut din nou!data mea de nastere este 25 aprilie 1987,iar a lui bebe andrei este 8 mai 2008.am observat ca sunt cea mai mica de aici
.
minginuk ce sa zic?....spor la procreat...cred ca asta tre sa iti urez![]()
mami de
andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
danybv spune:
ooo ce frumoasa esti miginuk am vazut pozele
sa-ti ajute Dumnezeu sa ramai graviduta cat mai repede 

moruna se pare ca tu esti mezina noastra
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

gabiu spune:
miginuk, chiar ca esti frumoasa! Sa-ti dea Dumnezeu un bb tot asa frumos /oasa ca tine
dany o sa ma invrednicesc si o sa sortez pozele. Poate ne intalnim diseara la fantani
am uitat sa zic ca am trecut fetele noi in listuta
dc mai e cineva netrecut, faceti-ma atenta va rog
gabi, mamica lui
miginuk spune:
Gabiu, Danybv... multumesc pt complimente
. Va pupic; ma intorc la treaba ca am o groazaaaaa ....
danybv spune:
Gabi voi incerca sa jung la fantani diseara sa vad la cat termin vizita la batrana mea , la gazda adica , oricum dupa ora 18 si ceva voi fi acolo cred 
miginuk servici usor, apropo unde lucrezi ? daca nu te superi ![]()
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

miginuk spune:
Fetele, am mai pus in album o poza ... eu cu sotiorul meu scupic, procreatorul-sef
... cred totusi ca mai dureaza ceva timp pana o sa fie vizibila; trb aprobata de moderator(?!)
danybv spune:
buna dimineata 
Va invit la o cafealuta
iar pentru gravidute avem : ceai , suc fiecare ce pofteste ![]()
Eu sunt terminata de somn , Maria mea s-a culcat aseara la ora 19 si s-a trezit la ora 1:40 si nu a mai vrut sa doarma deloc pana la ora 4 diminiata 
asta se datoreaza faptului ca o doare gingia rau de tot , inca nu i-a spart gingia dintii si asa ca pana ce ii ies avem de tras cu ea
Aseara am fost afara cu Maria , am stat amandoua pe banca in parculet , de fapt langa tabla cea mare de sah , dar pana la urma a inceput sa picure si asa ca am plecat acasa.
Maine s-ar putea sa mergem pana la Braila vreau sa ii luam Mariei scaun de masa , am tot pus-o in scoica auto si i-am dat manacare dar imi este greu fiindca acolo nu sta chiar dreapta si nu prea imi mananca , ieri am carat un carut sus in casa si am pus-o sa stea dreapta si a manacat foarte bine in el , dar nu pot sa tin carutul in casa ca imi ocupa spatiu ,In rest noi suntem bine toti .
Va pup pe toate si mai revin
din 
miginuk sunteti o pereche tare frumoasa 
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

gabiu spune:
'neata fete dragi
ne-am intors de la cumparaturi ( am fost destul de matinali) si ne-am intalnit cu mirell@ si bb Teo care era f. serios ( avea o treaba grea de facut : sa aibe grija de mami lui
)
dany aseara am iesit chiar pe ploaie si pana s-a oprit am stat sub coloane si ne-am plimbat. Ne vedem ala data, noi iesim si azi![]()
off ce trebuie sa sufere micutii pana le dau dintisorii!
va pup pe toate
gabi, mamica lui