Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 14

Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 14 | Autor: tumpi

Link direct la acest mesaj

Va poftesc la un nou capitol,sper cu multe vesti bune.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Asa sa fie, numai vesti bune!

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Lachi, sa-ti traiasca comorile!! Sa aiba viata lina si frumoasa iar voi sa fiti fericiti alaturi de ele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

multumim mult danezo pentru urari!

Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Ce sarbatoare p-aici! Lachi multa sanatate, multa fericire si sa va aduca numai bucurii! La multi ani printeselor!!!

m & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Lachi ,sa-ti traiasca printesele.
Aoleu ce trece timpul, nici nu-mi vine sa cred.Copii cresc, noi imbatranim
Vale, neaparat ne vedem cand vin.Va anunt atunci sa punem de intalneala si o anuntam si pe asi din timp, poate vine si ea la Bucale.
Imi e dor de voi fetele, imi e dor de vremurile cand stateam la taclale,radeam si faceam haz de necaz.Imi lipsesc zilele alea.
Ancutz, nu te-ai intors de la mare, cum e in postura de mamica?
Androixo,ce mai faci fata, vad ca nu mai intri pe aici,desi te vaz activa uneori.
Anis,nici tu nu ai mai dat pe aici.
Eu nu stiu daca mai am nr de tel a lui Ardit,cred ca-l aveam in tel vechi si nu pe cartela,si tare as vrea sa mai stiu ceva de ea.Am sa incerc sa-i trimit un e-mail.
Nici de LindaG nu mai stiu nimic,nu raspunde la mesajele lasate pe ym,iar mobilul ei nu-l mai am din pacate.
Ilenya,Mariaa,Alexa-Ioana si multe alte fete de care nu mai stiu nimic de ani.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Tumpi n-ar fi rau sa ne vedem.Poate imi fac drum cine stie.

Dana ce mai faci?Cum stai cu adoptia?

Irina ai mai fost la eco?Ceva foliculi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele...vroiam sa va intreb daca are vreo relevanta in ce zile faci papanicolau.. pt k unde l-am facut eu...mi-au recomandat intre ziua 11 si ziua 13..k atunci se deshuameaza celulele (parca asa a zis...acu na..sa nu scriu io o prostie)...si iaca na..m-am conformat. ziua 13...mirela prezenta la papanicolau...dupa ce mi-a venit menstruatia de 2 ori intr-o luna. dupa asta...m-am trezit cu menstruatie....a 3-a oara..in aceeasi luna. ce-i drept..primele 2 dati a durat putin..prima data..2 zile..si a 2-a oara..1 zi.
era tot ce-mi lipsea..o dereglare. abia eram si eu ok..
pupici la toate vechiturile

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Asi, nu am facut eco, caci am avut cateva zile nebune-nebune.... la servici.
Acu ma pregatesc de plecare... duminica noaptea plecam la mare, pentru 6 zile... teoretic duminica ar trebui sa vina CM... las sa vad ce se intampla. Dat fiind ca merg la mare.. apa... probabil ca nu va mai intarzia, cel putin nu asa mult, adica apa va provoca rushii...Dupa ce vin din concediu insa, voi merge cu dr.mea la Iasi, la o alta dr, prietena de-a ei, sa ceara si o alta parere, avizata si pe endocrinologie. Sa vedem acum cand va putea dr.mea sa mergem impreuna la Iasi.
Sanii inca ma mai dor, dar mult mai putin. Ieri am simtit intepaturi in cel drept, destul de puternice. Dar, tot dupa concediu, voi vedea ce si cum.
Deocamdata, vreau sa ma bucur... nhu am mai avut concediu din 2002, de la cununia mea civila.

Mergi la inceput

Mirela nu stiu daca se faca Pap intr-o anumita zi.Ciudat ciclul tau dar poate a fost numai o chestie de moment si va reintra in normal.

Irina concediu placut si sa te simti bine.

Maine ma apuc si eu de facut bagaje ca imi duc puiul si parintii la mare.Apoi ma voi duce sa vad un copilas.Astept si eu sa vina rusii si sper sa nu vina cat sunt pe drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Buna, gagici!

De cand cu noua mea sarcina (cea mai placuta de pana acum), cea de mamica, nu prea am mai avut timp sa scriu. Incerc sa stau cat mai mult timp cu pitica mea, sa facem progrese cu vorbitul si sa ma bucur de ea 24 de ore din 24.

Suntem bine. Pe 5 avem termenul pt plasament si sper sa se mai risipeasca un pic din grijile mele.
S-a acomodat foarte bine si ieri s-au implinit 4 saptamani de cand este la noi.
E o minune de copil, de care sunt foarte mandra. Ne trezim noaptea pe rand. Eu ca s-o invelesc si sa o mai privesc un pic cum doarme, ea ca sa verifice ca sunt langa ea si sa ma pupe.
Sunt fericita si 4 saptamani au reusit sa stearga 6 ani de dezamagiri si suferinta. E greu de explicat si greu de crezut, dar sunt o mamica fericita.
Pup fetele mele.

A..Ralu, ti-am trimis niste poze pe o adresa veche. Nu mai stiu daca mai e valabila.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput