Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

saliutiiiii

ceska ma bucur ca ai ajuns cu bine,vacanta placuta
elle ma bucur ca ai topait la nunta ,cat despre papa lasa ca sa auzit si de mai rau

lala o rugaciune si pt noi da??

angi saliuti ce face Pupicelu ??

cami mai hoooooo cu tortuletu ala ca ma omori,aseara daca tot am iesit in oras ,tot cu gandu la tortu tau am halit si eu niste papanasi,au fost deliciosi dar sentimentu de vina e tare mare acum......blugii mei preferati iara se indeparteaza

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Fetelor (e aiurea rezolutia, ecranul mic si nu gasesc icoana potrivita) pupici!
E asa bine ACASA! Stam in curte la umbra/soare, se incalzeste incet incet apa din piscina, mama gateste dupa preferintele fiecaruia, surorile mi-au rapit copilul si au iesit la plimbare, sotul citeste la umbra. Raiul pe pamant! Stiam ca imi lipsesc toate astea dar nu credeam ca asa mult! (aici un emoticon plangaret si unul zambaret).
Sa aveti o zi faina. Incerc sa va mai citesc din umbra saptamana asta si sa mai las vreun mesaj cand pot.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 LUNI (23.12.2007)

www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
citat din mesajul lui Ven

Miutza, nu nu esti singura care nu mai sterilizeaza biberoanele. Spalam cu detergent de vase si peria de bibe si gata!

Fetelor, sa nu va fie cu suparare, dar as scrie si eu ce stiu/am invatat referitor la niste subiecte care de dezbat acum.

1. Legumele nu se amesteca cu fructe doar ca sa le accepte bebe. Stiu ca in disperare de cauza iti vine sa incerci orice, dar va garantez ca nu exista bebe mort de foame, asa ca mai bine i-ati lasa sa manance legumele singure, cu gustul lor de legume atunci cand au ei chef si sunt pregatiti.

2. Cu glutenul asa e cum zice LalaD. Eu m-am 'aruncat' la 6 luni si i-am dat 2 zile biscuiti de bebe cu gluten, iar apoi am stat si m-am cugetat si am hotarat sa stam pana la 8 luni. Pt. ca Markus are teren atopic si mai bine evitam tot ce se poate la Mathias.
Asa ca noi combinam fructele si legumele, ca sa fie mai satioase, cu faina de orez preparata. Care e ok, fara gluten, si o accepta bebe bine.

Miri, si noi ne trezim mai nou de 2 x pe noapte. Orele difera, fie la 12-01 si la 4-5, fie la 2-3 si la 6-7. Care e de fapt, dimineata, hihihi, dar asa bine m-a obisnuit copilul cu somn pana la 9 (amandoi dormim pana la 9), incat sunt tare revoltata daca sunt trezita inainte de aceasta ora
Spune-mi, te rog, ca o sa am si eu (ca tine) puterea sa ma trezesc la timp, sa pregatesc copilul mare pt. gradi, sa ma imbrac, sa ma machiez, sa-mi beau cafeaua fara de care nu functionez, sa duc copilul la gradi si sa ajung la 8 la scoala vai, acuma mi se pare ceva taaaaaare greu! Dar asa cum tu mergi pe 5 la lucru, oi putea ajunge si eu pe 8.
BTW, fetele care lucrati deja, la ce ora va treziti dimineata?

Revin, cred ca cineva a facut kaki.

Markus vine azi acasa, URAAAAA!!!!!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Ref la pct.1 si 2 exact asa stiu si eu si mi-a zis si pediatrul: legumele tb sa constituie o masa, fructele alta masa. Glutenul poate astepta, decat sa ne trezim cu cine stie ce belea de alergie. Biscuitii nu sunt un aliment fara de care nu se poate.

Cat despre pct.3 ...hehe al meu dupa ce isi formase un frumos obicei de a dormi de la 9 seara la 9 dim, la munte s-a stricat. Cred ca de la aerul de munte ii era foame noaptea si vad ca isi mentine in continuare prostul obicei de a papa odata pe noapte.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Ellenuta

ven eu ii dau perfect pasati si tot nu papa ...

am fugit in parc .. revin pe la 1 si cceva.

pupicei

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Ellenuta ai incercat sa-i dai cate o singura leguma? Incearca sa-i amesteci un pic de cereale.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Anandrei

Stiti ce mai voiam sa va intreb, de scaunul de masina. Cand treceti la scaun? E cineva care a renuntat deja la scoica? Ca David nu prea mai incape in ea, dar parca nici de scaun nu e...

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Anandrei exista scaune de la 0 la 165 kg, care se pot lasa pe spate.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Ven

Am pus cateva poze cu feciorii mei in albumul "Mathias > 6 luni", ca tot impliniram azi 7 luni. Ocazie cu care multumim din sufletel tuturor pt. urari!

Ma duc sa schimb asternuturile de pat in toata casa pana doarme bebe.

La noi ploua intr-una de 3 zile. Nu mai vreeeaaaaauuuuu! Simt ca ma apuca depresia.

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Am vazut pozele cu mandretile tale de flacai. Sa-ti traiasca. Vad ca pe Mathias l-ai pus deja pe jos. Eu nu prea stiu ce sa fac, ca in apartametul asta in care stam cu chirie nu avem usa intre holul de la intrare si sufragerie si se care mizeria de la pantofi in casa...offf imi vine sa pun usa, da sotu' nici nu vrea s-auda sa facem modificari. Imediat Andrei o ia de-a bush si mi-e groaza sa-l pun pe jos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ftelor va multumesc!
Lala dupa ce pun pastilutele de calciu ce fac? Se mesteca sau cum sa fac?

Angi da'mi sfaturi si daca nu le cer ca am nevoie gramada. Sunt repetenta la cap. diversificare. Stiu ca am cedat prea repede si nu trebuia sa i pun supica in bibe. Desi e supa crema ...fiind f fluida are putine legume in ea pasate si nu cred ca ii asigura necesarul de papa. O sa incerc cu rabdarica caci dragoste exista ... dar cand citesc ca tre' sa pape 100 si mai bine d grame ma gandesc ca nu o sa reusesc. Daca nu papa decat putin ce fac? Renunt si ii cmpletez cu laptic ... si reluam a 2a zi cu speranta ca papa mai mult? Sau nu ii mai dau laptic dupa? Ca ea ramane tare flamanda nici somnul nu o ia daca nu ii completez.

Ceska ce ma bucur ca ati ajuns in micul vostru paradis. Si ma bucur ca are cine sa va rasfetze pe amandoi...aman 3 de fapt. si sa ne invetze bbii sa pape cu linguritza

Gratzi o sa caut lingu' de are zici tu. Adevarul e ca nu o lasam sa se joace cu ea...ca io cred ca am luat prea in serios chestia cu diversificarea. Mi se pare ca e asa mportanta de'ti trebuie scoala ca sa stii "treaba cu linguritza". Am cautat bibe de la Avent de care ai zis tu...cu capat pt diversificare. Merge cat de cat dar ii curge si pe ea.... . Ma bucur pt Tudorash papacios de piureuturi. O sa urmam exemplu si o sa ne jucam si noi cu linguritza. Poate are efect.

Ellenutz petrecaeatza mika...ce misto ca ai mai evadat aseara si te'ai simtit bine.
all si ne mai auzim azi

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Botez

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Slaba miscarea....
Stoisor am executat...
Fimea a rapait vinul de la impartasanie,pai nu stie ea ce e bun?!
Acum o intrebare:jucariile alea pentru dentitie voi le bagati la frigider?daca da cat timp?nu le dauneaza,in sensul ca pot raci?
Si inca o intrebare:la supa se pune la fiert radanina sau frunzele de patrunjel,ca radacina eu nu am gasit.

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Shose amesteci putin ca imediat se branzeste si ii opresti focul si dai prin tifon si gata branzica...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Lala saru'mana. Ma execut dimineata, maine.
Radacina se pune. La noi se gaseste in piatza. Cauta ca tre' sa fie. fetele

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Botez

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput