Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 13
Ellenuta spune:
v-am pupattt!
plecam la nunta!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
stoisor spune:
slaba miscare pe aici nu??apoi cred ca ies in oras mai bine daca nu am cu cine povesti pe aici,tati a lansat o invitatie si asteapta raspuns![]()
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
LaLa_20 spune:
of cand aveam si eu chef de vb imi pica iar netu...
nu-i nimeni?
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!
Ven spune:
Eu sunt cea mai fericita. Mi-a venit si puiul mare acasa, care e mai mare, mai cuminte si mai istet decat acum 2 sapt.
si-l iubesc de nu mai pot
Ufff, greu e cand bunicii sunt departe!
Am reusit sa pun la culcarea toata suflarea masculina din casa, ma duc sa fumez o tigara linisita si fericita si ... intreaga la suflet.![]()
Cele care va destrabalati prin oras si la nunti, distractie maxima!
Pt. restul noaptea buna!
Ereena spune:
a cazut matei din pat
eram la bucatarie cu sotu' si imi povestea cum discutau niste mamici in parc despre copiii lor care cazusera din pat si am auzit o bubuitura ,mai da' s-a auzit tare nu gluma, si un planset. l-am controlat peste tot nu pare sa il doara nimik, sotul a ajuns primul si spune ca era pe spate dar nu prea cred ca avea cum sa cada fix pe spate. a plans vreo 2 minute ,acum doarme.imi vine sa-mi dau pumni ca tuta mai sunt.mi-e o frica de mor cred ca nu dorm noaptea asta.
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
CameliaH spune:
quote:
citat din mesajul lui Ven
Eu sunt cea mai fericita. Mi-a venit si puiul mare acasa, care e mai mare, mai cuminte si mai istet decat acum 2 sapt.si-l iubesc de nu mai pot
Ufff, greu e cand bunicii sunt departe!
Am reusit sa pun la culcarea toata suflarea masculina din casa, ma duc sa fumez o tigara linisita si fericita si ... intreaga la suflet.
Cele care va destrabalati prin oras si la nunti, distractie maxima!
Pt. restul noaptea buna!
Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)
Bravos. Si mie mi-au venit fetele acasa. Mateiasul s-a speriat un pic ca ele au sarit gramada pe el sa-l pupe si sa-l smotoceasca. Dar dupa aia si-a revenit Cred ca si lui i-era dor de ele ca a vorbit o gramada cu ele.
AngeliquedeS spune:
Ereena, imi pare tare rau, si eu am patit asa, ti se sfasie sufletul si sentimentul de vinovatie e imens. cineva mi-a spus ca "prima data e mai greu..." Bine ca e bine puiul, nu avem ce face, eu m-am jurat ca mie nu o sa mi se intample niciodata si a cazut chiar de langa mine din pat... sunt mobili, sunt curiosi si... buf. Pup fata si puiul
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
CameliaH spune:
quote:
citat din mesajul lui stoisor
slaba miscare pe aici nu??apoi cred ca ies in oras mai bine daca nu am cu cine povesti pe aici,tati a lansat o invitatie si asteapta raspunsSara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
Ce frumos! Distractie placuta si tie si Elenutei la nunta! Io am lipsit motivat ca am muncit la tortul ala de-ti povesteam mai devreme. Au venit si fetele, am stat si cu ele un pic. Acu copiii dorm si barbatul meu cica stai drag si cu mine lasa torturiele si femeile (asa zice el la forum, ce mai zis femeile - ca ii povestesc despre voi una alta).
Ereena, n-a nimic Mateiul. Toti bebeblusii cad din pat. Al meu barbat face sport extrem de bebelusi cu el. II pune niste perne groase de buret pe jos si se uita la el cum cade. Si copilul cade pe perne, dar nu zice nimic, rade cu tasu. Na, ca l-am parat acuma.
Ma duc sa stau un pic cu el.
VA pup noapte buna.
Shose spune:
Ereena pup
neastamparatu' sa ii treaca spaima si lui de la cazatura si lu' mami si tati.
Ven si Camelia bine v'au venit puiutii acasa. Iubacitzi'va si pupacitzi'va muult sa recuperatzi timpul petrecut fara ei. 
Fetelor help!
Pipetu' nu stie sa pape cu linguritza. Desi ii dau suc de fructe de o luna, si supa cam de 2 saptamani nu am reusit sa o invatz cu lingurtza.
Am incercat o cu piure de cateva ori....dar mestea intr un fel ciudat, cu limba pe afara asa incat ii pica totul pe afara. Si se enerveaza, da cu mana in castron, se vede ca vrea...dar nu poate, pt ca nu stie ce si cum.
Vreau sa o incerc si cu piure de fructe cu branzica...dar nu stiu de unde sa iau branica sau cum sa o fac.
Voi ce branzica cumparatzi? Sau daca o factzi, cum o facetzi? Din ce lapte si cum?
Oare gresesc ceva la piureul de legume de nu'l poate papa?
Iau legumele fierte, le pun la blender si pun putin din supa lor peste legumele mixate ca sa fie putin mai fluid. Si mixez iar.
Asa se face? Sau cum zicetzi sa fac?
Spre ex supa pe care i'o pun in bibe e facuta exact ca piureul numai ca pun supa mai multa la mixat si devine ca o crema tare fluida. Aia ii place, papa tot...100 -120ml poate si mai mult.
Spuneti'mi pls unde gresesc sau cum sa o invatz cu mestecatul?
si astept sfaturi.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
LaLa_20 spune:
SHOSE branzica eu ii fac din 250 ml lapte fulga(3,5% gramimi)pus la fier,si cand incepe sa fiarba adaug 2 pastile de calciu lactic(faramitate)
Cu mestecatul nu stiu ce sa zic,si bibi papa uneori asa(de obicei cand nu prea ii este foame)dar eu ii adun de la gurita si ii dau iar...intr-un final papa dar dureaza mai mult....
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!