Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 14
Raspunsuri - Pagina 9
Mariaa spune:
uite ce mesaj lung si bine inghegat ai scos fara sa dai cu nuca in perete
nu-i asa greu, nu?
lucrez in vanzari si o achizitie e o achizitie si atat. nu e compatibila cu cuvantul copil.
pur si simplu nu le poti asocia.
dintr-o gresala din asta 'de exprimare' s-a stricat in cazul meu o prietenie. umblam cu mama prin spitale, ea fiind in stare grava, eram disperata sa gasesc ajutor undeva, oriunde vedeam cu ochii si o prietena de-a mea de atunci a scapat una ceva de genul 'ti-o da la pachet acasa??'
nimic nu scuza 'nuci' din astea. poate am luat-o si noi putin prea personal insa daca esti sensibil la durerea cuiva, musai sa ai putin respect, atata zic. nu trag de guler dar asa cum ti-ai zis tu parerea, mi-ai zis-o si eu
cu siguranta a ofensat mai putin.
sanatosi sa fim!
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
tumpi spune:
Fetele , nici o stire, nimic?Ne tineti in suspans cu comentariile?Nu v-ati vazut?V-ati vazut, cum sunt copilele cele frumoase?
Vrem poze.
Sau poate ca nu v-ati intors nici acum acasa????Desi m-as mira ca niste copii ar tb deja sa fie la nani acum.
Astept........
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
valentinag spune:
Care intalneala ma?Ca este un frig de-ti inghetata si creierii,ploua si afara la terasa,cu copii nu mergea,inauntru nu stau cuminti,fac vizite la vecini(Ralu
)asa c-a ramas pe alta data!Da sa vezi atunci ce-o fi,tre sa vii si tu!Cand vii?
Multumesc de urari fetele,da stiti ca io-s defecta,v-am zis,clear blue negativ,ala nu greseste,rusii n-au venit nici pana azi,nici nu mai stiu a cata zi sunt!
Da ma doar cupele E
rau,deci vin si scirbele!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
asi spune:
Ce pacat ca nu v-ati intalnit.
Asteptam si eu poze ca mi-e dor de voi.
Vale intr-adevar nu prea dau gres dar la din astea ca noi
e posibil orice.Asa ca ...nu se stie niciodata.
Mariaa 
Delia nu inteleg ce e asa incredibil?Succes la fiv.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
tumpi spune:
Of vremea asta.Credeam ca numai la noi e urat si ne tine in casa
.La noi noaptea sunt 6-7 gr, iar ziua daca ajunge la 10.Abia de maine s-ar putea sa se mai incalzeasca, abia astept,fiinca ador razele de soare toamna.
Vale, din pacate anul asta tot fara mine o sa va vedeti.Nu stiu cand am sa ma aijung in tara,chiar vb si cu mama aseara,poate la anu,da nu stiu sigur,depinde ce se mai iveste pe drum.Dar daca totul merge bine,imi doresc sa ii aduc pe ei aici(mama si tata) in vizita.De tara nu ma leaga nimic(parintii sunt singurii ramasi acolo),prietenii ma pot vizita ei aici,singurul lucru de care imi e dor e ca nu va pot vedea pe voi.
Am sa ma multumesc cu pozele puse de lasper eu cat mai multe intaliniri cu cat mai multi bebici.
O saptamana minunata va doresc.
valentinag spune:
Ioana,imi pare rau ca nu vii dar poate vin eu!![]()
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
tumpi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentinag Ioana,imi pare rau ca nu vii dar poate vin eu! "La vita e bella" De mancare Dulciuri Din gradina mea |
Te astept

Medeea76 spune:
Fetele, va pupam si noi de la Ploiesti.Tea a inceput astazi gradinita si, de curand (7 luni) are si o surioara. Va pup cu drag si dor pe toate!!! Donez numar Ardit pe PM...
Medeea, mamica de Ana (14 februarie 2008) si de Tea (17 iulie 2006)
Anca Wish spune:
Felicitari, Medeea. Sa-ti traiasca minunile.
Eu nu sunt prea harniciuta la scris. Am un program naspa la serviciu si nici in rest lucrurile nu-mi merg prea bine.
Sper sa se rezolve totul pana la urma.
Va pup pe toate!
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
asi spune:
Fetelor ia priviti la semnatura mea!
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.