Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 3
CameliaH spune:
quote:
citat din mesajul lui Ereena
camelia, acum ca tot ai inceput sa ne anunti cand pui poze noi cu prichindeii tai .ce veselie e la voi in casa, fetele tale sunt grozave......iar tu esti ffff tanaraMatei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Mersi ca te-ai uitat. Nu mai sutn chiar asa tanara, am 32 de ani. Dar ma bucur ca par. Am citit patania. Partea buna la toata afacerea este ca ai somnul bun daca nu ai simtit cand l-a luat de langa tine. Io ma trezesc dimineata cand baga mama cheia in usa de la intrare, chiar daca am usa de la dormitor inchisa. Bine ca nu cazuse pe undeva, da sigur il auzeai.
Ven si eu am fetele plecate la munte si vin tot sambata. Parca nu sunt intreaga cand nu am toti copiii cu mine, desi daca sunt doar cu Matei e mult mai simplu totul.
miki_baby spune:
LauraD, si tu imi esti tare tare draga!! Iubesc postarile tale!
Mai fetelor, mie nu mi s-a intamplat niciodata sa ma simt invizibila. Ok, daca nu mi-a raspuns nimeni la intrebare, mai postez o data:D . Ca eu ma uit la mine..uit, frate. De la mana pan' la gura! Iar cateodata mi-e lene sa scriu..serios, recunosc. Iar cand nu stiu sa dau un sfat sau sa raspund, nu scriu.
Asa ca fetelor care va simtiti invizibile, intelegeti ca mai sunt si specimene ca mine :).
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
irlandeza spune:
Dana, bine ai revenit ,vrem poze sa vedem cum va-ti distrat.
Laura , multumim pt. pupici, am vazut dintisorii, ce bine-i sta. Cred ca numai noi nu avem dinti
.
Ancab, multumim pt. sustinere.
Gratiela, multa sanatate lui Tudorash. Sper sa nu fie nimic grav.
Ramonab, felicitari pt. pestisorii prinsi. I-ati gatit ?
Angelique, bine ai revenit. Ce chestie cu trasnetele......
Stancutza, tu te-ai speriat de-o insecta, da eu ca am avut un soricel in casa, in camera unde dormea Patti si cu mama ? Si mi-a facut figura de 2 ori, noaptea , la rontait de biscuiti. Acum am astupat gaurile si e OK. Oricum de la 1 ne mutam la ceva mai mare.
Fac petrecere de inaugurarae. Cine vine ?
Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
miki_baby spune:
Camelia, ti-am vazut spiridusii...unul mai frumos decat altul! Sa va traiasca! BTW..eu sunt fascinata de gemeni...imi plac fetele tale la nebunie!:D
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
grati.ela spune:
am reusit sa-i scad febra...a adormit mititelul dupa o zi de maraiala. La miezul noptii ii dau eferalgan.
Camy, da, din supa Ozanei...rosia a fiert intreaga (fara coaja)...nici telina nu e ok dar poftea la supa...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
miki_baby spune:
AAA..si acum ca mi-am adus aminte..la ce concurs votati voi, ca eu nu-l gasesc. As vota si eu clopoteii nostri...hai ca m-am trezit si eu acum:)))
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
miki_baby spune:
quote:
citat din mesajul lui grati.ela
am reusit sa-i scad febra...a adormit mititelul dupa o zi de maraiala. La miezul noptii ii dau eferalgan.
Camy, da, din supa Ozanei...rosia a fiert intreaga (fara coaja)...nici telina nu e ok dar poftea la supa...
Bravo! Sper sa nu-i mai creasca! Va pup de incurajare!
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008Miki
Ereena spune:
quote:
citat din mesajul lui miki_baby
AAA..si acum ca mi-am adus aminte..la ce concurs votati voi, ca eu nu-l gasesc. As vota si eu clopoteii nostri...hai ca m-am trezit si eu acum:)))
Mikide
Saara Maria 7.01.2008
Miki
pe piciulici punct ro ,dar trebuie sa ii cauti .sau poate te ajuta fetele care au votat
Matei-Florin 24.01.2008MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
grati.ela spune:
Vigantol se gaseste...am luat ieri de la o farmacie de pe Oltenitei aproape de intersectia cu Vitan Barzesti...parca Stancutza zicea ca nu se mai gaseste...
CamyH dak tu esti batraioara eu sunt stafidita! Am deja 36 de anisori...
grati.ela spune:
si voi impliniti 8 de la casatorie, noi luna asta, pe 31 implinim 15!!!