Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 14

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Irina, ce intarziere mare... Crezi ca e ceva?

Vesti bune am:

1. Am obtinut plasamentul ieri ceea ce ne-a mai relaxat un pic. Primul pas a fost facut.
2. Am fost la logoped care ne-a asigurat ca nu e nimic neurologic si pana in vara isi va reveni complet. A cooperat foarte bine, si, oricum, progresele ei sunt de la zi la zi foarte mari.
3. De 3 zile il pupa pe taica-sau intruna (Doamne ajuta!)

Si cum nu putea fi totul roz, avem si ceva probleme (destul de delicate!) pe care nu pot sa le scriu aici.

Pup fetele mele.

Cum facem cu intalneala???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Raluca,sa fi fericita si iubiti si cat mai curand sa-i aduci un fratior sau o surioara Catalinei.

Vale, bine ai revenit din co.
Irina poate se lasa cu ochisori,ia vezi, mai ales ca sti cum se zice, toamna se numara bobocii.
Mady, cum te mai simti?
Anca inca odata felicitari,ai sa vezi ca totul o sa fie bine.
Ma uitam ce repede trece timpul, Flory si Letitia au trecut deha de jumatate ,mai au putin si isi vor vedea puiutii.
Asi,tu ce vesti mai ai, ce mai face Razvanel?
Restul fetelor pe unde suntei, nu s-a terminat concediul?
IArasi mi se face dor de voi cand vad ca o puneti de intalneala si eu nu am cum sa fiu si nici nu cred ca am sa vin curand.
Va si sa auzim cat mai multe vesti bune.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Am stabilit cu Vale sa ne vedem duminica dupa-amiaza. Mai sunt doritoare?

Va asteptam cu inscrieri si cu propunerea locatiei. Voi veni cu puiu' asa ca io zic ca merita sa ne vedeti.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Am trecut sa va salut.
Ma bucur ca ni s-a alaturat si Cami la odisee.
Noi suntem bine,avem un baietel de 512 grame,este ok,dar eu sunt la pat din cauza colului scurt de 2,8..

Anca ma bucur pt voi si pt progresele facute.

fetele.

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna fetele!
Tumpi, dragutza ca intotdeauna. Multumesc mult de urari, si eu iti doresc tot binele din lume
Ancutz, ma inscriu si eu pe lista, vin cu pitica. Ar trebui sa alegem un loc cu un spatiu ceva pentru copii, ca cel putin fimea e greu de tinut la o masa cuminte.... Aveti vreo idee? Sau in vreun parc? Eu stiu o terasa in Tineretului cu loc de joaca pt copii (ma rog un pseudo loc de joaca, dar merge) insa acolo doar sa bei ceva, caci mancarea e cam naspa....
Leditia, multa sanatae! si sarcina usoara in continuare!

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border=0" target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Ralu, la multi ani si din partea mea! Multa sanatate si tot ce-ti doresti.

De vineri cica incep ploile si nu cred ca e indicat sa "programam" ceva afara. Ma gandesc ceva cu o terasa, dar unde am putea sa si intram daca ar fi frig.

Ideea cu parcul, sincer, nu ma incanta. Vale vine singura si va sta sa ne auda pe noi cu "mama, da-te jos", "mama, nu acolo" etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Neata!
Mersi Anca!
Nu ma gandeam sa mergem intr-un parc pur si simplu ci la o terasa dintr-un parc. Dar daca zici ca incep ploile.... e naspa. Problema mea e ca fimea nu prea sta cuminte la masa, nu are stare...merge pe la toate mesele, se baga-n seama cu lumea, odata s-a asezat langa unii la masa si a inceput sa manance cu ei. In conditiile in care cu noi nu a vrut sa manance.... Ma rog, nu-i problema, ne descurcam pana la urma. Mergem unde ziceti.
Madyn, Andreea voi?

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border=0" target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RalucaN
merge pe la toate mesele, se baga-n seama cu lumea, odata s-a asezat langa unii la masa si a inceput sa manance cu ei. In conditiile in care cu noi nu a vrut sa manance....

mor de ras!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Tumpi danke (am scris bine??? ) de intrebare, eu nu ma simt prea bine, dar daca bebe e bine chiar nu mai conteaza.

Anca felicitari pt. micul pas pe care l-ati facut. Si iti doresc in continuare pasi mici si repezi sa rezolvati si problemele birocratice. Ca pe cele de suflet sigur le-ati rezolvat !

Raluca iti multumesc de invitatie dar eu in week-end-uri plec cu mare nerabdare la puiul meu. Abia astept sa faca 3 ani sa-l aduc acasa ...

Leditia stai cumintica in pat, citeste, uita-te la tv, dormi si timpul va trece mai repede.

Asi pe unde e bebedoiu' tau?!? Ceva vesti?

m(8+) & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Bey,nu va faceti griji pentru mine,d'aia vin,sa va vad copiii si por'ma pe voi
Hotarati-va si ma informati!
Azi ziua 35,test negativ!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput