Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

quote:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

LA MULTI ANI, LULUA, SA FII SANATOASA SI NOROCOASA CA FRUMOASA SI DESTEAPTA ESTI DEJA!!

Nour, da, branza calcica se poate da zilnic, amestecata cu fructe, iaurt sau cereale.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Multumim mult Angie. Pupici pt pupiku frumos

Buna dimineata la toate fetele!
Fug ca e pitika in bratze si nu are stare si mai avem de pregatit si pireul de fructe.
O zi buna va doresc si bebei nemaraiciosi.

Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)

Scumpa noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!!!
Sint si eu pe aici, la o cafelutza lunga si slaba....

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!

Daria Maria
Luca Gabriel
Razvan Gabriel
Tudor Gabriel
Antonia Izabela

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare, poate stiti sa-mi ziceti de la ca virsta se pot da ciupercute copiilor? bine, din cele de cultura, de la magazin, nu din padure

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
citat din mesajul lui CameliaH
azi a mancat vreo 200 de grame si i-am pus si pui. I-a placut.

Si acum sa ma laud, vorba aceea "Lauda-ma gura ca-ti dau prajitura".
Uite aici
http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/8516/Doll-Cake/pagina/40/
la ultima postare tortul cu care ii faceam sambata pofta lui Stoisor.

Camelia, superbe tortulete! Felicitari! Cand l-am vazut pe primul, am ramas...paf! Pe urma m-am lamurit eu ce si cum si mi-am dat seama ca se poate face :-)
Si pozele voastre le-am vazut, saptamana trecuta cred, e atata veselie la voi in familie, e frumos tare cu trei prichindei! Fetele tale sunt atat de diferite...una extrovertita, alta mai rezervata, dar frumoase amandoua. par sa se inteleaga bine si sa il iubeasca mult pe Matei.

Miha74, ne mai citesti? Ce mai face Mateiutul vostru?

Miki, mai spune-ne despre Saara, si cum va mai distrati voi in familie! Pentru mine esti un exemplu de mama nestresata, care nu se neglijeaza si mai mult decat atat, se rasfata!

Honey nu mai tin eu minte, sau chiar nu ai mai postat de ceva vreme?

Feteleee...acum putina reclama...am descoperit de ceva vreme un ceai care ii palce Sofiei. Se numeste Infant Baby, produs de Sprint. Nu are nici un pic de zahar, dar e dulce deoarece contine revent, si aromat. Uitati aici: http://www.naturaplant.ro/produse/2876/Infant-Drink

In al doilea rand, am mai slabit un kilogram. Cred ca de cand am inceput sa ma dau cu o crema anticelulitica super, pe care am gasit-o intamplator la magazinul de naturiste. Nu are cofeina - am ramas cu obsesia asta din sarcina, nu stiu de ce - in schimb incalzeste si inroseste pielea, deci stimuleaza circulatia. E aceasta: http://www.naturaplant.ro/produse/3298/Cellulight_-_Crema_pentru_masaj_anticelulitic

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Neatza fetele! Ne treziram si noi. Ma doare bila asa intr-o parte...dar imi revin eu pana dupa-amiaza cand mergem la intalneala!!! Cine se anunta?

Cu domnul sot e complicat! El e un pic mai ambitios, mai dracos ii zic eu ca e! La noi certurile sunt mai mult provocate din neintelegeri decat din motive serioase. Si asa a fost si aseara! El isi dorea de foarte mult timp sa mearga la inot, doar ca mie a omis sa-mi spuna ca se duce ieri. Si de-aici buba. Dar ne-am impacat. Eu ma oftic f tare ca el refuza comunicarea cand suntem certati. Si pe mine ma apuca piticii si uite-asa inrautatim situatia. Doc, cum sa-l fac sa comunice cu mine?

Ma duc sa fac un 3 in 1! Puup! Sa fie o dimineata minunata!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Doamne Nur cat de frumoase sunteti amandoua in poza asta: http://s268.photobucket.com/albums/jj32/Nour0604/Luluah/?action=view¤t=forum.jpg !!! Sa-ti traiasca printesa, e superba, si are un par asa frumos, si frumos aranjat, nu punk ca al maimutului meu! Am vazut ca i-ai pus bentita...asa cum poarta domnisoarele nu bebeii...hihi daca aveti ce da pe spate :-)))

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataaa

cine mai e pe aici la ??? eu mai am cateva guri si o termin pe a mea ..

ana m-ai binedispus cu bancurile tale!!! imi pare bine ca te-ai impacat cu sotioru'.

stancutza ce sa mai spun de a mea ca de 14 zile e la aceeasi greutate .. m-am ingrozit cand am vazut aseara. dar, ca si tine, cred ca s-a mai lungit caci i-a mai scazut burticuta si un pik si falcutele .. o s-o masor diseara.

laurici, roxanica????

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:
citat din mesajul lui stancutza

quote:
citat din mesajul lui CameliaH
azi a mancat vreo 200 de grame si i-am pus si pui. I-a placut.

Si acum sa ma laud, vorba aceea "Lauda-ma gura ca-ti dau prajitura".
Uite aici
http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/8516/Doll-Cake/pagina/40/
la ultima postare tortul cu care ii faceam sambata pofta lui Stoisor.

Camelia, superbe tortulete! Felicitari! Cand l-am vazut pe primul, am ramas...paf! Pe urma m-am lamurit eu ce si cum si mi-am dat seama ca se poate face :-)
Si pozele voastre le-am vazut, saptamana trecuta cred, e atata veselie la voi in familie, e frumos tare cu trei prichindei! Fetele tale sunt atat de diferite...una extrovertita, alta mai rezervata, dar frumoase amandoua. par sa se inteleaga bine si sa il iubeasca mult pe Matei.

Miha74, ne mai citesti? Ce mai face Mateiutul vostru?

Miki, mai spune-ne despre Saara, si cum va mai distrati voi in familie! Pentru mine esti un exemplu de mama nestresata, care nu se neglijeaza si mai mult decat atat, se rasfata!

Honey nu mai tin eu minte, sau chiar nu ai mai postat de ceva vreme?

Feteleee...acum putina reclama...am descoperit de ceva vreme un ceai care ii palce Sofiei. Se numeste Infant Baby, produs de Sprint. Nu are nici un pic de zahar, dar e dulce deoarece contine revent, si aromat. Uitati aici: http://www.naturaplant.ro/produse/2876/Infant-Drink

In al doilea rand, am mai slabit un kilogram. Cred ca de cand am inceput sa ma dau cu o crema anticelulitica super, pe care am gasit-o intamplator la magazinul de naturiste. Nu are cofeina - am ramas cu obsesia asta din sarcina, nu stiu de ce - in schimb incalzeste si inroseste pielea, deci stimuleaza circulatia. E aceasta: http://www.naturaplant.ro/produse/3298/Cellulight_-_Crema_pentru_masaj_anticelulitic

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Stancutza mersi. Chiar vroiam sa te intreb cum e la servici. La noi asa e veselie mare. Nu ai timp sa te plictisesti, dar nici sa respiri prea bine.

Ana sa stii ca si barbatul meu la fel e. Io il las in pace si cand ii trece ii trece si gata, vorbeste el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Multi ici pentru Helene, Ven, Ramo, Stancutza, Lala20 pentru aprecieri.

Ramo, asa este, Adela este exemplarul feminin al lui Razvan - si eu am observat ca seamana (dar n-am zis nimik ca nu tuturor mamicilor le place s-auda ca bb al lor seamana cu altul); oricum, nu sunt singura: mama cum l-a vazut la "piciulici" a zis "baietzelul asta zici ca e geamanul Adelei"

Helene ce bine ca bitzulina a acceptat legumele; si din ce lapte ii faci iaurtul? eu ii fac din LA DORNA de 1.5% si din iaurt NAPOLACT.

Am vazut c-ati discutat de Ca; mie pediatra mi-a zis sa-i mai dau la 9 luni (si apoi la 12). Iar de Fe nu mi-a zis nimeni nimik (desi din spital i-au iesit analizele putzin "anemice").

Ancab, ciupercile se dau dupa 9 luni - asa scrie in 'alimentatia copilului' - suplimentul special de la MAMI

Votez piticii si revin.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput