Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 14
AngeliquedeS spune:
Neata
Shose, e normal cum face Pipetzica, sa dea papa afara, trebuie sa ai multa rabdare si iubire fiindca trebuie sa te gandesti ca nu stie decat sa suga. Si e si ea bulversata de piureul care nu seamana absolut deloc cu ce a papat ea pana acum. o vreme nu va face altceva decat sa impinga mancarica afara din gurita. Ia cantitati ff mici in lingurita si ai sa vezi ca incet incet se obisnuieste sa isi tine limbitza inauntru si sa nu o mai tina in "pozitie de supt".
Iti dau un sfat pe care nu l/ai cerut dar eu il dau totusi> oricat de greu este - si stiu ca este la inceput - nu-i mai pune supa in bibe, tot ce isneamna diversificare incearca sa ii dai cu lingurita
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
ceska777 spune:
Buna dimneata de acasa zuzelor si clopoteilor.
Am ajuns cu bine dupa 19h pe drum (pauze tot ls trei ore pt dezmortit papat schimbat copil, blocsje pe autostrada in Ungaria si Austria). Benji s-a purtat surprinzator de bine. A golit borcanele dupa borcanele, am cantat elefanti in masina cu tati cand eram prea obositi sau plictisiti, am dormit seara de la 22:00 la 04:00 dimineata neintorsi (cu conditia sa mearga brum -brum daca oprea tati sa alimneteze sau pt o pauza ne trezeam ca sa adormim la loc imediat ce ne puneam iar in miscare). Revederea a fost coplesitoare, toata familia se invarte in jurul copilului aflat" sub asediu".
Vad ca s-au umplut paginile si capitolele si sper sa pot recupera candva. Mai asteptam rude din Germania sa ajunga si va fi full house. Mai bibilim detalii pt botez si vom pune poze duminica viitoare.
Sper ca toata lumea e sanatoasa si voioasa, daca avem cumva clopotei mai indispusi sau bolnaviori sau mamici extenuate sper sa treaca repede.
Pupici!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
LaLa_20 spune:
Neata!!!
Cescka ma bucur sa citesc vesti de la tine...te admir ca aiavut curajul sa pleci la un asa drum lung cu bebe(evident si pe Honey...apropo asta e si o strigare)...si abia asteptam poze de la marele eveniment...
P.S:fug sa ma pregatesc,ma duc cu Bibi la Biserica.
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!
ceska777 spune:
Shose,
si Benji facea la fel cum descrii tu ca face Pipetu'. La inceput e mai greu inca nu stiu ce si cum sa faca cu limbuta care da de alte consistente si reflexul de supt inca primeaza. Cum spunea Angelique cu muuuuuuuulta rabdare si mai ales insistenta (solide/alimente din diversificare numai cu lingurita) o sa pape in curand si Pipetu tot din farfurie.
Mai raman pe aici ca il pazesc din birou pe Benji din dormitor sa nu faca si el buf din patul mare. Cred ca va trebui sa ne obisnuim cu bebelusi care fac buf, tin de evolutia lor si astfel de experiente. Noi inca nu am ajuns la sol dar am fost foarte aproape, l-am prins din zbor.
Ceska, mamica de Benji
Poze
ceska777 spune:
Lala20,
va pupam. Si eu am avut emotii dar Benji s-a comportat exemplar de bine. Avem numai o iritatie pe piept.Pozitia din scoica era cam deficitare, avea barbia in piept cam mutl timp si transpirand s-a iritat putin, aseara dupa baita disparuse aproape cu totul.
Inca mai doarme asa ca mai citesc poate capitolul asta....
Ceska, mamica de Benji
Poze
Ellenuta spune:
neataaa
si eu la o
cu voi!!
sunt cam chioara de somn caci am venit la 3 jumate acasa de la nunta. a fost frumos, pe terasa la complex herastrau. atmosfera a fost super .. l-au avut toata noaptea pe adi de la valcea care canta super .. si nu a cantat numai manele, a cantat de toate. si surpriza a fost florin vasilica (fiul lui liviu vasilica). nu prea mi-a placut servirea, iar la 100 euro meniul ma asteptam la ceva mai select la mancarica. nu aduceau mancarea pe farfurie si pe tavi si puneau la fiecare in farfurie .. ma feream sa nu ma atinga cu tava!
ereena prima data e mai greu .. uff, imi pare rau ca cazut mateiul. si eu am fost socata cand a cazut bitza .. acum sunt cu ochii in 4!
ceska bine ca ati ajuns cu bine in romania!! 
ven, camelia imi pare bine ca v-au venit puii acasa!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
ceska777 spune:
Daca e totusi cineva pe receptie ma ajutati cu idei unde sau ce patut de voiaj sa iau? Il vrem pt acuma eventual sa il lasam aici la bunici deci nu fac o mare investitie cu el dar sa fie safe si mai ales salteluta reglabila in inaltime pt acuma si mai tarziu. Nu l-am mai luat pe cel de acasa fiindca nu am mai avut loc si MAI ALES pt ca nu are decat salteluta la podea si cu Benji inca mic nu il pot folosi. Adica adoarme doar in brate si ca sa il depun pe saltea asa jos fara ca sa se trezeasca sau incidente e cam greu. Azi noapte a dormit la noi in pat dar nu imi convine ideea ca s-ar putea obisnui cu ea in cele 3 saptamani de vacanta.
So..... HELP!
Mai ales pt Mariana care e ca noi in Timisoara e mesajul asta si imi poate spune unde sa caut aici. Nu merge inca messenger !
Ceska, mamica de Benji
Poze
Ellenuta spune:
ceska sora mea are www.bebeplanet.ro/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=880&category_id=523&option=com_virtuemart&Itemid=26&vmcchk=1" target="_blank">ASA si e multumita de el!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
ceska777 spune:
Mary_mary, Ellenuta mersi de ponturi. INcep de maine sa caut si sper sa si gasesc ceva.
Aici e trai pe vatrai copilul are 2 nannies (surorile mele) plus bunici!!!! Eu somez! (glumesc).
Ceska, mamica de Benji
Poze
grati.ela spune:
Ceska ma bucur ca ati ajuns cu bine! Sa fiti sanatosi si sa va priasca sederea!
CamyH Tudor face kk max de trei ori/zi dar mai sigur o data. Eu ma bucur si asa ca am avut perioada cu kk la 4-5 zile...se pare ca atunci era deshidratat.
Fetelor ce o fi cu Dudu? Toata noaptea sta mufat la tzitzi - asta pana se lumineaza si cade lat intr-un somn adanc pana pe la 8.30. Mi s-au lungit tzatzele, am lapte de dau pe mine...
Azi i-am dat mar cu piersica - 50gr. Isi ducea linguritza la guritza si tzipa de fericire. Nu la fel de fericit a fost aseara cu piureul de dovlecel. Ciudat e insa ca azi mancand piersicutza cu mar s-a inrosit rau pe fata si cap...in 15 minute au disparut petele. O fi alergie sau de la efort?
Shose parca tu ziceai ca nu papa bebe cu linguritza...incearca o lgt de silicon si las-o sa se si joace cu ea.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/