Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

stancuta,Doamne cat de inteleg cu ganganiile astea.angelique,si tu in acelasi club?la mine sa lasa cu tipete cand vad asa ceva, inidferent cat de mic si cat de departe este.

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

acum sa va spun ce spaima am tras. la 3 m-am pus si eu la somn cu uratu' si cand m-am trezit nu mai era linga mine.m-am uitat dupa pat ,am crezut ca a cazut,nu era. in partea cealalta am o masuta cu picioare de sticla,am crezut ca a cazut si s-a lovit si...Doamne fereste.imi era frica si sa ma uit. nu era. in nebunia de moment ,mia-m imaginat ca mi l-au furat si l-am strigat ,de fapt am urlat......sotul venise acasa si l-a luat in sufragerie ,sa nu ma trezeasca ca incepuse sa faca galagie. nu va doresc sa treceti rpin asa ceva, a fost o senzatie de groaza, va jur...

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

tinna la 5 saptamani nu se detecteaza activitatea cardiaca. abia pe la 8 saptamani! felicitari surorii tale!!!

angi sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti si sa va aduca numai bucurii pupicul mic!

gabritzza sa-mi para bine sau rau ptr testul de sarcina?? eu iti doresc sa fie asa cum vrei tu!

ven si mie tot poza aia imi place. e favorita mea. a stat mult timp pe mess .. si sa stii ca n-am sange albastru .. i wish .. felicitari pentru bebelinul misunator .. peste cateva zile o sa ne spui ca fuge de-a busilea si apoi ca se ridica si uite asa copacel copacel o sa mearga baiatu repede in picioruse.

laurici vazui si eu poze din vacanta! ce dulce e thea cu dintisorii aia mici. ssa stii ca am admirat-o si pe karina .. are niste ochisori superbisimi!

dana bine ati revenit din vacanta. cred ca a fost super.. vrem pozute repede repejor!

grati sanatate lui tudorashu! sa se faca bine repede!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
citat din mesajul lui Tinna S.

Salut fetelor!
Sa fie un capitol minunat! Noi tot la munte, tot cu internet doar din cand in cand, de-aia intru asa de rar... Am apucat sa citesc putin putin si din urma, ca ati avut tastarnita nu gluma :)

In primul rand insanatosire grabnica pentru puisorii bolnaviori de Grati si Gabritza... si multi pupici de la mine... Uff, tare greu cred ca e...

Miri un pupic special pt tine, ca am vazut ca ai dat strigare dupa mine O sa incerc sa intru mai des, daŽ nu prea ma lasa sotuŽ din dotare, ca are treaba multa la laptop si alt comp nu avem aici la munte... Plus ca internetuŽ asta prin modem Zapp costa de rupe... si merge si naspa, doar uneori... Deh, nu prea e semnal in creierii muntilor...

Ven, ziceai ca iti tot cere userul si parola aici la forum si te tot deconecteaza... De la compul tau e, si eu am patit-o mai demult si dupa ce am reinstalat Windows-ul s-a remediat problema...

Hai sa va mai zic cateva si despre noi... Azi am cumparat si eu cateva borcanele Hipp pentru bb meu in curand trecem si noi la operatiunea morcoveii

Aaa, si inca ceva, sora mea e in 5 saptamani! Isi dorea mult al doilea copil si incerca de vreo 2-3 luni... I-am facut eu pofta de inca un bb Faza e ca azi a facut prima echo si nu s-a vazut activitatea cardiaca a bebelui... Dr. i-a zis ca e prea mica sarcina si sapt viitoare o sa se vada sigur, dar acum ea e tare ingrijorata din cauza asta... Eu nu-mi mai amintesc, si eu am facut echo la 5 sapt, daŽ nu mai stiu daca s-a vazut sau nu... La voi la cate sapt s-a vazut inima lui bb batand? Mai tineti minte?

Hai ca m-am cam lungit... Pup mult toate zuzele si clopoteii,

Tinna si minunile mele Luca si Andrei

Poze Luca la botez
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca

la mine la 6 sapt se auzea...sper sa fie totul bine!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Pffff, Ereena, imi imaginez ce nasol a fost. Senzatia aia de disperare de cateva secunde care par secole....brrr....
Eu azi noapte, de fapt dimineata, am visat ceva tare nasol cu Markus (care e la bunici, la 300 km si morrrr de dorul lui, abia astept ziua de poimaine sa-l vad acasa). Si m-am trezit cand era climax-ul visului urat si m-am pus frate pe un plans, cu vorbe imi venea sa bocesc. Instant am sunat-o pe maica-mea sa vad ce face copilu' meu. Asta ca m-am tot gandit la el des zilele astea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
citat din mesajul lui Ereena

acum sa va spun ce spaima am tras. la 3 m-am pus si eu la somn cu uratu' si cand m-am trezit nu mai era linga mine.m-am uitat dupa pat ,am crezut ca a cazut,nu era. in partea cealalta am o masuta cu picioare de sticla,am crezut ca a cazut si s-a lovit si...Doamne fereste.imi era frica si sa ma uit. nu era. in nebunia de moment ,mia-m imaginat ca mi l-au furat si l-am strigat ,de fapt am urlat......sotul venise acasa si l-a luat in sufragerie ,sa nu ma trezeasca ca incepuse sa faca galagie. nu va doresc sa treceti rpin asa ceva, a fost o senzatie de groaza, va jur...

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

vai de mine ce spaima .. cred ca e terifiant .. pe bune, sa stii ca ai culcat copilu langa tine si sa te trezesti fara ..

sa treaca speritura

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Angi, la multi inainte!
Gratiela, tinem pumnii sa treaca repede raceala lui Dudu mic.
Irinouk, la apel! :) sau numai ne-ai amagit putin si iar dispari in ceata? :)
Mitsule, tu pe unde te pre-umbli?
Ereena, da, foarte buna comparatia cu melcul!

Mergi la inceput

camelia, acum ca tot ai inceput sa ne anunti cand pui poze noi cu prichindeii tai .ce veselie e la voi in casa, fetele tale sunt grozave......iar tu esti ffff tanara

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:
citat din mesajul lui Ven

Camelia, am mai patit noi asa, si noi tot de la borcanele servim masa de fructe. Nu stiu de ce, si e bine ca tu ai luat masuri imediat, eu am zis sa nu ma panichez, si a dat apoi intr-o diaree de vreo saptamana, de n-am mai scos-o la capat decat cu Hidrasec (care, btw, e mai eficient si mai placut la gust/textura decat Smecta, pe care nici unul din copiii mei nu l-au luat).
Chestia ciudata e ca in continuare tot fructe de la borcanel a servit, si n-a mai avut nimic...
Acuma stau si ma gandesc ca poate Angi are dreptate, borcanelul n-o fi fost depozitat in conditii ok, ca eu acasa le tin in frigi. Dar a facut 'poc' cand am deschis capacul, treaba asta o urmaresc de fiecare data, ca stiu ca garanteaza etansitatea.

In alta ordine de idei ti-am admirat fetele frumoase si ATAT de diferite, si pe Matei cel mic si dragalas, dar.....cam vechiute pozele, sau mi se pare mie? :)

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Borcanul era ok expira in 2010 si a facut click. E drept ca l-am tinut in camara ca asa scrie pe el sa-l tii la temperatura camerei daca nu e desfacut. Il luasem sa vad daca ii place, ca poate am drum de facut dimineata (vaccin, piscina, plimbare, etc.) si zic sa manance ceva safe. Dar nu cred ca ma mai prind astia de musteriu. AMi bine plec cu razatoare dupa mine. Sper totusi sa-l fi reglat smecta+ mucilagiul de orez. Oricum mai am mucilagiu si ii dau si maine la toate mesele. Sper sa nu-l constip.
La poze vezi ca la fete sunt trei pagini(de cand erau ele bebeluse si pana in prezent), iar la matei 2, ultimele (pagina 3 la fete si pagina 2 la Matei) sunt chiar recente, de saptamana trecuta.

Mergi la inceput