Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 14
Raspunsuri - Pagina 8
RalucaN spune:
Ha ha ha , tocmai m-a informat mama ca ne-au taiat cablul.... Cu toate ca stiu sigur ca in august am fost sa platesc, chiar inainte de concediu. E adevarat ca luna asta nu am fost dar chiar asa? Da-o incolo de treaba....Ma apuca nervii... Deci una peste alta acasa nu tu net, nu tu nimik. Maine de la munca nu stiu cand am timp sa mai intru sa vad ce s-a hotarat. Ancutz, sper ca nu ti-ai schimbat telefonul, caci daca nu mai pot intra te sun sa vedem cum facem.
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border=0" target="_blank">Catalina-3 oct'05
Anca Wish spune:
Ralu, e acelasi
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
irinacodrina spune:
Anca, felicitari pentru plasamnt! Si pentru reusitele micutei voastre. Va tin pumnii, sa il iubeasca pe tati din ce in ce mai mult.
Din pacate, nu, nu sunt gravida, dar nici CM nu vine.... trebuie sa imi iau iarasi branca ursului, ca altfel prevad un nou an fara CM....
Pupici tuturor, si sa avetio intalnire placuta, la terasa in parc, cu aia mica care merge pe la toate mesele... dureros de comica trebuie sa fie!
Delia21 spune:
Anca,vreau sa te felicit si eu din toata inima pentru noua achizitie!Vreau sa-ti spun ca al meu fecior imi pune nervii la incercare de n-shpe ori pe zi,ma musca daca ceva nu-i e pe plac si eu rezist cu stoicism ca sa nu reactionez,...instinctual aplicandu-i corectii fizice caci sunt intru-tot impotriva lor.Bine ,avem si momente de tandreturi la tot pasul,...dar visez la ziua cand va fi un manierat si un gentleman.Deci Wellcome to the mom club si rabdare cu carul!Sa va bucurati de ea si sa cresteti frumos impreuna si in iubire reciproca!
Noi incercam pentru bebe number 2,caci de primul suntem satui pana peste cap
asi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delia21 Anca,vreau sa te felicit si eu din toata inima pentru noua achizitie! |
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Anca Wish spune:
Asi, esti prea sensibila. De unde stii tu ca in SUA adoptiile nu se fac la Salonul Auto?
Hai, linisteste-te si canalizeaza-ti energia pentru "achizitia" ta cu numarul II.
Eu nu mai bag in seama de mult astfel de comentarii.
Pup fata si "achizitia"
Irina, multumesc. 

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
Anca Wish spune:
Aaaaa si inca ceva, uite semnficatia cuvantului, mai Delia:
Expr. A face o achizitie = Forma de comert care consta în procurarea de produse (agroalimentare) sau de materiale (pe calea unor contracte speciale); a procura, în conditii avantajoase,
Ai stricat-o rau de tot Deliutza mami.
Dar am o zi buna, asa ca nu voi sari la gatutzul tau foarte tare, dar uite ceva ce cred ca te va ajuta pe viitor.
http://dexonline.ro/
Ei, ce zici, interesant, nu?
tumpi spune:
Nu pot decat sa citesc si sa ma intristez ca nu pot fi alaturi de voi, iar vremea asta bate-o vina pune capac
mele.
Dar ma bucur ca ati reusit sa va strangeti si ca o sa va vedeti, eu am sa stau cuminctica si am sa verific din ora in ora
sa vad daca ati venit si pus poze.Abia astept sa vad una bucata mamica Ancutza cu printesa din dotare
, la fel ca si una alta bucata printesa umblatoare pe la mese.
Mady, sanatate multa, dar las ca acum trece si greul si ce bine o sa fie cand ai sa-ti ti si ce-a de-a doua comoara in brate.
Vale, da-le naibii de teste, sti spun prostii, niciodata nu se stie de unde sare iepurele.
Irina
Asi
si pe tine, nu pune la suflet tot(eu vb ca iara am intrat in super faza naspa acum o luna,da imi revin io
)
Pup toate fetele mele dragi, va doresc o intalnire superba, astept multe poze si nu uitati de capuccino meu![]()
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Mariaa spune:
huh...am venit sa pup si eu aspirantele vechi si ce vad ![]()
delia,initial am fost aproape sigura ca ai copil adoptat si ai 'scapat-o' dintr-un soi de ironie colegiala - daca poate exista asa ceva la capitolul asta, ma rog - dar uitandu-ma la pozele matale vaz bine ca nu.
avand in vedere prin cate emotii trec fetele astea putin respect n-ar strica.
Anca, plecaciuni, esti o doamna
io muscam de cerul gurii deja ![]()
tumpi te pup si te imbratisez
Valentina tin pumnii si eu 
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Delia21 spune:
Anca,da,...traind in America in ultimi 8 ani si cu copil si studenta la medinicina pe aci,...si cu multe alte pe cap,incerc chiar acum un nou fiv,...imi dau dreptul sa nu fiu perfecta.Eu nu mai gandesc in limba romana,in engleza este "addition",care acum imi dau seama se traduce cu adaugare,cred ,ci nu achizitie.Dar ,in fine,nu am venit aci sa fac nici sange rau cuiva,nici sa-mi culeg rosii aruncate total aiurea,ci sa salut
faptul ca vei oferi dragoste,timp,energie unui puiut de om care nu a avut norocul de a le avea pe toate astea de la inceput asa cum merita fiecare.Am lucrat ca voluntara 2 luni la un centru de plasament in Bucuresti,deci fara sa fiu platita cu un ban si netrimisa de nimeni,si ma bucuram de fiecare data cand un pui era vizitat de viitori parinti,imi spuneam in gand,uite ,inca unul la care i se va da sansa la o viata normala,la o copilarie fara cosmaruri.Am ramas de atunci cu un vis de a adopta si oferi o familie unui pui chiar daca dumnezeu a fost bun si m-a lasat sa-i am pe ai mei proprii.Vream doar sa-ti spun ca ma bucur enorm pentru voi 3,atata tot
.Iar in privinta dictionarului,...incerc sa-mi perfectionez engleza caci romana stiu destul cat sa ma descurc o data pe an cand ajung in vizita in tara pentru cateva zile.Scuze de mii de ori,dar nu pot accepta nici un fel de rosii,de nici un fel de marime,atata timp cat stiu ca intentia mea a fost 100% de amabilitate,incurajare.Am si eu sensibilitatile si defectele mele,ce sa fac....De alta data ma voi abtine de la a apasa pe taste pe aici,....ca e mai bine pentru toata lumea.