Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

multu de rasp...da in toate pietele si aprozarurile am cautat si nu gasesc...orasul asta e unul de kko...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

shose, nu mai stiu care zuza a spus sa ii tinem lingurita mai mult in gurita,, nu sa ii bagi mancarea si sa astepti sa o inghita. eu ii tin lingurita in gura pana suge el tot, ca matei asta face, suge din lingurita. incearca si asa. pupici

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roli acum ii dau o pauza .. oricum, nu i-am amestecat legumele de la inceput. i-am dat 2 zile morcov, a papat bine prima zi, a doua dezastru .. apoi am pus dovlecel .. si mai dezastru , apoi am pus si cartof .. dezastru de dezastru ..

o mai las cateva zile si apoi o iau de la capat! leguma si ziua .. sa vad ce-i place ..

zuzici ... eu nu am gasit ulei rafinat de masline, am gasit ulei rafnat in combinatie cu ulei virgin ... ce marca ati luat voi de ulei masline rafinat??? nici din ala in combinatie (masline rafinat) cu porumb nu am gasit ... ce marca ... sa stiu ce caut!! uleiul de seminte de struguri e bun ptr bb????

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

zuzici

mie imi iese branzica inecacioasa .. i-am facut branza cu iaurt si tot inecacioasa a iesit ..

voi cum o faceti ca sa iasa mai cremoasa??

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ellenutz, zicea o zuzica mai deunazi ca trebuie sa nu storci foarte tare branzica prin tifon, adica sa mai lasi zer din ala in ea, si asa iese mai cremoasa. I wouldn't know, haven't tried yet! Dar suna logic. Succes! Sa zici cum a iesit, ok? Ma-ntere si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Shose, si eu fac la fel. Adica ii dau legume cat pofteste (adica foarte putin, ca si noi suntem intr-o faza de greva foamei) si apoi ii fac si putin lapte in completare. N-are rost sa o lasi flamanda, parerea mea. Cu timpul se invata si cu lingurita, si cu legumele si cu tot. Numai ca pana atunci iti pune putin nervii pe bigudiuri

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Ven

Ellenutz, zicea o zuzica mai deunazi ca trebuie sa nu storci foarte tare branzica prin tifon, adica sa mai lasi zer din ala in ea, si asa iese mai cremoasa. I wouldn't know, haven't tried yet! Dar suna logic. Succes! Sa zici cum a iesit, ok? Ma-ntere si pe mine.

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

ven, am incercat si asa si tot sfaramicioasa este ... pan' la urma cred ca ii iau fagaras ...

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Hello zuzici!

Nu stau mult, ma duc la somn ca azi noapte m-am culcat la 1 jumate (m-am uitat si eu la un film la TV dupa mult-mult timp, TV-ul nostru e altfel mai mult o cutie neagra ;-)). Sofia a dat trezirea la 6, si dupa masa de dimi a dormit la loc greu de tot, pe la 8.20. O ora doar.

Ma rog, vroiam sa-i spun lui Grati ca poate Dudu trece acum prin pragul de crestere de la 6 luni, ca cica exista unul si atunci. Noi nu l-am avut, adica Sofia are 5 mese mari si late de mai bine de o luna, si nici o masa noaptea de vreo doua luni jumate. Dar sigur vrea sa manance sau doar se trezeste (crampele de la inceputul diversificarii?) si vrea titi de alinare?

Raportam si noi mofturi majore la legume, de cateva zile incoace. Adica ia cateva lingurite si dupa aia plange. Mi-e mila de ea ca e asa nefericita si ii dau lapte. Azi i-am dat si carnita de pui in piure, dar tot asa prost a mancat. O sa incerc si borcanelele zilele astea, poate au mai mult succes. Cu lamaie am incercat dar se stramba. Ii pun unt, nu ulei de masline ca ala nu ii placea deloc.

Mie pediatra mi-a zis ca multi bebei accepta mai usor legumele cu putin iaurt in ele. Poate incerc si asa peste cateva zile.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

elle dupe esecuri repetate cu branza de vaci doc a zis sa i iau de cumparat ....o papa fara probleme si sunt multumita ,in combinatie cu fructe binenteles,cand revin o sa iti spun de care i dau eu

fetele daca nu papa suficient pireut i trebuie neaparat lapticul in continuare ,Sara daca papa doar 150 gr pireu legume mai baga si vreo 60 ml lapte daca sare de 250 gr nu mai vrea decat decat de sete,dar i dau si apa dar vrea si 30 ml sa zicem.....azi de ex a papat 180 gr pireu si 90 ml laptic,azi a fost fara carnita si nu ia prea placut ,dar eu sunt multumita in schimb de dim la 10.30 nu a vrut decat vreo 60 gr de fructe si 40 ml ceiuc,asta este

lala multumim......despre jucariile de dentitie eu nu i le bag in frigider si nici nu cred ca o sa le bag vreodata,cred ca am toate sansele sa o racesc,nu ,mie una mi teama,pt ca i curge ce i curge pe piept ,mai si inghite si imi caut de unde nu am

despre patrunjel trebuie radacina ,nici eu nu am gasit la inceput a fost criza o perioada dar am facut stoc in congelator si deocamdata gasesc,mai cauta ,la inceput eu i-am facut doar cu pastarnac,telina ,morcov si cartof ca nu aveam de unde sa iau

ceska RAIU PE PAMANT ma bucur pt tine,asa tratatie te remonteaza

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

quote:
citat din mesajul lui Ereena

shose, nu mai stiu care zuza a spus sa ii tinem lingurita mai mult in gurita,, nu sa ii bagi mancarea si sa astepti sa o inghita. eu ii tin lingurita in gura pana suge el tot, ca matei asta face, suge din lingurita. incearca si asa. pupici

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

eu am spus .....i spuneam lui Honey dar asa si este nu???sunt pici mici si nu au inca capacitatea sa plimbe papica de la vf limbii spre baza ei si sa o inghita ....ei stiu doar sa suga ,ingerasii mici,avem mai 2 luni de cand folosim lingurita si deabea acum daca i infund in gurita mai si inghite dar nu tot timpul

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput